
یک مرغدار قمی توانست رکورد جهانی تولید گوشت مرغ در یک مترمربع را بشکند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از صداوسیما، «حاج اکبري» با روش هاي ابداعي خود در تغيير روش هاي آب دهي و دان دهي و سيستم تهويه توانست در يک مترمربع 68 کيلوگرم گوشت مرغ توليد کند.
استانداردهاي جهاني توليد مرغ در جهان هر مترمربع 32 و در کشور ما 24 کيلوگرم است.
اين مرغدار با اجراي اين طرح ها توانست در مصرف سوخت و انرژي هم 50 تا 70 درصد صرفه جويي داشته باشد.
وی همچنين در واحد دیگر خود، دو برابر ظرفيت مرغ ريزي کرده که با کمترين تلفات يعني کمتر از دو درصد موفق شد ديگر رکورد توليد مرغ را از آن خود کند.

خبر خوبی است منتهی در بستر زمان و در دراز مدت میتوان در مورد ان خوش بین بود .امیدوارم پشتوانه و توجیه علمی قوی پشت این عملکرد هموطن مان باشد .
جوجه ریزی غیر قانونی کرده
............ برای اون کسی که این خبر بی ارزش و بدون پشتوانه علمی رو منتشر میکنه و اون کسی که باور میکنه متاسفم. گاهی یه مقاله علمی با تعداد زیادی ادله برای اهل فن قابل قبول نیست، اون وقت توقع دارید با دو خط ....... این خبر رو تو این نشریه تخصصی بپذیریم. احتمالا کم کم باید فاتحه text و management guide رو بخونیم
|
جواب ابلهان خاموشیست،وطن فروش بدبخت
|
خبر کاملا علمی و درسته و یک شیوه ی نوین تو پرورش هست بدون آسیب رسوندن به حیوان و با همون امکانات و شرایط موجود
ایشون از نظر دامپزشکی خلاف کردن و خارج از ظرفیت جوجه ریزی کردن. علاوه بر اینکه از نظر اتحادیه و جهاد هم بیش از ظرفیت ریخته و باعث مازاد تولید و افت شدید قیمت مرغ می شوند. سودجویی ایشون رو اگر بقیه هم تحکرار کنند، نتیجش میشهبدبخت شدن یک عده ی کثیرر تولید کننده
تو تلویزیون این خبر رو دیدم
|
به حیوان هیج آسیبی وارد نمیشه و با همون امکانات موجود بدون صرف هزینه های بیشتر بازدهی چند برابری به همراه داره
بجای این شو های تبلیغاتی لطفا کاری کنید از ظرفیت مرغداری های موجود استفاده بشه ، ضمن اینکه الان مشکل قیمت گذاری توسط دستگاههای دولتی است که پدر مرغدار رو در آورده!
|
کاش یکم راجع بهش میدونستید و اطلاعات کسب میکردید و بعد قضاوت میکردین ایشان ابتکار عمل بسیار خلاقانه ای بکار بردن و هیچ آسیبی به مرغ وارد نمیشه با کمترین امکانات بیشترین سود آوری بدست میادکه دیگه نیازی به صرف هزینه های اضافی برای ساخت سالن جدید مرغداری و ... نیست همینطور از خیلی کشورهای اروپایی هم استقبال شد از این طرح و خواستار همکاری با ایشون شدند
نقش رسانه در قلب کردن واقعیت. واحدی که اصلا مجوز جوجه ریزی نداشته ، بیش از ظرفیت اصولی جوجه ریزی کرده و در واحد مرغ مادر این کار رو انجام داده ، بعد هم استاندار -رییس جهاد -مدیر کل دامپزشکی رو به همرا صدا و سیما برده و غلط خودش رو بجای ابتکار جازده و برخوردی هم باهاش نکردن !صرفا بخاطر رفاقت با نماینده مجلس!! حالا اگه یه فلک زده بی دست و پا بود هزار جور بلا سرش آورده بودن.
پس احترام به قانون حیوانات چه میشود این اضافه ظرفیت و تراکم خلاف آسایش دام و طیور است و کانتکت ریت افزایش میابد .یکبار شانس آورده ولی ریسک بالاست
|
متاسفم که از نخبه ها و سرمایه های کشور با این شدت به حسادت و ارتباط با نماینده و ... ربط داده و بخود میشه میشه بجای قدر دانی و تلاش برای آموزش این شیوه که میتونی تحول بزرگی تو تولید طیور کشور ایجاد کنه
این چه روش ابداعیه کاش توضیح می دادند !! مرغها نمی تونند تکون بخورند چطور آب و غذا میو خوردند. یکی یکی بهشون می دادند!!کاش قم قبل از رسانه ای کردن و ترویج و توجیه تخلفات مرغدار ، روش آن را می گفتند تا سایر مرغداران از تخلفات الگو نگیرند
دنیا به کدوم سمت میره و ما به کدوم سمت، احتمالا در برنامه بعدی عصر جدید هم نشونش میدن.
این خبر و اقدام کاملا پوپولیستی است و ارزش علمی و کاربردی ندارد .
کار وقتی از نظر عملی انجام شده یه تحقیق باارزش محسوب شده و ایشان یک محقق تلقی می شوند،ولی تراکم بالا در مرغداری خیلی خطرناک هست،فقط این نکته مهمه که تغییر در شرایطی که برای بهتر کردن تهویه و تامین آب و دان انجام شده چقدر هزینه شده و هزینه تمام شده هر کیلو گوشت مرغ نسبت به بازار روز چقدر بالا بوده یا اصلا فرقی نکرده؟اگه فرقی نکرده یک تحقیق و دستاورد جالبی است و بهره وری را بالا برده.تو ایران یه نفر یه کار مثبتی هم بخواد انجام بده اونقدر حسادت می کنند و دولت هم نه تنها کمک نمی کنه بلکه به فکر تیغ زدن مالی طرف هست که چرخ حرکت رو نگه می دارن.
شماهم میتونید انجام بدید. دمشم گرم واقعا. حسادته ک مانع پیشترفت میشه