حکیم مهر - رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل گفت: گوشت های وارداتی ایران از برزیل تحت نظارت دامپزشکی و نظارت شرعی ایران قرار دارد و گوشت فاسدی به ایران صادر نشده است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از تسنیم، «سید فخرالدین عامریان» درباره واردات گوشت از برزیل اظهار کرد: ایران برای واردات گوشت از برزیل قوانین مناسبی وضع کرده است که سازمان دامپزشکی کشور و ناظران شرعی بر اجرای آن نظارت می کنند.
وی افزود: بر اساس قوانین ایران، گوشت گوساله ای که در برزیل تولید می شود، باید حداکثر 30 ماه سن داشته باشد تا اجازه ورود به ایران یابد.
رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل ادامه داد: مناطق تهیه دام، کشتارگاه ها، سالنهای قطعه بندی و بسته بندی، تونل های انجماد و سردخانه های برزیل قبل از آنکه گوشتی را آماده عرضه به ایران کنند، توسط دامپزشکی کشور ما مورد بررسی و تایید قرار می گیرند.
وی تصریح کرد: بر این اساس مدت زمانی که دام در برزیل کشتار می شود تا به ایران برسد، حداکثر 60 روز است.
عامریان گفت: ایران تنها کشوری است که از زمان تولید بر روند تولید کشتار دام در برزیل توسط دامپزشکی و سازمان جهانی حلال نظارت دارد و گوشت های ذبح شده تا دو هفته بعد از تولید به ایران ارسال می شود، بنابراین گوشت فاسدی به ایران نیامده است.
وی درباره اینکه چه کشورهایی گوشت فاسد از برزیل وارد کرده اند، گفت: بر اساس اعلام پلیس فدرال برزیل، گوشت فاسدی از این کشور به کشورهای دیگر صادر نشده است، بلکه این گوشت ها داخل خود کشور برزیل مصرف شده اند.
بنا بر این گزارش، برخی از کشور های وارد کننده گوشت از برزیل بعد از اعلام بازداشت مسئولان چند شرکت متقلب برزیلی که گوشت فاسد و تقلبی صادر می کردند، واردات خود را از این کشور متوقف کردند.
گفتنی است، پلیس فدرال برزیل چندی پیش از تعطیلی 3 شرکت بزرگ صادرکننده گوشت و تعلیق 33 مقام دولتی این کشور به اتهام عرضه گوشت فاسد خبر داد.
در جریان این پرونده، 21 شرکت دیگر نیز تحت بررسی قرار گرفتند. بیشتر گوشت های تولید شده از سوی این شرکت ها به اروپا و دیگر نقاط جهان صادر می شود. برزیل بزرگترین کشور صادرکننده گوشت در جهان است.