کد خبر: ۱۷۹۰۹
تعداد نظرات: ۶۳ نظر
«دکتر محمد مهدی فیض‌آبادی» دارای دکترای میکروبیولوژی از کشور استرالیا بوده و استاد گروه میکروبیولوژی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد ...
Feizabadi

رئیس انجمن میکروب‌شناسی ایران، عرضه مرغ «سبز» که به عنوان بدون آنتی‌بیوتیک تبلیغ می‌شود را رد کرد و گفت: اینکه عنوان شود پرورش مرغ بدون آنتی‌بیوتیک صورت پذیرفته است امکانپذیر نیست. زیرا مرغ برای رشد خود و سالم ماندن به آنتی‌بیوتیک نیاز دارد.

به گزارش تسنیم، دکتر محمد مهدی فیض‌آبادی در نشست خبری به مناسبت برگزاری نخستین سمپوزیوم نانو میکروبیولوژی که همزمان با پانزدهمین کنگره بین‌المللی میکرو‌ب‌شناسی ایران 4 تا 6 شهریور در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود، درباره استفاده آنتی‌بیوتیک‌ها در پرورش مرغ و فرآورده‌های دامی عنوان کرد: این سوالی که مردم عنوان می‌کنند چرا به مرغ آنتی‌بیوتیک می‌زنند دلیلش آن است که مرغ‌ها به دلیل ابتلا به بیماری‌های گوارشی و تنفسی و همین که به صورت دسته‌جمعی پرورش پیدا می‌کنند باید حتما در برابر عفونت‌ها و میکروب‌ها آنتی‌بیوتیک دریافت کنند.

فیض‌آبادی در ادامه توضیح داد: البته پرورش‌دهندگان مرغ نیز باید این توجه را داشته باشند که حدود 20 روز قبل از کشتار مرغ‌ها، به هیچ عنوان به آنها آنتی‌بیوتیک خورانده نشود و اگر این کار رعایت شود این مرغ‌ها بهداشتی خواهند بود و این مقوله در دام و ماهی نیز مصداق دارد که باید خوراندن آنتی‌بیوتیک به این تیمور نیز رعایت شود.

وی درباره تبلیغات مرغ‌های سبز که عنوان می‌شود آنتی‌بیوتیک به آنها خورانده نشده است، گفت: چنین چیزی که عنوان شود پرورش مرغ بدون آنتی‌بیوتیک صورت پذیرفته است امکانپذیر نیست. زیرا مرغ برای رشد خود و سالم ماندن به آنتی‌بیوتیک نیاز دارد کما اینکه بسیاری از مرغداری‌ها در حاشیه شهرهای صنعتی و هوای آلوده راه‌اندازی شده‌اند. بنابر این اگر عنوان می‌شود مرغ‌های بدون آنتی‌بیوتیک به معنای آن است که آن بحث خوراندن آنتی‌بیوتیک و زمان کشتار مرغ‌ها رعایت شده است.

رئیس انجمن میکروب‌شناسی ایران درباره بیماری آنفولانزای مرغی نیز گفت: این بیماری به دلیل مهاجرت پرندگان صورت می‌پذیرد به طوری که وقتی پرنده‌ای از سرزمینی به سرزمین دیگر مهاجرت می‌کند از آب‌های نزدیک به مرغداری‌ها مصرف می‌کند و بیماری‌های خود را از طریق آب به مرغ‌های پرورشی نیز انتقال می‌دهد.

فیض‌آبادی گفت: در نخستین سمپوزیوم نانو میکروبیولوژی که همزمان با پانزدهمین کنگره بین‌المللی میکرو‌ب‌شناسی ایران 4 تا 6 شهریور در دانشگاه علوم پزشکی تهران سمپوزیوم تولید واکسن را نیز خواهیم داشت که به مشکلات تولید و چالش‌هایی که بر اثر تحریم‌ها به وجود می‌آید بحث و بررسی شود زیرا در این مقوله باید عنوان کرد که وقتی یک میلیون دلار برای تولید واکسن هزینه می‌شود 120 میلیون دلار می‌توان از آن سودآوری کرد.

وی درباره سودآوری و ارزش افزوده میکروب‌شناسی نیز عنوان کرد: مسلماً در این رشته در حوزه تولید ماده‌ها که می‌تواند حتی یک میکروگرم باشد و ما آن را وارد می‌کنیم هزینه‌های ارزی زیادی از کشور خارج نشود. همانطور که در تولید واکسن‌ها بخصوص واکسن‌های حیوانی و با توجه به 200 میلیون دام در کشور که چندین بار در سال واکسن به آنان زده می‌شود می‌توان ارزش افزوده بسیار خوبی با داشتن تولید داخلی فراهم کرد و امروزه نیز مشاهده می‌کنیم بیماری مانند سیاه‌زخم در کشور مشاهده نمی‌شود نشات گرفته از تولیدات داخلی و موسسه رازی است. ولی هر جا که صدای پزشکان نیز بالا می‌رود که مثلاً بیماری «تب مالت» در حال شیوع است نشان از آن است که در یک جایی از مراحل تولید واکسن دچار مشکل شده‌ایم.

وی در بخش دیگر این نشست خبری، عفونت‌های بیمارستانی را یکی از معضلات کشورمان دانست و گفت: شیوع این عفونت‌ها نیز از آلودگی متعددی از جمله آلودگی‌های دست پرسنل بیمارستانی تا محیط‌ بیمارستان دربر می‌گیرد.

وی افزود: بیماران پس از ترخیص از بیمارستان بخصوص کسانی که تحت جراحی قرار می‌گیرند باید مراقب ابتلاء به عفونت بیمارستانی باشند. زیرا عفونت‌های بیمارستانی که به دلیل مقاومت در برابر آنتی‌بیوتیک‌ها گسترش پیدا کرده‌اند می‌توانند برای بیمار مضر واقع شوند. بنابراین تلاش می‌شود بیماران پس از عمل جراحی در کمترین زمان از بیمارستان ترخیص شوند.

رئیس انجمن میکروب‌شناسی ایران در ادامه به آمارهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره عفونت‌های بیمارستانی اشاره کرد و گفت: این آمارها کما اینکه نگران‌کننده نیست ولی با نُرم جهانی متفاوت است. به طور مثال در ایران این آمارها 14 درصد است ولی در برخی کشورها 7 درصد گزارش شده است.

