صفحه خبر (ویژه چپ)
کد خبر: ۸۷۲۹۸
تعداد نظرات: ۳ نظر
اختصاصی از حکیم مهر : در دیدار رؤسای پژوهشکده سانا و مؤسسه رازی مطرح شد

ظرفیت‌های «سانا» و «مؤسسه رازی» در خدمت دانشجویان دامپزشکی و توسعه پژوهش‌های طیور

یکی از محورهای مهم این دیدار، استفاده از ظرفیت‌های علمی، آموزشی و پژوهشی دو مجموعه برای حمایت از دانشجویان دوره دکتری عمومی و دوره‌های تخصصی دانشکده دامپزشکی بود...

حکیم مهر-دکتر محسن طاهرمیرزایی: رؤسای پژوهشکده بهداشت و بیماری‌های پرندگان سانا و مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی، تجهیزاتی و حمایتی دو مجموعه برای دانشجویان دوره دکتری عمومی و دوره‌های تخصصی دامپزشکی، متناسب با نیازهای کشور، تأکید کردند. عملیاتی‌کردن تفاهم‌نامه‌های مشترک، همکاری در زمینه واکسن‌های طیور و کارآزمایی‌های بالینی و مشارکت مؤسسه رازی در برگزاری کنگره بهداشت، پرورش، بیماری‌های طیور و صنایع وابسته، از دیگر محورهای این دیدار بود.

به گزارش پایگاه خبری حکیم مهر، هم‌زمان با روز ملی دامپزشکی، «دکتر جمشید رزم‌یار«، رئیس پژوهشکده بهداشت و بیماری‌های پرندگان سانا، با «دکتر حسن مروتی»، رئیس مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی، دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست، ظرفیت‌ها و زمینه‌های مشترک همکاری میان دو مجموعه در حوزه‌های علمی، پژوهشی و تخصصی مورد بررسی قرار گرفت و طرفین بر ضرورت گسترش تعاملات با هدف ارتقای دانش، اجرای پژوهش‌های کاربردی و ارائه راهکارهای نوین برای پیشگیری و کنترل بیماری‌های پرندگان تأکید کردند.

یکی از محورهای مهم این دیدار، استفاده از ظرفیت‌های علمی، آموزشی و پژوهشی دو مجموعه برای حمایت از دانشجویان دوره دکتری عمومی و دوره‌های تخصصی دانشکده دامپزشکی بود. بر این اساس، مقرر شد ظرفیت‌های موجود در زمینه حمایت‌های مادی و معنوی و همچنین تجهیزات و امکانات پژوهشی، متناسب با نیازهای کشور، در اختیار آموزش و توانمندسازی دانشجویان قرار گیرد.

پیگیری جدی و عملیاتی تفاهم‌نامه‌های پیشین، اجرای پژوهش‌های مشترک و کاربردی، تبادل ظرفیت‌های علمی و تخصصی و هم‌افزایی توانمندی‌های پژوهشکده سانا و مؤسسه رازی، از دیگر موضوعات مطرح‌شده در این دیدار بود.

بخش دیگری از مذاکرات به «کنگره بهداشت، پرورش، بیماری‌های طیور و صنایع وابسته» اختصاص داشت؛ کنگره‌ای که از ۲۳ تا ۲۵ دی‌ماه ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد. براساس توافق صورت‌گرفته، مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی به‌عنوان یکی از مجموعه‌های مشارکت‌کننده در اجرا و حمایت از این رویداد علمی حضور خواهد داشت.

این کنگره با مشارکت متخصصان، پژوهشگران، استادان دانشگاه، مراکز علمی و تحقیقاتی و فعالان صنعت طیور برگزار می‌شود و بستری برای عرضه تازه‌ترین یافته‌های علمی، تبادل تجربیات و تقویت ارتباط میان دانشگاه، مراکز پژوهشی و صنعت خواهد بود.

حمایت از دانشجویان متناسب با نیازهای کشور

«دکتر جمشید رزم‌یار» در گفت‌وگو با خبرنگار حکیم مهر درباره جزئیات این نشست اظهار کرد: «این دیدار هم‌زمان با روز ملی دامپزشکی و در ادامه تفاهم‌نامه‌های پیشین میان پژوهشکده بهداشت و بیماری‌های پرندگان سانا و مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی در زمینه اجرای پژوهش‌ها و همکاری‌های مشترک انجام شد.»

