صفحه خبر (ویژه چپ)
کد خبر: ۹۲۰۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

ارسال گوشت‌های غیربهداشتی با خودروی شخصی به تبریز!

حکیم مهر - رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بناب گفت: در برخی از مزارع و باغات شهرستان کشتارهای غیرمجاز دام صورت می‌گیرد و گوشت آنها با خودروهای شخصی به شهرهای همجوار خصوصاً تبریز ارسال می‌شود.
مهدی حامی در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان بناب با اعلام اینکه بیماری تب "کریمه کنگو" ویروسی است و از طریق یک نوع کنه به انسان و محیط منتقل می‌شود، اظهار کرد: با توجه به اینکه دام‌های حامل این نوع بیماری از مرزهای شرقی کشور وارد شده‌اند،‌ تاکنون در مناطق شمال‌غرب کشور مشاهده نشده است.

وی افزود: در این خصوص از ابتدای امسال چندین دوره کلاس آموزشی برگزار شده و با توجه به رعایت استانداردهای بهداشتی و ایمنی در کشتارگاه صنعتی بناب و همچنین سمپاشی منظم و مستمر دام و طیور امکان شیوع این بیماری در شهرستان فعلاً وجود ندارد.

حامی از وجود بیش از 100 مورد کشتارگاه غیرمجاز در سطح شهرستان بناب خبر داد و گفت: برای متخلفان در این رابطه پرونده قضایی تشکیل شده و به دادگاه معرفی شده‌اند.

رئیس شبکه دامپزشکی بناب با بیان اینکه در برخی از مزارع و باغات شهرستان کشتارهای غیرمجاز دام صورت می‌گیرد و گوشت آنها با خودروهای شخصی به شهرهای همجوار خصوصاً تبریز ارسال می‌شود.

وی گفت:در همین راستا اخیراً بیش از 400 کیلوگرم گوشت کشتار غیربهداشتی که با استفاده از جعل مهر کشتارگاه صنعتی بناب و نایلکس‌های مخصوص در یکی از باغات اطراف شهر تهیه می‌شد، کشف شده است.

حامی افزود: لاشه‌ها و گوشت‌هایی که روی آنها مهر مخصوص دامپزشکی باشد، هیچگونه مشکل و بیماری ندارند.

وی تصریح کرد: در کشتارگاه صنعتی بناب که نخستین و مجهزترین کشتارگاه صنعتی استان است، روزانه بیش از یک‌هزار کشتار بهداشتی و مجاز دام صورت می‌گیرد و سیستم‌های پیش سرد آن برای نگهداری لاشه و گوشت دام در دمای مناسب فعال هستند.

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
بازرس گوشت بازنشسته
|
-
|
۰۶:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۳۱
0
0
در زمانی که من شاغل بودم این اتفاقات در ارومیه نبود ولی چند سالیست که کشتار قاچاق دام ....... کشتار مجاز است از وزارت بهداری تقاضای رسیدگی دارم
نظر شما
(به حروف کوچک و بزرگ حساس نیست)
captcha
ادامه