حکیم مهر - تصاویر / کشتارگاه صنعتی دام در مشهد مقدس
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی خراسان رضوی گفت : 90 درصد گوشت مصرفی استان با ذبح دام در کشتارگاه صنعتی مشهد و با رعایت نکات بهداشتی تأمین می شود و سلامت آن نیز تضمین شده است.
دکتر جعفر عطارباشی افزود : این کشتارگاه از مجهزترین و بهترین مراکز کشتار دام کشور است و دارای سالن پیش سردخانه برای نگهداری 24 ساعت گوشت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد می باشد.
وی اظهار داشت : تمام لاشه های کشتار شده دام بعد از ذبح، 24 ساعت در این سالن نگهداری می شوند تا گوشت ازنظر آلودگی ها و ویروس ها به ایمنی و سلامت لازم برسد.
او گفت: برخی شهرستان های استان فاقد سالن های پیش سردخانه در کشتارگاه ها هستند که باید به این سیستم مجهز شوند.
وی اظهارداشت: با توجه به اهمیت وجود این سالن ها در کشتارگاه ها و با توجه به تامین اعتبار آن ازسوی استانداری خراسان رضوی، باید هر چه سریعتر نسبت به ایجاد آن حتی به صورت قابل حمل در کشتارگاه ها اقدام شود.