کد خبر: ۵۱۳۵۶
تعداد نظرات: ۷ نظر

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اجرای طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ گفت: با اجرای فاز عملیاتی این طرح از اواسط مهر دیگر هیچ برند یا برچسبی مبنی بر مرغ سبز، بدون آنتی بیوتیک و ممتاز در بازار نخواهیم داشت.

به گزارش حکیم مهر به نقل از تسنیم، «دکتر سامد برومندفر» در مصاحبه با رادیو افزود: این طرح ملی به تمامی اداره های کل دامپزشکی استان های سراسر کشور ابلاغ و همینطور فرصت یک ماهه به استان ها و ستاد دامپزشکی کشور به منظور ایجاد زمینه ها و بسترهای لازم و همینطور هماهنگی در سطح ملی و استانی برای موفقیت در اجرای این طرح در نظر گرفته شده است.

وی همچنین اظهار داشت: فاز عملیاتی این طرح نیز از 15 مهر ماه سال جاری با هدف عرضه مرغ های با کیفیت بالاتر و رتبه بندی شده به مردم در سطح کشور آغاز خواهد شد.

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: بطورکلی در این طرح ملی گوشت مرغ به سه درجه A+،A  و B رتبه بندی و به بازار مصرف عرضه می شود.

وی در ادامه افزود: بدون شک با اجرای فاز عملیاتی این طرح از اواسط مهر ماه سال جاری دیگر هیچ برند یا برچسبی مبنی برمرغ سبز، بدون آنتی بیوتیک و ممتاز در بازار نخواهیم داشت.

برومند فر اظهارداشت: این طرح فقط مربوط به مصرف آنتی بوتیک در واحد های مرغداری نیست بلکه استفاده بهینه از ظرفیت های موجود در کشتارگاه ها، رعایت پرهیز غذایی و دارویی قبل از کشتار و دیگر موارد بهداشتی را شامل می شود.

وی همچنین از وجود 60 کشتارگاه بسیار پیشرفته و مجهز مرغ در کشور خبر داد و گفت: تخلیه اندام های داخلی مرغ در این کشتارگاه ها بصورت خودکار و بدون دخالت دست انسان انجام می شود.

 
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۸
0
3
تا وقنی ماده ی 19 به طور کامل احرایی نشود همه ی ایتن کارها قایده ی چندانی ندارد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۸
1
3
عده ای رانت خوار ، برای مدتی ، نان تخم مرغ گیاهی را خوردند و از آرم سازمان استفاده کردند و آخرش هم ما عقب کشیدیم.
عده ای از عنوان مرغ سبز ، پولهای باد آورده ای بدست آوردند که نام سازمان ما را بر روی بسته های مرغ را یدک می کشیدند.

اما تجربه نکردیم

این بار هم با عناوین جدید نان خور خواهند شد.
اگر مسببان اشتباهات گذشته تنبیه می شدند ، قطعا احتمال خطای جدید کمتر میشد.
Vet
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۸
0
0
احترا.

جناب دکتر برومندفر. سئوالی در ذهن ام شکل گرفت، با اجازتون مطرح مینمایم.
آیا امکان رصد و پایش در یک دوره پرورشی جوجه یکروزه گوشتی، تا مرحله کشتار و بسته بندی، جهت دستیابی به مرغ +A وجود خواهد داشت؟ آزمایشاتی که بروی لاشه انجام خواهد گرفت، نمی‌تواند بطور کامل تعیین کننده درجه بندی های کیفیتی باشد.
آیا در تغذیه یک گله مرغ گوشتی از یکروزه گی تا پایان دوره، با مصرف ذرت تراریخته، و کنجاله های از این نوع، باز هم می‌توان از مرغ +A سخن به میان آورد؟
سئوال آخر اینکه، در درجه بندی ها پیروی شما از کدامین استاندارد ها می باشد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۹
0
0
کدام کشوری ، چنین طبقه بندی از خود در آورده است؟
فقط رانت پروری
یک روز تخم مرغ گیاهی
یک روز مرف ساز
و حالا مرغ A+
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۳۰
اشتباه تایپی نوشتم
یک روز تخم مرغ گیاهی
یک روز مرغ سبز
و حالا مرغ A+

فقط رانت پروری
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۳۰
0
0
A/B/C/ فقط وفقط حمایت از مرغداران هست نه سفره مردم خدایش هیچ فرقی نداره خواهشند دیگه بس هست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۳۰
حمایت از برخی کشتارگاههای بزرگ هست

و رانتی برای آنها

و هیچ ربطی به بهداشت ندارد
نظر شما
ادامه