وی افزود: «در این نشست، بر پیگیری جدی و عملیاتی تفاهم‌نامه‌ها و اجرای پژوهش‌های مشترک تأکید شد. پژوهشکده سانا تنها پژوهشکده تخصصی کشور در حوزه بهداشت و بیماری‌های پرندگان است و همکاری آن با مؤسسه رازی می‌تواند زمینه اجرای طرح‌های علمی و کاربردی مؤثری را فراهم کند.»

رئیس پژوهشکده بهداشت و بیماری‌های پرندگان سانا تصریح کرد: «یکی از محورهای مورد تأکید، استفاده از ظرفیت‌های دو مجموعه برای دانشجویان دوره عمومی و دوره‌های تخصصی دانشکده دامپزشکی بود. این ظرفیت‌ها شامل کمک‌های مادی و معنوی و همچنین بهره‌گیری از تجهیزات و امکانات موجود، براساس نیازهای کشور، خواهد بود.»

دکتر رزم‌یار ادامه داد: «بخش دیگری از مذاکرات به برگزاری کنگره بهداشت، پرورش، بیماری‌های طیور و صنایع وابسته در دی‌ماه اختصاص داشت و دو طرف، ضمن اعلام آمادگی برای همکاری، بر حمایت از برگزاری کنگره و توسعه فعالیت‌های علمی و پژوهشی مشترک تأکید کردند.»

مؤسسه رازی، مجری و حامی کنگره طیور

«دکتر حسن مروتی» نیز در گفت‌وگو با خبرنگار حکیم مهر درباره این دیدار گفت: «در دیداری که با آقای دکتر رزم‌یار داشتیم، زمینه‌های همکاری میان مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی و پژوهشکده بهداشت و بیماری‌های پرندگان سانا را مرور کردیم. ظرفیت‌های مناسبی برای همکاری میان دو مجموعه وجود دارد و مؤسسه رازی می‌تواند در بسیاری از زمینه‌ها، به‌ویژه در حوزه واکسن‌های طیور، همکاری تنگاتنگی با این پژوهشکده داشته باشد.»

وی افزود: «در این نشست درباره کنگره طیور نیز گفت‌وگو کردیم و مقرر شد مؤسسه رازی در شمار اجراکنندگان و حامیان این کنگره قرار گیرد. همچنین محققان مؤسسه می‌توانند مقالات خود را به این کنگره ارسال کنند و ظرفیت‌هایی نیز برای حضور آنان در برنامه‌های کنگره پیش‌بینی شود.»

رئیس مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی ادامه داد: «در زمینه واکسن‌های طیور نیز گفت‌وگو شد و این امکان وجود دارد که برخی از کارآزمایی‌های بالینی این واکسن‌ها و دیگر مراحل مرتبط، با همکاری پژوهشکده سانا انجام شود. به نظر می‌رسد زمینه‌های مناسبی برای گسترش همکاری با این مجموعه وجود دارد.»

رؤسای دو مجموعه در پایان بر استمرار ارتباطات علمی و تخصصی، عملیاتی‌شدن توافق‌های صورت‌گرفته، توسعه تحقیقات کاربردی، تقویت آموزش دانشجویان و بهره‌گیری از امکانات مشترک برای پیشگیری و کنترل بیماری‌های پرندگان و حمایت علمی از صنعت طیور کشور تأکید کردند.

 

انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار: ۴
دکترامیرنصرخضرایی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۹
3
4
سلام خدمت عزیزان
تشکر از حکیم مهر
ظرفیتهای بخش دولتی مشخص است وجهت تحقیقات برای دانشجویان ودانشمندان از قدیم بافراز ونشیب های زیادی مورد استفاده واقع شده اما اینکه بخش خصوصی با توان بالا وباسرمایه گذرای هدفمند همتراز یا حتی بالاتر به جهت دلیل مدیریتی پابه عرصه تحقیقات می گذارند ‌ومقالات ان در جامعه علمی پذیرفته می شود می تواند درهای جهان آزمایشگاهی ‌تحقیقاتی رابه روی دانش پژوهان بیشتر بازکند
جای تقدیر بسیار است از موسسان وسرمایه گذار بخش خصوصی سانا که قطعا دراینده خبرهای خیلی خوبی بیرون خواهد آمد از همت این عزیزان
A.M
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۹
2
1
سلام وقت بخیر چطوری با موسسه رازی یا موسسه سانا میشه ارتباط برقرار کرد ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۲ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۰
سانا رو نمیدونم ولی موسسه رو فراموش کنید برای خودشون کار میکنن و از بیرون کسی رو راه نمیدن
نظر شما
(به حروف کوچک و بزرگ حساس نیست)
captcha
ادامه