حکیم مهر - زیره سبز غنی از آهن و اشتها آور است و بر عملکرد سیستم گوارش بدن تأثیر مثبتی دارد و هضم غذا را آسانتر میکند.
این دانه در تنظیم خواب اثرات معجزهآسایی دارد. زیره سیاه نیز جنبه درمانی دارد و در کاهش دردهای معده، تب و بهبود سرماخوردگی مؤثر است.
مصرف این دانه در دوران بارداری باعث رشد بهتر جنین و افزایش ترشح شیر میشود.
زیره سیاه باعث افزایش حافظه میشود و از آلزایمر جلوگیری میکند.
مواد معدنی و ویتامینهای موجود در زیره را کلسیم، آهن، سدیم، پتاسیم، تیامین، ریبوفلامین، نیاسین، ویتامین آ و
ویتامین ث تشکیل میدهد.
تحقیقات بیانگر آن است زیره خاصیت ضدسرطانی دارد و افرادی که زیره را در رژیم غذاییشان قرار دادهاند کمتر به سرطان معده و کبد دچار شدهاند.