حکیم مهر - معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کردستان با اعلام پی گیری و اجرای بند 19 آیین نامه اجرایی نظارت بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تهیه و تولید فرآورده های خام دامی، اهم اقدامات انجام گرفته در این راستا را تشریح نمود.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، «دکتر ناصر مخدوم» گفت: در مرحله اول، دستورالعمل آیین نامه فوق به کارفرمایان و متصدیان مربوطه با اولویت کشتارگاه های دام و طیور، کارگاه ها و کارخانه ها و مراکز تولید و تهیه و آماده سازی اینگونه فرآورده ها ابلاغ گردید و سپس انجمن صنفی مسئولین فنی و کمیته های تخصصی زیر مجموعه آن تشکیل گردید و با تشکیل جلساتی در دفتر مدیرکل دامپزشکی کردستان، ضرورت بکارگیری مسئولین فنی مراکز موضوع ماده دو آیین نامه گوشزد گردید که متعاقب آن بیش از 67 فقره قرارداد مسئولین فنی و کارفرمایان به این اداره کل واصل شد و برای مسئولین فنی یاد شده پروانه فعالیت صادر گردید.
وی تصریح کرد: واحدهای استنکاف کننده از اجرای این آیین نامه به مراجع قضایی معرفی شده اند و دو مورد نیز با پلمپ واحد تولیدی خود مواجه شده اند.