ماهی تیلاپیا جزو ماهیهای خوب است و برخلاف شایعات لجنخوار نیست.
به گزارش حکیم مهر به نقل از شهروند، «دکتر آراسب دباغ مقدم»، رئیس کمیته تخصصی بهداشت مواد غذایی جامعه دامپزشکان ایران در واکنش به شائبههای طرح شده در رابطه با مصرف ماهی تیلاپیا گفت: در مورد ماهی تیلاپیا دو موضوع مطرح است. یکی بحث زیستمحیطی است که این ماهی گونه مقاومی محسوب میشود و اگر وارد آبهای داخلی شود، ممکن است بر سایر گونهها غلبه کند، به همین دلیل نیز برای پرورش این ماهی استان یزد را انتخاب کردهاند که با آبهای داخلی کشور ارتباطی ندارد. بحث دیگر کیفیت ماده غذایی یا گوشت این ماهی است. بحثهایی که مطرح شده است مبنی بر اینکه این ماهی لجنخوار است و درصد امگا ٦ آن بسیار بالاست.