![]()

حکیم مهر: رئیس شبکه دامپزشکی کاشمر گفت: ماموران امنیتی با همراهی کارشناس شبکه دامپزشکی کاشمر یک محموله یک تنی گوشت منجمد بدون هویت را که احتمالا از مبدا یکی از شهرستانهای مجاور بارگیری و در مسیر مواصلاتی کاشمر در حال تردد بود، توقیف کردند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی، وی افزود: این محموله که بصورت غیر مجاز و غیر اصولی منجمد شده بود، در یک دستگاه خودروی سردخانه دار و بدون داشتن گواهی بهداشتی، حمل می شد که توسط ماموران توقیف و با حضور و نظارت کارشناس دامپزشکی جهت تعیین تکلیف به سردخانه معتمد دامپزشکی منتقل گردید.
«دکتر فردین حسین زاده» افزود: محموله فوق اعمال قانون گردیده و نمونه های لازم جهت بررسی سلامت و کیفیت محموله گوشت اخذ و جهت تعیین تکلیف به آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی استان ارسال شده است.
این مقام مسئول ضمن تاکید بر اینکه هر گونه نقل و انتقال دام و فرآوردههای خام دامی باید با اخذ مجوز بهداشتی دامپزشکی صورت گیرد افزود؛ داشتن کد رهگیری قرنطینه و پروانه بهداشتی برای خودروهای حمل فرآورده خام دامی الزامی بوده و می بایست خودروی حمل در شهرستان مبدا بارگیری مجوز قرنطینه اخذ و با رعایت زنجیره سرد اقدام به حمل این فراورده ها نمایند.