وی درباره چگونگی انتقال میکروب به نقاط مختلف بدن تصریح کرد: یکی از این راه‌ها تجهیزات پزشکی است، مثلاً یک بیمار در بیمارستان امکان دارد به سُون، لوله در مری یا لوله تنفس نیاز داشته باشد، بنابراین برخی میکروب‌ها که در مکان خاصی قرار دارند با استفاده از این تجهیزات به نقاط دیگر بدن منتقل می‌شوند.

ارتباط آلودگی کیبورد پزشکان در گسترش عفونت‌های بیمارستانی

فیض‌آبادی به اهمیت بهداشت فردی در زمینه جلوگیری از انتقال عفونت‌ها نیز اشاره کرد و گفت: مواقعی می‌رسد که شُستن یک دست در انتقال عفونت‌ها در بخش‌های بیمارستانی بسیار اهمیت پیدا می‌کند بنابر این وسایل پزشکان نباید آلوده باشد زیرا حتی کیبوردی که یک پزشک استفاده می‌کند می‌تواند در انتقال عفونت‌های بیمارستانی به بیمار نقش ایفا کند.

 

 

برچسب ها: مرغ سبز،
انتشار یافته: ۶۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
-
|
۰۷:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۱
0
0
سلام- اگر سازمان دفاع درست -بموقع -علمی وقاطع ندهد زحمات کارشناسان و مدیران و تولید کنندگان در این ارتباط به هدر میرو!!!
ناشناس
|
-
|
۰۷:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۱
0
1
سلام شما هیچ اطلاعاتی از پرورش مرغ در کشور ندارید شما فکر میکنید بعد از کشتار از مر غ نمونه گیری میکنند که مرغدار بیاد یکهفته آنتی بیوتیک و قطع کنه بگه مرغ بدون آنتی بیوتیک تولید کردم. خیر قربان مرغداری که میخواد مرغ بدون آنتی بیوتیک تولید کنه از ابتدا تا انتهای پرورش ممیزی میشه در سه مرحله شبکه های دامپزشکی در سنین مختلف نمونه گیری میکنند وازمایش های مربوطه رو انجام میدند و مطمئن باشید مرغ بدون آنتی بیوتیک در کشتارگاه وتحت نظارت بسته بندی میشه ولی ما تا تولید مرغ ارگانیک فاصله زیادی داریم ضمنا در خصوص آنفلوانزای پرندگان نظرتون واقعا خنده دار بود شما فکر کردید پرندگان محاجر از آبهای اطراف مرغداری مینوشند و مرغهای مرغداری هم میاند لب جو از همون اب مینوشند و مبتلا میشند لطفا کوچه بازاری صحبت نکنید . دکتر دامپزشک
دامپزشک
|
-
|
۰۹:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۱
0
1
جناب دکتر بهتر است قبل از اظهار نظر در یک جمع عمومی ، مطالعات بیشتری داشته باشند. تولید مرغ بدون اینکه در طول دوره آنتی بیوتیک مصرف کرده باشد در بعضی مناطق کشور امکان دارد و هم اکنون در تعدادی از استانها این کار در حال انجام است . یک استاد دانشگاه باید براساس مستندات ادعای را مطرح نماید.البته استرالیا در صنعت طیور مرجع اقدام خاصی نبوده است و از طرفی با توجه به اینکه رشته ایشان میکروبیولوژی است احتمالا ضعف اطلاعات دارند و بطور خودجوش در کنفرانس مطلبی به ذهنش آمده و مطرح کرده است. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وضعیت سایر کشورهای دنیا ازجمله کشورهای آمریکای شمالی و یا اروپا مراجعه نمایید.
مصرف کننده
|
-
|
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۱
0
0
تو شیراز 3 سالی هست که مرغ سبز با قیمتی بالاتر عرضه می شود. یعنی تو این 3 سال کلاه سرمون رفته؟
دامپزشک2000
|
-
|
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۱
0
1
به نظرم دکتر اطلاعات کافی نداشته و صحبت کردند
یک شخص علمی در این سطح باید مستند صحبت کند نه بر اساس حدس و گمان
البته شاید ایشون فکر کردند ،ممیزی و تست ها انجام نمی شود که قابل پی گیری است چون افرادی که وظیفه شان را به درستی انجام نمی دهند همیشه و همه جا هستند . مخصوصا اینجا
ناشناس
|
-
|
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۱
0
0
پزشكا هميشه از موضع پادشاهي به همه چي اظهار نظر ميكنند...اين وظيفه خودمونه بگيم كارها و خدماتمونو...از بس سكوت كرديم كه هربار صحبت از بيماري مشترك تو تلويزيون هست يك دامپزشك دعوت نميشه....
همکار
|
-
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۱
0
0
باید عرض کنم ایشون دامپزشک نیستند و اصلا حق ابراز نظر در این مورد را ندارند.من متاسفم برای دامپزشکی کشور که انقدر شان اش پایین اومده که چنین فردی که هیچ اطلاعی از صنعت مرغداری نداره به خودش اجازه میده و صحبت پوچ و بی اساس کنه و دامپزشکی هیچ جوابی به ایشون نده.حالا اگر دامپزشکا در مورد یک مساله پزشکی ابراز نظر میکردند کل جامعه پزشکی پاچه اون شخص رو میگرفت
ناشناس
|
-
|
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۱
0
0
آقا من خودم دامپزشکم تو همین فارمهای مرغ سبز کار می کنم. مرغ سبز اطلأ صحت نداره، همش واسه بازار گرمیه. باید بیایید تو کار تا ببینید چه خبره و بعد هم اینکه میخوام بدونم کدوم ارگان این گوشتها رو تست و آنتی بیوگرام میکنه که شما میفرمایید مرغ سبزه و آنتی بیوتیک نداره؟؟؟؟؟
اسلامپور
|
-
|
۱۷:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۱
1
0
لازم به ذکر است که ایشان دارای مدرک دکترای دامپزشکی از دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران است که بعد PhD میکروبیولوژی دریافت کردند. ایشان از اساتید برجسته دانشکده پزشکی دانشگاه تهران است.
پاسخ ها
دامپزشک
| Finland |
۱۰:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۵
شمادامپزشک نیستیدچون اطلاعات جزیی یک دامپزشک راندارید
بی نام
|
-
|
۲۱:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۱
1
0
دکتر فیض آبادی
فارغ التحصیل دامپزشکی می هستند و فرد با سواد بالا
پاسخ ها
ر روشن روان دامپزشک
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۹
فارغ التحصیل هر رشته ای هستند مشخص هست اطلاعات کافی ندارند. یا اینکه اصلا کار کلینیکی انجام نداده اند.
پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک کاملا امکان پذیر بوده و حرف ایشان واقعا به جوک می ماند. جای بسی تاسف است که هر کسی در هر حوزه ای به خودش اجازه اظهار نظر می دهد بدون داشتن اطلاعات کافی و بدون تحقیق و پرس و جو...
همکار از اصفهان
|
-
|
۰۶:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
0
0
اولا در سه مرحله مختلف از دوران پرورش در سنین 15-20و35-25و 1 هفته قبل از کشتار نمونه های تصادفی از سالنها توسط همکاران شبکه اخذ میشود و این نمونه ها شامل کبد و عضلات سینه و ران اول با تست غربالگری FPT و سپس تست تشخیصی HPLC مورد آزمایش قرار می گیرد و درصورت تایید بشرط وزن حداکثر 2 کیلوگرم تحت نظارت شبکه ها به کشتارگاه های خاص ارسال و بصورت مجزا کشتار می گردد و در پلاستیکهای ویژه دارای هولوگرام و کد رهگیری بسته بندی میشود و در سایت مصرف کننده میتواند با وارد نمودن کد رهگیری اطلاعات آن و صحت آنرا بررسی نماید.تفاوت کیفیت مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک با مرغهای عادی در طعم،بو و مزه برای مصرف کننده عادی نیز مشخص است،پس مرغ بدون آنتی بیوتیک یک واقعیت است ولی محصولی بنام مرغ ارگانیک در ایران قابل تولید نیست.
