کد خبر: ۵۰۵۶۶

گردهمایی دو روزه مسئولین ادارات نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی سراسر کشور در مازندران امروز آغاز به کار کرد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، پس از چند تصمیم مهم و تحرکات تازه که مدتی است در دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور رخ داده است و نمونه اخیر آن نیز رونمایی سند طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ بوده است، همایش مسئولین ادارات نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ادارات کل دامپزشکی سراسر کشور در دانشگاه علم و فناوری شهرستان بهشهر از صبح امروز چهارشنبه به مدت دو روز آغاز شد و تا فردا ادامه دارد.

بنابراین گزارش، در این همایش «دکتر سامد برومندفر»، مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور که همکارانش در دفتر نظارت در حال آماده سازی زیرساختهای پس از ابلاغ این طرح به ادارات کل استانها هستند، با اشاره به اجرای طرح رتبه بندی کشتارگاه های صنعتی مرغ در کشور از جمله در استان مازندران اظهار کرد: البته این طرح بصورت ملی در کشور اجرا خواهد شد و کشتارگاه‌های صنعتی طیور در استانها توسط کارشناسان این دفتر ممیزی می‌شوند و بر اساس وجود دستگاه‌های مدرن و استحصال مرغ به ۳ رتبه A و B و A+ دسته بندی و به بازار عرضه می‌شوند.

وی اجرای این طرح را در راستای التزام به "حقوق شهروندی" برشمرد و تاکید کرد: با انجام این طرح، علاوه به در نظر گرفتن حقوق تولیدکنندگان، حقوق مصرف‌کنندگان نیز بعنوان آحاد مردم با اجرای این طرح و تولید و عرضه مرغ سالم‌تر و بهداشتی تر منتفع می‌شوند.

برومندفر با ارزیابی عملکرد ادارات نظارت بر بهداشت عمومی ادارات کل دامپزشکی استانها، خاطرنشان کرد: با حذف و خارج کردن فراورده‌های خام دامی و مواد پروتئینی فاسد از چرخه مصرف و معرفی افراد متخلف بهداشتی که با ارقام نجومی سلامت مردم را تهدید می‌کنند، باید میزان تخلفات را با مدیریت و نظارت بیشتر به حداقل رساند.

این گردهمایی در تاریخ‌های ۲۶ و ۲۷ تیرماه در شهرستان بهشهر در حال برگزاری است و شرکت کنندگان در این همایش از یکی از کشتارگاه‌های طیور منطقه بهشهر بازدید خواهند کرد.

 

نظر شما
ادامه