کد خبر: ۹۹۷۰
حکیم مهر - سرپرست شبکه دام شهرستان بردسیر گفت: طرح برچسب‌گذاری گوشت در کشتارگاه دام بردسیر از امروز به طور آزمایشی آغاز شد.
مهدی رادمهر اظهار داشت: برچسب‌گذاری لاشه‌های دام یک گام مهم برای افزایش بهداشت گوشت و اطمینان مصرف‌کنندگان از سلامت این فرآورده خام دامی است.
وی افزود: منظور از برچسب‌گذاری گوشت، نصب برچسب حاوی تاریخ تولید و انقضاء بر روی لاشه‌های کشتار شده است.
رادمهر با بیان اینکه گسترش بیماری‌های مشترک و مسمومیت‌های غذایی یکی از عوارض کشتارهای غیر مجاز دام است، عنوان کرد: با اجرای این طرح برخی از تقلبات احتمالی مانند عرضه گوشت کشتار شده در خارج از کشتارگاه کاهش می‌یابد
وی با اشاره به افزایش بهداشت گوشت‌های استحصالی با اجرای این طرح افزود: مردم شریف شهر بردسیر از این پس می‌توانند با مشاهده تاریخ تولید و انقضا درج شده بر روی این لاشه‌ها از سلامت و تازه بودن گوشت مورد استفاده اطمینان حاصل کند
رادمهر با تاکید بر اینکه وجود همزمان مهر دامپزشکی و لیبل بر روی لاشه‌های کشتار شده الزامی است از مردم شهرستان زرند درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه گوشت فاقد لیبل یا مهر دامپزشکی و سایر تخلفات مراتب را از طریق شماره تلفن 1512-0341 و یا شماره پیامک 3000231512 به اطلاع اداره کل دامپزشکی استان کرمان برسانند.
نظر شما
ادامه