آقای دکتر عزیز،این اظهار نظر شما و همچنین نظریه انتقال آنفلوانزای شما واقعا ...
دكتر جواد فضلي نيا
|
-
|
۰۶:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
0
0
اينطور به نظر ميرسد كه اقاي دكتر اطلاعات كافي از پرورش طيور ندارند و بهتر بود كه به اين صراحت اظهار نظر نميكردند. جهت اطلاع ايشان و ساير بازديد كنندگان به عرض ميرسانم كه امروزه علم بهداشت و پرورش طيور با استفاده از تركيبات طبيعي و الي همچون اسيد هاي ارگانيك و روغن هاي ضروري و فايتو بيوتيكها پروبيوتيكها و...كه همگي تركيبات گياهي و طبيعي هستند و توانسته اند جايگزين خوبي براي انتي بيوتيكها باشند، اقدام به پرورش و توليد مرغ سبز ميكند. توليد مرغ سبز بسيار مشكل ولي واقعيست و مصرف كنندگان هم به خوبي از طعم و بو ومزه اين مرغ ميتوانند تفاوت ظاهري ان را تشخيص دهند. بنده دامپزشك بوده و اختصاصا در زمينه طيور صنعتي به مدت ١٧ سال فعال هستم. ادرس ايميل من براي اندسته از دوستاني كه مايلند در اين زمينه اطلاعات بيشتري داشته باشند را ار سال ميكنم. Jfazlinia@yajoo.com پيروز باشيد.
حسین
|
-
|
۱۰:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
0
0
با سلام
به نظر بنده که دامپزشکی با 24 سال سابقه کار در کلیه سطوح دامپزشکی بوده ام ایشان اصلاً اطلاعاتی در مورد پرورش طیور ندارند. اگر خواستند ایشان را به مرغداریی در استان اصفهان ببرم که اصلاً آنتی بیوتیک نمی دهد، وجالب اینکه مرغش را نیز مثل بقیه مرغها ( نه تحت عنوان مرغ بدون آنتی بیوتیک ) عرضه می کند.
ناشناس
|
-
|
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
0
0
خداوکیلی نظرشون در مورد آنفلوانزا خیلی خنده داره. بهتر بود میگفت: پرندگان مهاجر با مرغ ها رفت و آمد خانوادگی دارند.
حمید
|
-
|
۱۸:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
0
0
من خود دامپزشک فارم گوشتی هستم واقعا نظر دکتر درباره لزوم مصرف دارو صحیح میباشد چرا که مدیریت مرغداری های ما و متاسفانه بی کفایتی مسئولین بر نظارت بر کلیه موارد باعث می شود که هر کس به فکر منافع خود باشد تا منافع مردم .
ناشناس
|
-
|
۲۲:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
0
0
به آقای دکتر توصیه میکنم برن بخش آنفلوانزای طیور کتاب سواین رو بخونن، به ویژه راههای انتقالشو. رزیدنت طیور
همکار دامپزشک
|
-
|
۲۳:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
0
0
بسمه تعالی - با سلام .صراحت و قاطعیت در بیان اینکه پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک امکان پذیر نیست چندان منطقی و یا حتی علمی به نظر نمیرسد.اینجانب سالهای متمادی را در بحث طیور گوشتی فعالیت داشته ام و حدود 25 مرغداری 10 تا 20 هزار قطعه ایی مستقیما زیر نظر اینجانب فعالیت داشتن که حدود بیش از 80 درصد آنها حداقل یکبار وبیش از 50 در صد حداقل 2 بار در طول پرورش 45 تا 47 روزگی آنتی بیوتیک به فراخور بیماری با دوره پرهیز 7تا12روزمصرف مینمودنداین نشان دهنده مشکلات وناهمواریهای فعالیت پرورش طیور را نشان میدهد اما بهر حال دوره بدون آنتی بیوتیک نیز جزومحالات نمی باشد.صد البته تهیه جوجه یکروزه با کیفیت و 4منفی واقعی،رعایت تراکم در دوره پرورشی،رعایت فاصله بین مرغداریها،رعایت بیوسکیورتی در این خصوص بسیار تسهیل کننده میباشد
وت داک
|
-
|
۱۶:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۴
0
0
لطفا بروشور های OIE و یوروسرویلانس و گزارشات اولیه در مورد نقش پرندگان مهاجر را در انتقال بیماری آنفلونزا مطالعه بفرمائید. در گزارشات دامپزشکان کشور ترکیه که در مناطق شرقی با آنفلونزای طیور مواجه شدند و مقاله آنها در کنگره اکمید بهترین مقاله شناخته شد در این خصوص مطالب بسیار مهمی ارائه نمودند. در باره پروش مرغ سبز نیز باید گفت که در سطح مرغداریهای صنعتی که با تقاضای فراوان گوشت مرغ و تولید برویلر با فید کانورشین بالا نیاز می باشد استفاده از آنتی بیوتیک اجتناب نا پذیر است. پروش مرغ سبز به عنوان مرغ فانتزی از نظر تئوری و عملی امکان پذیر است ولی برای مرغداری صنعتی یک جوک می باشد. بهتر است پروش دهندگان این طیور نیز حقیقت را به مردم بگویند
حسن پور
|
-
|
۰۵:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
0
0
با سلام خدمت همکاران
در کشوری که روغن پالم را با لبنیات مخلوط و بجای چربی شیر در محصولات لبنی به مردم قالب می کنند شما بر سر پاک بودن مرغ سبز از آنتی بیوتیک بحث می کنید؟ خوب است آمار مصرف آنتی بیوتیک در مرغداری ها را از سازمان دامپزشکی بپرسید و تبعات قطع مصرف آن در طیور صنعتی را جویا شوید.
ناشناس
|
-
|
۰۷:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
0
0
جناب وت داگ قطعا آنفلوانزای فوق حاد از پرندگان مهاجر منتقل میگردد ولی اینکه پرندگان مهاجر لب جوب آب میخورند ومرغداریها رو آلوده میکنند توی کتاب داستان بچه ها نوشته شده و تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در کشور در حال اجرا شدن است و کار خیلی سختی هم نیست میتونید بیایید گیلان و تحقیق کنید مرغداری در طول دوره پرورش شدیدا تحت نظارت دامپزشکی و همچنین ارگانهایی مثل اطلاعات و ....هستند ولی در ایران تولید مرغ ارگانیک فعلا غیر ممکن است
دامپزشك فارم
|
-
|
۰۹:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
0
0
با سلام
توصيه ميكنم كه حكيم مهر مستقيما با خود ايشان مصاحبه نمايند . نقل قول از خبر گزاريها در اين خصوص اگرچه كاري است خبري ولي قطعا علمي نيست و نياز به توضيحاتي براي متخصصين دارد
Vet DoK
|
-
|
۱۷:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
0
0
مصاحبه برای چه ؟ معلوم است که سود سرشار ناشی از فروش عنوان سبز به مذاق بسیار خوش آمده است که اینقدر حساسیت به خرج می دهند.! مصاحبه هم اگر با ایشان انجام شود اینها همان حف خودشان را می زنند. چرا که مرغ سبز آنها فقط یک پا دارد!ا
ناشناس
|
-
|
۱۸:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۶
0
0
با مصاحبه موافقم . خواهشا مصاحبه مستقیم داشته باشید تا مشخص شود که واقعیت قضیه چیست. به هر حال طرفداران مرغ سبز ممکن است باید تامل بیشتری از خود نشان دهند تا واقع بین شوند.
با افتخار،يك دامپزشك
|
-
|
۰۴:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۷
0
0
بايد خدمت دوستانى كه سنگ اين شخص رو به سينه ميزنن عرض كنم

