حکیم مهر - معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: طبق بررسی های انجام شده، آنتی بیوتیک باقیمانده در فراورده های خام دامی کشور کمتر از حد مجاز است.
به گزارش ایرنا، دکتر فرحمند صالح زاده روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: هم اکنون تمام فراورده های خام دامی تولید شده در کشور از نظر آنتی بیوتیک باقیمانده در آن تحت نظارت و کنترل است.
وی خاطر نشان کرد: ممکن است بخشی از آنتی بیوتیک های مصرف شده برای درمان بیماری های دام و طیور، در لاشه دام و یا طیور و همچنین شیر باقی بماند، اما مقدار آن نباید از حد مجاز و شاخص های بین المللی بیشتر باشد.
وی بدون اشاره به آماری در این زمینه اظهار کرد: در این راستا میزان آنتی بیوتیک موجود در فراورده های خام دامی در تمام نقاط کشور سنجش شده و این میزان از سطح مجاز کمتر بوده و تهدیدی برای مصرف کننده به شمار نمی رود.
وی ادامه داد: طرح پایش باقی مانده سموم و آنتی بیوتیک ها در فراورده های خام دامی حدود شش سال است که در کشور انجام می شود.
صالح زاده تاکید کرد: از سوی دیگر هم اکنون با تولید مرغ های بدون آنتی بیوتیک و همچنین تخم مرغ بدون آنتی بیوتیک در کشور، به دنبال گسترش عرضه فراورده های بدون آنتی بیوتیک هستیم.
باید از دکتر صالح زاده بپرسید این حد آستانه ای که شما می گویید چقدره که میزان آنتی بیوتیک از آن کمتر است!!؟درصورتی که withdraval time رعایت نمیشه!!