کد خبر: ۲۹۱۰۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
موازی‌کاری دستگاه‌ها با سازمان غذا و دارو مدیریت می‌شود
 

پایگاه خبری «سلامانه» نوشت:

از موازی‌کاری دیرینه سازمان اورژانس و جمعیت هلال‌احمر که بگذریم، شاهد هم‌پوشانی‌های بسیاری میان فعالیت دستگاه‌های دارای وظایف مشابه با سازمان غذا و دارو هستیم. نظارت‌بر تولید غذا مثال روشنی است که انجام آن میان سازمان‌های استاندارد، غذا و دارو، دامپزشکی و ... مشترک است.

رئیس سازمان غذا و دارو با ابراز ناراحتی از این وضعیت، اظهار داشت: در کشور ما دستگاه‌های متعددی وجود دارد که وظایف آنها مماس یکدیگر است و بدیهی است که در صورت عدم مدیریت صحیح این ارگان‌ها، موجبات موازی کاری و اسراف انرژی‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری کشور فراهم خواهد آمد.

«دکتر رسول دیناروند» ادامه داد: به همین دلیل یکی از سیاست‌های سازمان غذا و دارو در سال جدید، انجام اقدامات فرا ارگانی و توسعه همکاری با سازمان‌هایی است که نقش‌هایی مشابه سازمان غذا و دارو ایفا می‌کنند.

وی از چابک‌سازی سازمان متبوعش در سال جدید خبر داد و تصریح کرد: بر پایه برنامه محوری، علی‌رغم محدودیت‌های نیرو و امکانات دیگری که در حال حاضر وجود دارد، با ایجاد انعطاف در سازمان، به وضعیتی به‌مراتب چابک‌تر از آنچه در گذشته بوده‌ایم تبدیل می‌شویم. لذا مدیران ما موظف خواهند بود با جابجایی افراد و سپردن کارهای جدید به آنها، ضمن استفاده از پتانسیل‌های نیروها و افزایش بازدهی آنان، با سرعت بیشتری در راستای سیاست‌های کلان سلامت و اقتصاد مقاومتی موردنظر مقام معظم رهبری قدم بردارند.
 
 
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دژ کوب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۸
0
0
به دلیل نبود و عدم دسترسی برخی از اطلاعات این عمل نتیجه ای نخواهد داشت، متاسفانه موازی کاری در سازمانهایی که امنیت بهداشت جامعه را در پیش دارند به دلیل عدم هماهنگی های مدیران و همچنین دوستان مشترک، انعطافی وجود نخواهد داشت و به نتیجه نخواهد رسید.
با تشریح یک ماتریس SWOT ایرادات این کار سرازیر میشود.
ایمیل در سایت مکتوب هست، ارگانی نیاز به همفکری داشت در خدمت هستم.
دژ کوب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۸
0
0
می دانید چرا در دنیا هیچگاه مسابقه " خرسواری" برگزار نمی شود ؟!

پس از انجام تحقیقات میدانی و عملی بسیار جانورشناسان، مشخص شد که اسب ها در میدان مسابقه فقط در خط راست و مستقیم حرکت کرده و نه تنها مانع جلو رفتن و تاختن سایر اسبها به جلو نمی شوند ، بلکه هرگاه سوارکار خودشان یا سایر اسبها به زمین بیفتد، تا حد امکان که بتوانند آن سوارکار سقوط کرده را لگد نمی کنند.

اما خرها وقتی در خط مسابقه قرار می گیرند ، پس از استارت اصلا توجهی به جلو و ادامه مسیر مسابقه به صورت مستقیم نداشته و فقط به خر رقیب که در جناح چپ و یا راستش قرار دارد ، پرداخته و تمام تمرکزش ،ممانعت از کار دیگران است، یعنی تنها هدفشان این است که مانع رسیدن خر دیگر به خط پایان شوند. !
حتی به این قیمت که خودشان به خط پایان نرسد.

امروزه از این موضوع در علم مدیریت بسیار استفاده می شود و بدین معناست که افراد ناتوان که می دانند خود به خط پایان نمی رسند ، با سنگ اندازی و ایجاد مشکلات و چوب لای چرخ دیگران گذاشتن ، به بهانه مختلف ،مانع رسیدن دیگران به اهدافشان می شوند و در اصطلاح میگویند : " فلانی ، مسابقه خر سواری راه انداخته است! "

- قابل توجه مدیران، موازی کاری به این شکل هم همین کاره.
نظر شما
ادامه