ايشون بااينكه داراى مدرك دكتراى عمومى دامپزشكى هستند ولى از اينكه بگن من دامپزشكم خجالت ميكشن،
٤تا ٦ شهريور كنگره ميكروبيولوژى ايران بود و اين شخص دبير علمى كنگره!!!
در اين كنگره تمامى مقالات ارسالى توسط دامپزشكان كه مربوط به ميكروبيولوژى دامپزشكى بود به صورت پوستر پذيرفته شده بود بااينكه بعضى از اين مقالات ارزش خيلى بالاترى به مقالاتى داشت كه پزشكان به صورت ارال ارايه ميكردند
در ضمن ايشون در اين كنگره باوجود ابن همه مقاله دامپزشكى هيچ پانلى را براى ميكروبيولوژى دامپزشكى در نظرنگرفته بود،پس چهره واقعى افراد را بشناسيد بعد قضاوت كنيد
محمدی - کارشناس شبکه دامپزشکی
|
-
|
۲۳:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۹
0
0
خدمت همه دوستان عزیز عرض کنم بنده و همکارانم از فارم مرغ بدون آنتی بیوتیک شهرستان محل خدمتم(سرخس) 3 تا 4 بار در هر دوره نمونه گیری سفت و سخت انجام می دیم و نمونه ها برای بررسی به آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی پلمپ و ارسال می شه و سال گذشته که به دلایلی نتیجه آزمایش مثبت شد، اجازه کشتار و بسته بندی و فروش بدون آنتی بیوتیک به مرغدار داده نشد.
با تشکر
عضو کمیته علمی انجمن- میکروب شناس
|
-
|
۱۸:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۴
0
0
بهتر است مسئول سایت در مورد مطالب کذبی که به ایشان ارسال میشود دقت نمایند. من به سایت کنگره مراجعه نمودم و متوجه شدم افرادی در پانل های تخصصی حضور دارند که همه دامپزشک هستند و پزشکان کمتر حضور دارند. مهمترین قسمت کنگره پانل ها می باشند که فرصت کافی برای بحث در اختیار هیئت رئیسه پانل ها می گذارند. شخصا به دکتر فیض آبادی و هیئت مدیره انجمن به دلیل چینش دامپزشکان و نادیده گرفتن تخصص های گوناگون میکروب شناسی در پانل های کنگره اعتراض خواهم کرد. برخی ها انحصار طلب هستند و همه چیز را برای خودشان و همکاران دامپزشک خود می خواهند. اگر شک دارید برنامه ها را خودتان در سایت ببینید. بد نیست بدانید که تعداد پانل ها در سالن اصلی 8 تا بوده که در 4 تای آنها دامپزشکان اکثریت دارند!!
http://ismcongress.ir/Default.aspx?PN=105
در کنگره میکروبیولوژی پانل های متعددی تشکیل شد که دامپزشکان زیر حضور داشته و سخنرانی کردند:
1-پانل سل: دکتر مصوری رئیس پانل سل
2-پانل بیماری های مشترک: دکتر ذوقی، دکتر زهرائی، دکتر محزونیه، دکتر مراد مرادی، دکتر تدین، دکتر زینلی، دکتر برومند فر نماینده سازمان دامپزشکی (رئیس پانل : دکتر زهرائی)،
3-پانل مقاومت داروئی: نماینده سازمان دامپزشکی کشور (دکتر عزیزیان)
4-پانل بهداشت مواد غذائی: دکتر دبیریان و نماینده سازمان دامپزشکی (دکتر نیازی)
دامپزشک میکروبیولوژیست
|
-
|
۰۱:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۵
0
0
ای میکروب شناس .....................................
همه این پانل ها موجود بود ولی آیا از لفظ دامپزشکی در این کنگره صحبتی به میان آمد؟
تنها در پانل بیماریهای مشترک چند عزیز رفتن و در مورد مطالب دامپزشکی حرف زدن
در ضمن در این پانل هافیض آبادی مجبور بود این اشخاص رو بذاره اگه میتونست اونم نمیذاشت
............................... برو به فیض آبادی ................................. بگو بزرگترین خاینان به حرفه دامپزشکی افرادی مثل ............ و ........... مثل ............. حامی این خیانت
هیئت علمی رازی
|
-
|
۰۷:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۵
0
0
من در کنگره حضور داشتم. سطح علمی آن بسیار بالا بود. زحمات همکاران از جمله دامپزشکان در کنگره واقعا جای تشکر دارد. دوستانی که ناراضی هستند و شعار دامپزشکی صرف را می دهند نظرشان محترم است ولی می توانند راه خود را جدا کرده و در کنگره های تخصصی دامپزشکی شرکت کنند.
مهربانی
|
-
|
۰۷:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۵
0
0
من به عنوان همکار دامپزشک از ...................... برائت می جویم. فقط کافی است به اسامی اعضای هیئت علمی کنگره نگاه کنید. با دیدن اسامی قابل توجه همکاران دامپزشک عضو کمیته علمی که داوری مقالات علمی را بر عهده داشته اند می توان بی ارزش بودن نظر دامپزشک میکرو بیولوژیست (؟) نویسنده پیام را دید. حتما میکرو بیولوژیست دامپزشک نویسنده پیام در حدی نبوده اند که از ایشان در کنگره بین المللی استفاده شود. این که برخی برای جبران کمبود های خود فحاشی را پیشه سازند مطلب دیگری است.
Vet Doc
|
-
|
۰۷:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۵
0
0
