کد خبر: ۳۱۹۹۸
 
 

دو نفر از همکاران دامپزشک در «چهارمین همایش روز جهانی غذا» و طی یک رای گیری اینترنتی به عنوان کارشناس برتر صنایع غذایی استان مازندران انتخاب شدند.

به گزارش حکیم مهر، «دکتر سیامک سپهری» از صنایع لبنی دوشه (هراز) و «دکتر پیام عطایی» از کشت و صنعت پرستو قائم (پرستو) به عنوان کارشناس برتر صنایع غذایی استان مازندران در گروه فرآورده های گوشتی انتخاب و از آنها تقدیر شد.

حکیم مهر به نوبه خود به این همکاران گرامی تبریک گفته و موفقیت های بیشتر را برای ایشان آرزومند است.

 

 

«چهارمین همایش روز جهانی غذا» همگام با سایر کشورها در تاریخ 95/7/18 در سالن همایش سرپرستی بانک ملی استان مازندران و با هدف اشاعه فرهنگ تولید غذای سالم و امنیت غذایی برگزار گردید.

به گزارش انجمن صنایع غذایی و دارویی استان مازندران، در این همایش آقایان «باکری» دبیر انجمن لبنی ایران، «مهندس» مدیریت معاونت غذا و دارو، «دکتر معتمدزادگان» رئیس پارک علم و فناوری، «مهندس حیدرپور» رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران و «دکتر خاتمی مقدم» رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران به ایراد سخنرانی پرداختند.

در این همایش ویرایش دوم از «بانک تحلیلی اطلاعاتی انجمن صنایع غذایی ایران» توسط «دکتر خاتمی مقدم» رونمایی شد که بسیاری از تنگناها و چالش های صنعت غذایی استان را مطرح کردند و اعلام گردید که بزودی این اطلاعات بصورت کتابی چاپ و منتشر خواهد شد.

اسامی کارشناسان برتر صنایع غذایی استان مازندران در همایش «روز جهانی غذا» به شرح زیر است:

1- بهروز شهناسی (سبوس مازند)

2- سیامک سپهری (دوشه)

3- نقی قریب (نستله واترز ایرانیان)

4- پیام عطایی (کشت و صنعت پرستو قائم)

5- سوزان سعادت (آمل پخش)

6- عهدیه محمدی (آسیاب طلایی)

اسامی واحدهای برتر صنایع غذایی استان مازندران در همایش «روز جهانی غذا» به شرح زیر است:

1- فرآورده های لبنی: گلا، دوشه، کاله

 2- فرآورده گوشتی: کاله آمل، کشتارگاه پرستو قائم

 3- نوشیدنی: نستله واترز ایرانیان

 4- فرآورده آردی و آرد: شهاب شیرین شمال (شاهپور)

 5- روغن: کشت و صنعت شمال

6- بسته بندی و کنسروجات غیر گوشتی: مربا پزان،  آسیاب طلایی (دلوسه)

 
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
ادامه