کد خبر: ۴۸۹۹۹
تعداد نظرات: ۵ نظر
 
 

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: ناظرین ذبح شرعی استان کرمانشاه در حکم ضابطین قضایی قلمداد می شوند؛ مردم باید این را بدانند که کار ذبح دام و طیور در کل استان بدون دستگاه و به صورت دستی انجام می شود تا مباحث شرعی و بهداشتی در آن رعایت شود.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه، صبح روز گذشته در جلسه ی آموزشی توجیهی ضوابط قضایی و حقوقی ناظرین ذبح شرعی کشتارگاه های استان و روسای ادارات دامپزشکی در شهرستان ها با حضور دادیار جانشین معاونت دادستانی دادگستری و معاونت پیشگیری از وقوع جرم، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه جهاد کشاورزی، مدیر کل و مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه اداره کل، معاونین و روسای ادارات دامپزشکی در شهرستان ها برگزار شد.

در ابتدای جلسه «دکتر امید حاج محمدی» مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه وضعیت کشتارگاه های استان را مورد بررسی قرار داد و گفت: با حرکت جهادگرانه و تلاش مضاعفي که اين ناظرين در کشتارگاهها انجام مي دهند، دام و طيور به صورت بهداشتي و مطابق با قوانين و مقررات اسلامي ذبح مي شوند و یکی از سازمان هایی که در کشور بیشترین تلاش را جهت سلامت مردم انجام می دهد، سازمان دامپزشکی است و اهمیت این موضوع باعث شده فعالیت های این سازمان زیر ذره بین قرار گیرد و کوچک ترین خطا در انجام وظایف آن در منظر جامعه بزرگ جلوه کند.

در ادامه این نشست «حجت الاسلام یوسفی نیا» مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه جهاد کشاورزی با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اظهار داشت: طرح تشدید نظارت برکشتارگاه ها از اوایل اردیبهشت در استان کرمانشاه آغاز شده و این اکیپ‌ها در ایام ماه رمضان با برنامه‌ریزی منظم بازدید از کشتارگاه‌ها و مراکز تهیه و توزیع فراورده‌های خام دامی را به عهده دارند و در ادامه تصریح کرد: همه کشتارگاههای استان از وجود ذابحین ذبح شرعی بهره می برند که همگی دارای کارت ذبح شرعی هستند و در طول سال هم، دوره های آموزشی مختلفی را به همین منظور می گذرانند، بهره می برند.

 «شهبازیان» دادیار جانشین معاونت دادستانی در این جلسه ضمن تاکید به ناظرین ذبح شرعی در جهت انضباط، قانون مداری و ارتقاء علم و دانش خود اظهار داشت: ناظرین بهداشتی و ناظرین شرعی مکمل یکدیگرند و باید با هم همکاری، همدلی و رفاقت داشته باشند تا غذای طیب و طاهری در اختیار مردم قرار گیرد و به صراحت می توان گفت: ناظرین شرعی حکم ضابطین قضایی هستند، ضابط قضایی یک وظیفه مشخص دارد که برای او در قانون مشخص شده است و طبق قانون انجام وظیفه می‌کند.

در ادامه صحبت های دادیار جانشین معاونت دادستانی، «حجت الاسلام حیدری» معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمانشاه به تشریح وظایف ضابطین قضایی و نحوه گزارش دهی و گزارش گیری و طی کردن مراحل قضایی مسائلی را بیان نمود.

در پایان این جلسه «حجت الاسلام میرزایی» مسئول حوزه  نمایندگی ولی فقیه اداره کل دامپزشکی استان تصریح کرد: تلاش دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان  تامین غذای حلال، بهداشتی و سالم برای مردم است

وی خاطر نشان کرد: در کشتارگاه پس از کشتار، لاشه مورد بازرسی قرار گرفته و در صورت تایید سلامت، لاشه ها ممهور به مهر و لیبل بهداشتی دامپزشکی شده و با حفظ موازین بهداشتی به وسیله خودروهای مجهز به سردخانه به مراکز توزیع حمل  می شوند.

میرزایی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت نظارت ناظرین شرعی  بر روند کشتار و حمل آن در کشتارگاهها اشاره نمود و گفت: کشتار بدون نظارت و غیر اصولی مخاطره آمیز است و می تواند منجر به بروز بیماری های مشترک و به خطر افتادن سلامت افراد شود.

وی همچنین از روسای ادارات دامپزشکی در شهرستان ها خواست، کارشناسان مستقر در ادارات دامپزشکی در شهرستان ها با نظارت های پی در پی از ذبح دام در خارج از کشتارگاه و فروش گوشت های فاقد مهر بهداشتی و کشتار شده در خارج کشتارگاه جدا خودداری نمایند.

این مقام مسئول با بیان اینکه براساس قانون، روحانیون ناظرذبح شرعی، ضابطین خاص قضائی در کشتارگاه ها محسوب می شوند، گفت: روحانیون ناظر بر ذبح شرعی در کشتارگاهها در حکم ضابطین خاص قوه قضائیه محسوب شده و می توانند در حوزه عمل خود در کشتارگاه ها، مشکلات و تخلفات را جهت برخورد با متخلفین را به مراجع قضائی معرفی نمایند و ناظرین شرعی در حکم ضابطین قضایی هستند و چنانچه کشتارگاه ها مباحث شرعی را جدی نگیرند، ناظرین شرعی قادر خواهند بود کشتارگاه های متخلف را تعطیل کنند.

 
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دکتر پورمهدی چلیکدانی
|
France
|
۰۱:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۷
0
3
کاش دامپزشکی دولتی ما در این حد قدرت داشت.
آقایان وقتی حرف از مسئولین بهداشتی میزنند میگویند باید منافع تولید کننده را هم تأمین کند. یبار نشد بشنویم بگویند مسئول فنی بهداشتی قادر خواهد بود با گزارش تخلفات بهداشتی محل موضوع فعالیت را تعطیل کند...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۷
0
2
حالا برو درس بخون دکتر بشو.الله اکبر!!!!!
ناشناس
|
Germany
|
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۷
0
2
بخدا قلبم به شدت با خوندن این خبر داره میتپه از شدت خشم
واقعامتاسفم
روز به روز دامنه اختیاراتشون دارن بیشتر میکنن
.................... کلا دیگه ما هم بریم بشینیم خونه
.....................
ناشناس
|
Germany
|
۱۷:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۷
1
0
ذبح حرام سلامت جامعه رو بیشتر به خطر میندازه تا لاشه بیمار
....................
بی نام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
0
0
آقا واقعا متاسفم که قوانین ما بسیار هنوز ناقص و کم هستند تا ناظر شرعی میتونه درست کار کننه و ن ناظر بهداشتی
هردوی آنها کارمند صاحب کشتارگاه هستن و مدیر کشتارگاه هم اگر ببینه دکتر و روحانی باهاش همکاری نمیکنن اونم همکاری نمیکنه
نظر شما
ادامه