کد خبر: ۱۰۱۴۶

حکیم مهر - محققان قصد دارند با طراحی و ساخت چاپگر گوشت، نیاز انسان به پروتئین‌های حیوانی را بدون آسیب رساندن به محیط زیست تأمین کنند. 
فناوری پرینت سه بعدی طی سال‌های اخیر در حوزه‌های مختلفی مانند ساخت تجهیزات پزشکی، ماشین آلات و خانه سازی با توسعه چشمگیری روبرو شده است، اما محققان قصد دارند آینده تأمین مواد غذایی را نیز از طریق این فناوری تضمین کنند.
شرکت «Modern Meadow» قصد دارد با دریافت مجوز از وزارت کشاورزی آمریکا، مراحل طراحی و ساخت چاپگر گوشت را آغاز کند.
میلیاردر سرشناس «پیتر سیل» که از تحقیقات نوآورانه و توسعه فناوری‌های جدید برای ارتقای سطح زندگی مردم حمایت می‌کند، از حمایت مالی 350 هزار دلاری از این پروژه خبر داده است.
در حال حاضر برخی شرکت‌های فعال در حوزه پزشکی و تولید دارو از چاپگرهای سه بعدی صنعتی برای تولید بافتهای مصنوعی استفاده می‌کنند و محققان امیدوارند با استفاده از فناوری توسعه یافته برای تولید بافتهای پزشکی، به دنیای مواد غذایی وارد شده و نیاز به پروتئین حیوانی و دیگر محصولات غذایی را تأمین کنند.

 

نظر شما
ادامه