کد خبر: ۹۹۸۵

حکیم مهر - طرح شناسنامه دار نمودن لاشه های گوشت در شهرستان مرودشت از پانزدهم مرداد ماه سال جاری بطور آزمایشی آغاز شد
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مرودشت گفت: نشاندار کردن لاشه های گوشت استحصالی از کشتارگاه صنعتی دام شهرستان با هدف افزایش بهداشت گوشت و ردیابی لاشه های خارج شده از کشتارگاه و اطمینان مصرف کنندگان از سلامت گوشت خریداری شده از مراکز عرضه می باشد.


 دکتر سیاوش پارسی عنوان کرد: برچسپ های مذکور دارای تاریخ تولید و انقضا مصرف می باشد و با اجرای این طرح عملا عرضه گوشت کشتارشده بصورت غیرمجاز و خارج از کشتارگاه صنعتی دام غیرممکن می شود.
وی افزود: وجود همزمان مهر بهداشتی دامپزشکی و لیبل بر روی لاشه های کشتار شده الزامی است.
دکتر پارسی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه گوشت فاقد لیبل و مهر دامپزشکی و سایر تخلفات در عرضه فرآورده های خام دامی ، مراتب را با شماره تلفن 3314200 شبکه دامپزشکی شهرستان مرودشت اطلاع دهند.

نظر شما
ادامه