حکیم مهر- محسن طاهرمیرزایی: چهارمین دوره انتخابات انجمن صنفی کارفرمایی درمانگاهها و مراکز مایهکوبی و آزمایشگاههای استان کرمانشاه برگزار شد و در پایان دکتر محمدزاده و دکتر سلیمانی هر کدام با ۲۵ رای، دکتر فاخری با ۲۰ رای، دکتر رحیمی با ۱۶ رای و دکتر آرین با ۱۵ رای بهعنوان اعضای اصلی و دکتر فتحی و دکتر محمودی با ۱۱ رای بهعنوان اعضای علیالبدل انتخاب شدند.
همچنین دکتر حسینی با ۲۲ رای بهعنوان بازرس اصلی و دکتر کریمی با ۷ رای بهعنوان بازرس علیالبدل انتخاب شدند.
«دکتر کامیار محمدزاده» در گفتوگو با حکیم مهر با تاکیدبر اینکه ترکیب جدید با اندکی تغییر جزئی، همانند دوره پیشین مسئولیت کار را برعهده گرفتند، گفت: «قریب به ۷۰ درصد همکاران در چهارمین دوره انتخابات انجمن صنفی کارفرمایی درمانگاهها و مراکز مایهکوبی و آزمایشگاههای استان کرمانشاه در فضایی بسیار مناسب مشارکت داشتند. کمااینکه با وجود تعطیلات هفته جاری، احتمال میدادیم که همکاران درگیر مراسم باشند اما استقبال خوبی کردند.»
وی با بیان اینکه بعد از پایان جلسه، همکاران مسئولیت این دوره از انجمن صنفی را نیز به بنده دادند، افزود: «اولین جلسه هیات مدیره نیز دیروز و بعد از پایان انتخابات تشکیل شد که متعاقب آن ارکان هیات مدیره شامل رئیس، بازرس، دبیر و ... مشخص شدند.»
محمدزاده با اشاره به اینکه در دوره جدید فعالیت انجمن صنفی کارفرمایی درمانگاهها و مراکز مایهکوبی و آزمایشگاههای استان، استفاده از تمام ظرفیت نیروها و کلینیسینها را در دستور کار خواهیم داشت، تصریح کرد: «یکی از دغدغههای ما افزایش تعداد فارغالتحصیلان است. همچنین برخی پیگیریها باید در مورد تعدادی از دستورالعملها مانند تبصره ۲ ماده اجرایی وزیر جهاد کشاورزی که به نظر من احتیاج به اصلاحات دارد، خصوصا در بحث امتیازبندیهای سازمان دامپزشکی در خصوص احداث داروخانهها باید انجام شود.»
وی ضمن اظهار تاسف از اینکه امتیازهای درنظر گرفته شده برای کلینیکها خیلی پایین است، خاطرنشان کرد: «کلینسین به عنوان خط مقدم دامپزشکی است و حتما باید پارامترهای سنگینتری برای کسانی که قصد کار کردن در این حوزه کار کنند، در نظر گرفته شود. درواقع امتیاز آن میبایست بیشتر از سایر موارد تبصره ماده ۲ باشد.»
محمدزاده در ادامه نسخهپیچی را یکی از معضلات بزرگ سالیان دور سازمان نظام عنوان کرد و گفت: «عدم رعایت اصول نسخهپیچی، همکاران را متضرر میکند که در دوره جدید حتما از این مساله حمایت خواهیم کرد. همچنین دفاع از حقوق همکاران در خصوص درمانهای غیر مجازی که صورت میگیرد، ساماندهی کلینیکهای کوچک، جلوگیری از دخالت پت شاپها در امور دامپزشکی از دیگر برنامههای ماست.»
وی افزود: «با توجه به اینکه سال گذشته کانون سراسری انجمنهای صنفی را تشکیل دادیم، سعی میکنیم با ارتباط نزدیکتر با سایر انجمنها و کانون سراسری مشکلات را به صورت کشوری هم پیگری کنیم. اما قطعا در داخل استان مشکل اصلی ما عدم رعایت نسخهپیچی و دخالت افراد غیرمجاز در امور دامپزشکی است که سعی میکنیم در این دوره با برگزاری جلسات منظم و اگر اعضای هیات مدیره موافق باشند، بحث تشکیل نمایندگیهای استانی و ایجاد دفتر مستقلی برای انجمن این کار را انجام دهیم. تلاش ما این است که حتما بتوانیم انجمن صنفی درمانگاههای استان کرمانشاه دارای فضای مناسب و مجزا از نظام دامپزشکی استان باشد.»