من مصاحبه رئییس انجمن میکرو بیولوژی را با شبکه 4 برنامه طلوع در روز شنبه دیدم. ایشان نسبت به همه شاخه های تخصصی میکروب شناسی از جمله دامپزشکی اشاره داشتند و در مورد اهمیت آن صحبت نمودند. میتوانید از آرشیو سیما مصاحبه را تهیه و مطالعه کنید. ایشان تفاوتی بین میکروب شناسی پزشکی و دامپزشکی به لحاظ دانش پایه و مبنای علم قائل نبودند. به گفته ایشان همه اصولی که در مورد میکرو ارگانیسم های بیماریزا مطرح است در هردو رشته پزشکی و دامپزشکی صدق می کند . بد نیست بدانیم که دامپزشکان در تحقیقات و تدریس علوم پایه پزشکی و دامپزشکی از موفق ترین اساتید کشور بوده اند . همینطور اساتید دو دانشکده پزشکی و دامپزشکی در دانشکده های طرف مقابل تدریس داشته اند. لذا نگران تعصبات ............... میکرو بیولوژیست دامپزشک ادعائی نباشید چرا که دانشمندان دامپزشک مسیر علمی خود را بدون تبلیغات طی می نمایند و با سایر همکاران خود در مسیر اعتلای علوم گام بر می دارند.
دامپزشک میکروبیولوژیست
|
-
|
۲۱:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۵
0
0
متاسفم واسه درک و فهم ................ شما ......................
میکروب شناس
|
-
|
۰۲:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۶
0
0
از زحمات برگزار کنندگان کننده تشکر می کنم. پوستر دانشجوی من از سوی داوران به عنوان پوستر برتر در کنگره معرفی گردید که موجب تشویق ایشان می باشد. خدا قوت و دستشان درد نکند.
ناشناس
|
-
|
۰۵:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۶
0
0
دو نفر دانشجو برنده گرنت پژوهشی در کنگره شدند که در نوع خود قابل تقدیر است. برای اولین بار یک انجمن علمی گرنت به پایان نامه های برتر اعطا کرد. مهم نیست که این دانشجوها دامپزشک بوده اند یا خیر . نفس عمل مهم است
ناشناس
|
-
|
۰۵:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۶
0
0
مقاله من در کنگره رد شد. بعد متوجه شدم که مقالات خیلی ها رد شده است. ولی کیفیت سخنرانی ها اساتید مدعو و بحث های پانل ها انقدر آموزنده بود که تلخی رد شدن مقاله را به کلی از یاد بردم. خواستم تشکر کنم
ناشناس
|
-
|
۰۴:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۷
0
0
متاسفانه نویسنده معترض همکاران دامپزشک خود را نمی شناسد. علاوه بر پانل های اصلی کنگره پانزدهم ، دامپزشکان در پانل های دیگری هم حضور داشتند و یا عضو هیئت رئیسه بودند!
VPH
دامپزشک میکروبیولوژیست
|
-
|
۲۳:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۷
0
0
نا آگاهی و عدم درک شما همینجاست که متاسفانه همین مساله را ملاک قرار میدهید
حرف من این است که چرا هیچ اسمی از حرفه دامپزشکی و اهمیتش در این کنگره زده نشد
من نمیگم دامپزشک نبودن اتفاقا بودن خوبم بودن ولی چرا پانلی به اسم دامپزشکی نباید در کنگره میکروب شناسی ایران باشد؟؟؟؟؟؟
شما هی میگید تو پانل ها دامپزشک بود
یکم فکر کنید اگه دامپزشکا با زحمتایی که در تمام زمینه ها کشیدن در این پانل ها نبودن کی دیگه رو میتونستن بیارن تو پانل ؟ اصن وظیفه شون بوده
بنده خودم 3 مقاله داشتم در این کنگره ولی همه مقالات مربوط به دامپزشکان رو به صورت پوستر اکسپت کرده بودن به جز مقالات ارزنده استاد دکتر ذوقی که دیگه مال ایشون رو نتونستن پوستر کنن وایلا مال ایشون رو هم پوستر میکردن
باید خدمت عزیزان عرض کنم حرفه دامپزشکی چوب ساده اندیشی بعضی از افراد مانند میکروب شناس رو میخوره که دیگه دیدن 2-3 تا پانل دامپزشکا بودن در پوست خودشون نگنجیدن
بابا کم دامپزشکی رو دست کم بگیرید...
ناشناس
|
-
|
۰۱:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۸
0
0
دامپزشک میکرو بیولوژیست از طریق شرکت در اجتماعات علمی تخصصی دامپزشکی می تواند مشکل حسی شان را حل نموده و بیش از این به همکاران دامپزشک توهین ننماید. ضمنا این کنگره مورد تائید سازمان نظام دامپزشکی بوده و من در سال گذشته با حضور در آن موفق به کسب 16 امتیاز باز آموزی شدم. قطعا سازمان نظام با در نظر گرفتن محتوای برنامه و حضور اساتید محترم دانشکده های دامپزشکی در پانل موافقت خود را اعلام می نمایند. بد نیست ایشان بدانند که در اسناد منتشر شده کنگره چهاردهم و پانزدهم میکروب شناسی اسم سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی همراه با نشان سازمانی آنان ثبت شده است. پس اگر حرمت همکاران خودتان را نگاه نمی دارید لا اقل نظر دو سازمان معتبر کشور و جهان را محترم بشمارید. VPH
ناشناس
|
-
|
۰۴:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۸
0
0
شما می توانید به این کنگره نیائید تا همکاران دامپزشک ما که دوستان خوبی برای همه هستند از گزند توهین های شما در امان باشند. این همایش میکروب شناسی بود: برای همه رشته ها و از جمله میکروب شناسی دامپزشکی. دامپزشک میکرو بیولوژیست
ناشناس
|
-
|
۰۴:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۸
0
0
احترام به دامپزشکی یعنی دعوت از صاحب نظران این رشته برای ارائه مطلب در پانل های مرتبط. مهمترین رکن کنگره پانل های آن هستند.

