صفحه خبر (ویژه چپ)
کد خبر: ۸۷۴۴۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
در نشست رئیس سازمان دامپزشکی کشور با سرپرست مرکز ملی تشخیص:

ارتقای مرکز ملی تشخیص، آزمایشگاه‌های مرجع و مطالعات کاربردی سازمان دامپزشکی کشور؛ پشتوانه توسعه صادرات و کنترل بیماری‌های دامی/ مرکز تشخیص مغز متفکر سازمان دامپزشکی کشور

«دکتر وحید صالحی» افزود: بر ضرورت ارتقای زیرساخت‌های آزمایشگاهی، انطباق روش‌های تشخیصی با استانداردهای بین‌المللی و آموزش تخصصی نیروهای این مرکز تأکید کرد...

حکیم مهر: معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور، بر حمایت از به‌روزرسانی مرکز ملی تشخیص، آزمایشگاه‌های مرجع و مطالعات کاربردی سازمان دامپزشکی کشور و ارتقای توان آزمایشگاهی آن برای تقویت کنترل بیماری‌ها و تأمین الزامات صادرات محصولات دامی تأکید کرد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، «دکتر وحید صالحی»، معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور، در نشست با «دکتر تقوی»، سرپرست مرکز ملی تشخیص، آزمایشگاه‌های مرجع و مطالعات کاربردی سازمان دامپزشکی کشور، بر ضرورت ارتقای زیرساخت‌های آزمایشگاهی، انطباق روش‌های تشخیصی با استانداردهای بین‌المللی و آموزش تخصصی نیروهای این مرکز تأکید کرد.

صالحی با قدردانی از تلاش‌های تقوی و همکاران مرکز ملی تشخیص، آزمایشگاه‌های مرجع و مطالعات کاربردی سازمان دامپزشکی کشور، نقش این مجموعه را در توسعه صادرات فرآورده‌های خام دامی و دیگر محصولات حوزه دام، طیور و آبزیان راهبردی دانست.

 وی انطباق نتایج آزمایش‌ها و روش‌های تشخیصی کشور با الزامات و استانداردهای کشورهای مقصد را از پیش‌شرط‌های مهم توسعه تجارت محصولات دامی عنوان کرد و گفت: اعتبار نتایج آزمایشگاهی و برخورداری از ظرفیت‌های تشخیصی به‌روز، در احراز الزامات قانونی و بین‌المللی صادرات نقشی محوری دارد.

صالحی همچنین آموزش و توانمندسازی نیروهای تخصصی مرکز را از محورهای مهم ارتقای ظرفیت‌های تشخیصی دانست و بر بهره‌گیری از ظرفیت مراکز معتبر ملی و بین‌المللی برای آموزش روش‌های نوین آزمایشگاهی و تشخیصی تأکید کرد.

در ادامه، «دکتر امیر آزاد»، معاون تشخیص، دارو و مدیریت درمان سازمان دامپزشکی کشور، با اشاره به نقش پیشگیرانه مرکز ملی تشخیص، آزمایشگاه‌های مرجع و مطالعات کاربردی سازمان دامپزشکی کشور اظهار کرد: سرمایه‌گذاری برای تجهیز و به‌روزرسانی این مرکز، از طریق شناسایی به‌موقع عوامل بیماری‌زا و پیشگیری از گسترش بیماری‌ها، می‌تواند هزینه‌های آتی کنترل و مقابله با بیماری‌های دامی را به میزان قابل‌توجهی کاهش دهد.

 وی مرکز تشخیص را مغز متفکر سازمان دامپزشکی کشور توصیف کرد و بر حمایت از توسعه زیرساخت‌ها، ارتقای تجهیزات و تقویت ظرفیت‌های تخصصی این مجموعه تأکید کرد.

 مهدی تقوی، سرپرست مرکز ملی تشخیص، آزمایشگاه‌های مرجع و مطالعات کاربردی سازمان دامپزشکی کشور نیز ضمن قدردانی از حمایت‌های معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور، گزارشی از وضعیت موجود، نیازهای زیرساختی و برنامه‌های پیش‌رو برای تجهیز و به‌روزرسانی امکانات مرکز ارائه کرد.

 وی با تأکید بر ضرورت اجرای هدفمند برنامه‌های توسعه‌ای، بر تکمیل دقیق اقدامات زیرساختی و پیشبرد برنامه‌ها برای دستیابی به نتایج مطلوب تأکید کرد.

 

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
|
Turkiye
|
۱۹:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۹
0
7
سلام خواهشمندیم سازمان دامپزشکی همانطور که در جلسه دوشنبه هفته پیش آزمایشگاه گفتند نامه بزنند به اداره کل استانها و مجبورشان کنند که کسانی که در آزمایشگاه و با انواع بیماریهای مشترک از بروسلوز گرفته تا انواع میکروب و ویروس و مشمشه ...و اسید و مواد خطرناک ...... کار می کنند حکم پست آزمایشگاه را داشته باشند و این طور نباشد که مدیر کل دامپزشکی به هرکس که خواست و دوست داشت و حتی در شهرستان ها غیر قانونی پست آزمایشگاه را بدهد!!!!
همکار سازمان
|
United States of America
|
۱۹:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۸/۰۳
0
0
زحمات ماندگار و قابل تحسین آقای دکتر حقیقی را در مرکز ملی تشخیص فراموش نخواهیم کرد، بینظیر و خالصانه تلاش کردند، موفق و سربلند باشند
نظر شما
(به حروف کوچک و بزرگ حساس نیست)
captcha
ادامه