در نشست شورای برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد از عدم همکاری دستگاههای اجرایی این استان در کنترل ویروس آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و بحرانی شدن شیوع این بیماری خبر داده شد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از تسنیم، «سید علی وفاییمقدم» مدیرکل مدیریت بحران استان کهگیلویه و بویراحمد عصر امروز در نشست شورای برنامهریزی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به شیوع ویروس آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در بسیاری از مناطق این استان، اظهار داشت: سازمان دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد از عدم همکاری دستگاههای اجرایی برای مقابله با این بیماری به شدت گلایهمند است.
وی درباره توزیع اعتبارات مدیریت بحران استان در واکنش به صحبت فرماندار بویراحمد که به نحوه توزیع این اعتبارات اعتراض کرده بود، گفت: از کل اعتبار مدیریت بحران که به شهرستانها اختصاص یافت، حدود 27 درصد به شهرستان بویراحمد تعلق گرفت، این در حالی است که بیشترین خسارت به شهرستان چرام وارد شده و اگر بخواهیم بر اساس میزان خسارت وارد شده این اعتبارات را توزیع کنیم باید بیشترین اعتبار مدیریت بحران به شهرستان چرام اختصاص یابد.
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست اظهار کرد: بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان یک مشکل جهانی بوده که وارد استان ما نیز شده است.
«دکتر عبدالله بهمنش» افزود: از خصوصیات این ویروس عدم کنترل آسان آن است و برای کنترل این بیماری باید تا سه ماه آینده به صورت روزانه کار معدومسازی را ادامه دهیم.
وی درباره لزوم کنترل این بیماری، بیان کرد: ویروس آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در صورت تلاقی با ویروس آنفلوانزای انسانی میتواند بیماری خطرناکی ایجاد کند که منجر به مرگ و میر انسان میشود.
این مسؤول افزود: معدومسازی در دستور کار قرار گرفته و شاید تا سه ماه آینده نیاز به این کار باشد.
بهمنش تصریح کرد: در حال حاضر هیچ یکی از نیروهای ما در اداره نیستند و به غیر از نگهبان و تلفنچی همه در مناطق حضور دارند تا با این بیماری مقابله شود.
این مسؤول افزود: در حال حاضر همکاران ما بیش از همه در معرض این بیماری قرار دارند در حالی که یک ریال برای حمایت آنها در خط مقدم مقابله و مبارزه با این بیماری خطرناک نداریم.
وی از استاندار و رئیس سازمان برنامه و بودجه استان خواست تا هر چه زودتر از محلهای مختلف کمک لازم را برای پیشگیری از این بیماری داشته باشند.