این کار با ظرافت خاصی در این کنگره انجام شده بود
این فرصت را به آسانی در اختیار هر کس نمی گذارند . ارائه مطلب در پانل ها به عنوان هیئت رئیسه و شرکت در بحث های پرسش و پاسخ موضوع بسیار مهمی است . شخص اعتراض کننده ازاین مسئله غافل است و با تعصب حرف خودش را می زند.
زمانی
|
-
|
۰۹:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۹
0
0
درد دل همکارمان دامپزشک میکروبیولوژیست منطقی است زیرا یکی از محور های کنگره میکوبیولوژی دامپزشکی بود که به نظرم باید حداقل پانلی با این نام در این کنگره می بود و یک مقدار کم لطفی صورت گرفته
رزیدنت طیور
|
-
|
۰۹:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۹
0
0
نظریات را میخوانم میبینم همه همکاران درست میفرمایند ولی همه ما در رساندن منظورمان مشگل داریم
از موضوع اصلی دور شدیم که دکتر فیض آبادی وجود مرغ سبز واقعی را نقض میکند :))))
ناشناس
|
-
|
۰۳:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۰
0
0
چرا شما ها سفسطه میکنید؟
کی حرف سازمان و نظام دامپزشکی رو برده؟
شما هایی که معلوم نیست فیض آبادی چقده بهتون داده که بیاین سنگشو به سینه بزنین وقتی کم میارین چرا پای سازمان رو باز میکنید؟
خجالت بکشید بابا واقعا شرم بر تک تک تون که با شنیدن حرف حق به مغلطه کردن افتادید
صحبت با افراد ......................کراهت داره به خدا
ناشناس
|
-
|
۰۳:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۰
0
0
مرغ سبز؟ فکر کنم منظور دکتر فیض آبادی پروش صنعتی طیور و عرضه انبوه گوشت با قیمت اقتصادی به بازار باشد. آیا واقعا تولید مرغ سبز بدون مصرف آنتی بیوتیک با قیمت سرسام آور در بازار توجیه اقتصادی دارد؟ آیا نهاد های نظارتی انقدر قدرت دارند که بر این کار نظارت کنند؟ تفاوت بین اصول تئوریک و عملی بودن کار با توجیه اقتصادی وجود دارد. تا کنون مطلب مستندی از ایشان که دارای مقالات متعدد بین المللی در هر دوزه دامپزشکی و پزشکی می باشند منتشر نشده است . لذا گمانه زنی ها در مورد آنچه در نشریات خبری منتشر شده توجیه علمی ندارد.
دکترای علوم آزمایشگاهی
|
-
|
۰۴:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۰
0
0
امروز جزوه های درسی دکتر فیض آبادی را مجددا مرور کردم. ایشان با ما درس داشتند. در بحث میکرو فلور میکروبی و پرورش حیوانات جرم فری و Gnobiotic به نکات ارزشمندی می پرداختند که مشخص بود که از این مسائل کاملا آگاهی دارند. ضمنا این موضوع یک بحث علمی قوی است که دامنه آن میکرو بیولوژی، ایمونولوژی و فیزیولوژی را فرا گرفته و در خصوص آنها بحث می شد. لذا در اصول ایشان به پرورش چنین حیوانات و پرندگان (که به آنتی بیوتیک نیازی ندارند) و شرایط بسیار پیچیده ای برای رشد نیاز دارند می پرداختند. این موضوع که کاربرد پژوهشی دارد بسیار فراتر از پروش ماکیان در مرغداری بدون مصرف آنتی بیوتیک است. بحث اصلی پروش صنعتی ماکیان بدون مصرف آنتی بیوتیک و توجیه اقتصادی آن است که منهم با ایشان هم عقیده ام . اگر ریگی در کفش حکیم مهر و دوست میکروبیولوژیست دامپزشک ایشان نیست نظرات رئیس یکی ازبزرگترین انجمن های علوم پایه کشور را بی واسطه به اطلاع همکاران دامپزشک او برسانید. بر خلاف نظر دامپزشک میکرو بیولوژیست تعداد پزشکان عضو پانل بسیار کمتر از دامپزشکان بود که این ضعف کنگره بشمار میرود و ما به رئیس انجمن اعتراض خواهیم کرد
دکترای علوم آزمایشگاهی
VetDoc
|
-
|
۰۴:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۰
0
0
طبق آماری که در جلسه افتتاحیه کنگره بین المللی میکروب شناسی داده شد 1350 مقاله پذیرش شده و 350 مقاله رد شده است. با توجه به اینکه اغلب سخنرانی ها در قالب پانل انجام شد (دو روز و نیم کنگره) احتمالا بسیار ی از مقالات (پزشکی و دامپزشکی) مسیر پوستر را در پذیرس طی نموده اند. لذا مطالب موهن فرد موسوم به میکروبیولوژیست دامپزشک جز غرض ورزی و رشک از برپائی چنین کنگره عظیمی با مدیریت دامپزشکان چیز دیگری نیست. بد نیست بدانید که در شورای سیاست گذاری کنگره هم اسامی دامپزشکان دیده می شود!
PoultPract
|
-
|
۰۵:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۰
0
0
با سلام خدمت همکاران خدوم
لطفا اگر کامنتی درباره مرغ سبز از اساتید نام آور طیور ایران (دکتر زهری، دکتر بزرگمهری، دکتر معین وزیری،) و عملی بودن آن با توجه به شرایط اقلیمی و اقتصادی ایران شنیده اید ارسال نمائید.
مجیدپیریایی
|
-
|
۲۱:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۵
0
0
