حکیم مهر - پنجمین جشنواره شهاب (R&D های برتر صنعت غذا) هفتم مرداد ماه سال جاری برگزار می شود.
این جشنواره به منظور معرفی برترین R&D های صنعت غذا و به پاس زحمات دکتر شهاب واعظ زاده توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، باشگاه صنایع غذایی آریا و نخبگان صنعت غذا (برگزیدگان دوره های قبلی) برای پنجمن سال برگزار می شود.
تاکنون این جایزه به شرکت هایی همچون آرد داران، زر ماکارون، آرد جرعه، شیوا، پگاه خراسان، گلفام طلایی البرز، لینا، رستوران های زنجیره ای بوف و غیره اهدا شده است.
دکتر شهاب واعظ زاده متولد هفتم مرداد ماه سال 1306 دوران کودکی و نوجوانی را تا کلاس دهم دبیرستان، در آذربایجان گذراند و سپس همراه خانواده عازم تهران و بعد از دوران دبیرستان وارد ارتش شد.
وی همراه با کار، به ادامه تحصیل دردانشکده دامپزشکی پرداخت و تا اخذ مدرک دکترا با درجه ممتاز ادامه داد.
دکتر واعظ زاده در رشته شیمی هم تحصیل کرد و در میانسالی موفق به دریافت مدرک دکترا در این رشته شد.
جالب آنکه وی در رشته های کنسرو عملی، مدیریت صنعتی و بازرسی مواد نیز تحصیل کرده است.
فعالین صنعت غذا وی را از اساتید مسلم این صنعت می دانند.
تصویری از جشنواره چهارم با حضور دکتر واعظ زاده (نفر اول از راست) و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام
متاسفانه همکاران جوان ما کمتر با ایشان آشنا هستند و در کنگره های دامپزشکی، از ایشان کمتر بهره می برند، این در حالی است که انجمن متخصصان علوم و صنایع غذایی دهها همایش در تجلیل از ایشان برگزار کرده و حتی به نام وی، جایزه شهاب را بنیان گذاشته است که تجلیل از مراکز تحقیق و توسعه است.
امیدوارم روزی هم سازمان نظام دامپزشکی یا جامعه دامپزشکان از این استاد مسلم تجلیل کنند.