حکیم مهر - تصاویر / کشتارگاه صنعتی دام در مشهد مقدس
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی خراسان رضوی گفت : 90 درصد گوشت مصرفی استان با ذبح دام در کشتارگاه صنعتی مشهد و با رعایت نکات بهداشتی تأمین می شود و سلامت آن نیز تضمین شده است.
دکتر جعفر عطارباشی افزود : این کشتارگاه از مجهزترین و بهترین مراکز کشتار دام کشور است و دارای سالن پیش سردخانه برای نگهداری 24 ساعت گوشت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد می باشد.
وی اظهار داشت : تمام لاشه های کشتار شده دام بعد از ذبح، 24 ساعت در این سالن نگهداری می شوند تا گوشت ازنظر آلودگی ها و ویروس ها به ایمنی و سلامت لازم برسد.
او گفت: برخی شهرستان های استان فاقد سالن های پیش سردخانه در کشتارگاه ها هستند که باید به این سیستم مجهز شوند.
وی اظهارداشت: با توجه به اهمیت وجود این سالن ها در کشتارگاه ها و با توجه به تامین اعتبار آن ازسوی استانداری خراسان رضوی، باید هر چه سریعتر نسبت به ایجاد آن حتی به صورت قابل حمل در کشتارگاه ها اقدام شود.
































از وضعیت خون هایی که روی زمین ریخته شده که به نظر می رسد چندان وضعیت زهکشی مناسبی نداشته باشد، بقیه موارد را نمی دونم !!