باسلام .احترام خدمت استاد ارجمند جناب آقای دکتر محمد مهدی فیض آبادی .مرغ بدون آنتی بیوتیک تولیدش بسیار سخت وهزینه بر است اما شدنی است وبنده بایکی از دوستان دوگله در سال 1392 یکی 33000 قطعه ویکی هم 30000قطعه در اصفهان تولید کرده ایم واسناد ومدارک آن هم موجوداست
لطفی
|
-
|
۲۲:۴۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۲
0
0
باعرض سلام وادب خدمت استاد گرامی لطفا قبل از اظهار نظر در مورد هر مطلبی در ان مورد تحقیق بفرمایید بنده چندین دوره مرغ بدون انتی بیوتیک پرورش دادام ومدارک موجود است لطفی ازاردبیل
منصور
|
-
|
۰۷:۵۹ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۲
0
0
با سلام تولیدمرغ بدون انتی بیوتیک صحت داره ومن
هشت دوره با نظارت دامپزشکی فارس موفق به تولید شدم اما به دلیل سوء استفاده کشتار کننده ها وتقلب انها در بسته بندی وتوزیع ومخلوط کردن مرغ معمولی با مرغ سبز ونظارت ضعیف دامپزشکی در کارخانه های قطعه بندی وفروش دیگه پشیمون شدم که چرا اینقدر در تولید مرغ سبز زحمت کشیدم اخه سودش رو متغلبها میخورن
دکتر فدایی
|
-
|
۲۳:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۳
0
0
با سلام خدمت دوستان عزیز.
بنده دامپزشک هستم . کارشناس و مدیر فنی بهداشتی شرکت الماس سبز بزرگترین تولید کننده مرغ بدون آنتی بیوتیک در کشور.
بنده کلنسین هستم و بصورت پیوسته در حال ویزیت فارم های سبز هستم و مرغ بدون آنتی بیوتیک کاملا واقعی است و ما در طول دوره پرورش هیچگونه داروی آنتی بیوتیکی در آب و دان مصرف نمی کنیم پرورش سبز بسیار سخت است و با بایوسکیوریتی بالا صورت میگیرد و با تقویت سیستم ایمنی بوسیله مکمل های تقویتی مخصوصا در هفته اول پرورش امکان پذیر میباشد.
از مواد ضدعفونی پراکسید هیدروژنی در طول دوره پرورش در سالنها مداوم استفاده میشود که دوستدار محیط زیست و کاملا بی ضرر میباشند و باعث کم شدن مقدار میکروارگانیسم ها در سالن میشوند.
و بسیاری از عوامل دیگر که در پرورش بدون آنتی بیوتیک نقش زیادی دارند که مجال آن در این فرصت نمیباشد.
در ضمن هیچ گونه هورمونی هم در پرورش مرغ (چه با آنتی بیوتیک و چه بدون آن) مصرف نمیشود و اصلا امکان آن وجود ندارد و رشد سریع مرغ بر اثر اصلاح نژاد آنهاست که طی سالیان سال و با زحمات بسیار زیاد در کل دنیا با هدف تامین بیشتر پروتیین در جیره غذایی انسانها و قیمت کمتر صورت گرفته است.
بییایید با اظهار نظر های نا آگاهانه و بدون اطلاعات علمی و حتی عملی در زمینه های مختلف باعث هدر رفتن زحمات کارشناسان نشویم و به جای آن با بالا بردن اطلاعات خود باعث تشویق آنان در راهی که در آن هستند شویم.
با تشکر
هادی
|
-
|
۰۹:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۳
0
0
با سلام به همگی
من این سایتو تازه پیدا کردم. پس نخندید به جوابی که بعد 1سال میخوام به دکتر فیض آبادی بدم. من کارشناس پرورش طیورم و مرغداری گوشتی دارم واز قضا ارشد میکروبیولوژی دارم باید خدمت اساتید گرامی عرض کنم که نزدیک به 2ساله که مرغ فاقد آنتی بیوتیک تولید میکنم و بر خلاف نطر خیلی از دوستان باید بگم که تولید مرغ فاقد آنتی بیوتیک انقدرام که میگن سخت که نیست هیچ حتی هزینه کمتری هم در بر داره.
همکار
|
-
|
۱۹:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
0
0
همکاران عزیز پرورش مرغ سبز امکان پذیر است اما اصلا توجیه افتصادی ندارد و حتی بخاطر دلیل ایجاد مقاومت باکتریای در مقابل انتی بیوتیک در انسان کار کاملا بیهوده ای می باشد چون بر اساس تحقییقات جدید مصرف آنتی بیوتیک در پرورش مرغ باعث هیچ نوع مقاومتی در انسان نمی شود
Antibiotic-free poultry production: Is it sustainable?
Hector M. Cervantes1
برومند چهارآئین
|
-
|
۰۶:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۶
0
0
جناب دکتر فیض آبادی بدون رفرانس و سند معتبر علمی در اعلام نظر دچار خطای بزرگی شده است. بهتر است به عنوان یک فرد آکادمیک در اولین فرصت عذر خواهی کنند. دهها سند معتبر نشان می دهد که تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک کاملا میسر است و به همین دلیل اتحادیه اروپا مصرف هر نوع آنتی بیوتیک را در جیر جوجه های گوشتی از سال 2006 ممنوع کرده است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۷
0
0
سلام من اطلاعات کافی ازلحاظ علمی ندارم ولی ازاین بابت متأسف‌ام که درمملکت اسلامی وشیعه نمی توانم حتی درمصرف مرغ به حرف ویامحصول شرکتی اعتمادکرد ان شاالله روزی برسدکه همه بهاین باور برسیم که رزاق خداوندمهربان است وصداقت در گفتاروعمل پیداکنیم بنده صرف تحقیق وارد شدم وبایک ذهن سردرگم خارج می شوم
بی نام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۴
0
0
سلام جناب دکتر...
بنده تولید کننده مرغ فاقد انتی بیوتیک هستم...
اگر در باره واکسن خوردن یا افتاب نخوردن مرغ مشکل میگرفتید قابل تامل بود...
ولی بنده از روز اول گله طیورم رو بدون انتی بیوتیک رشد میدهم...
به جای انتی بیوتیک از داروهای گیاهی وضد عفونی کننده های طبیعی استفاده میکنم...
زیر نظر دامپزشک و مهندس تغذیه طیور فارم رو پیش میبرم!
درست است هر دوره تلفات دارم ولی به جاش گله ام سالم است و گوشت سالم به مردم میدم!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
0
0
من پرورش دادم بازم پرورش میدم
جاسم
|
United States of America
|
۰۲:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۳
0
0
با سلام خدمت همه عزیزان. پرورش مرغ و خروس سالم و ارگانیک رو میشه اجرایی کرد ولی واقعا از لحاظ زمانی و پولی برا عرضه به بازار مصرف به صرفه نیست. چرا؟ چونکه هنوز مردم فرق جنس مرغوب و غیر مرغوب رو نمیدونن.من خودم پرورش دهنده هستم ولی تعداد کم(نهایت500عدد) خروس محلی یا همون ارگانیک رو من به قیمت دونه ای 50هزار تومن هم فروختم ولی خب واقعا اگه کسی بخواد این حرفه رو به صورت سنگین اجرا کنه به دلیل عدم اطلاع رسانی نا کافی به مردم و مشکل فروش در بازار به مشکل بر میخوره. پس باید اول مردم فرق مرغ هورمونی و ارگانیک رو بفهمن .اونوقت شاید بشه ریسک کرد و این کار رو اجرایی کرد.با تشکر
ناشناس
|
United States of America
|
۰۳:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۷
0
0
اقا این که بحث نداره یک بابایی یک جایی یک حرفی زده یک عده هم فکر میکنن اون درست میگه این اصرار شما بر صحت تولید مرغ سبز کاملا درسته اما اصرار شما بر این که بخواهید این اقایون رو متقاعد کنید کاملا بیهوده و تب در اون کوبیدنه ، اقای دکتر عزیز که می فرمایید مرغ سبز الکیه شما همون مرغ معمولی بخور و به خانواده خودت هم همین توصیه رو بکن ما کار درست خودمون رو انجام میدیم و بابتش هم هزینه ای که کردیم رو میگیریم اختلاف قیمتی حدودا 200 تومن در هر کیلو این مبلغ امروزه پول یک دونه ادامس هم نمی شه اما مردم عزیز قرار نیست ما تولید کنندگان شما رو متقاعد کنیم که مرغ سبز چنین هست و چنان خودتون یک سر به بیمارستانها بزنید و امار بیمارهای سرطانی رو ببینید اقای ..... دکتر این سونامی سرطان از کجا اومده . این همه بیمار سرطانی در سنین زیر 20 سال مال چیه ؟ بله البته هنوز بطور قطع مشخص نشده اما این واقعیت انکار ناپذیره که یک از عوامل اصلی اون غذا های الوده می باشد . حالا شما می تونید در هر بار خریدن مرغ صرفه جویی کنید و 200 تومن کمتر پرداخت کنید
ستار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
0
0
دکترباوجدان وانسانی پیداشدواقعیت به مردم گفت حالا همه اینها که دادشون دراومده وانواع تهمت وحرف نثارش کردن مشخصه منافعشون درخطرافتاده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۷
0
0
من یک دفعه از یک کار آفرین نمونه در صنعت مرغداری شنیدم که گفت مرغ بدون آنتی بیوتیک وجود ندارد.ولی میخوام به همه دوستان بگم در کشورهای دیگه چطور امکانش هست.تخم مرغهای ارگانیک و مرغ ارگانیک رو وقتی مصرف میکنی طعمش واقعا متفاوته و قیمتش هم تا سه برابر بیشتره.امروز من مرغ خریدم کیلویی ۲۹ هزار تومان معمولی کیلویی ۳۹ هزار تومان مرغ بدون آنتی بیوتیک ولی من نمیتونم اعتماد کنم چون تا حالا چند بار مرغ بدون آنتی بیوتیک گرفتم هیچ تفاوتی با مرغ معمولی نداشت.
نیما حیدرنژاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۳
0
0
واقعا این سطح از بی اطلاعی و اظهار نظر نادرست از ایشان که اتفاقا در یک کشور درجه یک تحصیل کرده اند واقعا بعید و جای تاسف است.جهت اطلاع ایشان تولید مرغهای ارگانیک ، فری رنج و بدون آنتی بیوتیک در دنیا و خصوصا در کشورهای بشرفته قدمت چهل و اندی ساله داره و به شدت در حال گسترش هست. بطوریکه امروزه کیفیت و سلامت محصولات تولیدی در درجه اول مردم قرار گرفته. بعنوان اولین قدم در ایران تولید مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک توسط تولیدکنندگان با دانش و تحصیلکرده ایرانی آغاز شده و انصافا سازمان دامژزشکی نیز زحمات زیادی در این خصوص کشیده و البته راه طولانی تا تولید مرغ ارگانیک در ژیش است .از متخصین کشوری انتظار می رود تا در صورت بی اطلاعی در امور نسبت به اظهار نظر رسمی دقت بیشتری بفرمایید تا خدای ناکرده اطلاعات نادرست به علاقمندان داده نشود.
نظر شما
ادامه