کد خبر: ۵۳۰۶۶
تعداد نظرات: ۵۳ نظر
بر اساس اسناد خبرگزاری تسنیم منتشر شد:
بر اساس اسنادی که به دست خبرگزاری تسنیم رسیده، طی یک سال اخیر تصمیمات سوال‌برانگیز جدیدی برای تسهیل در ضوابط بهداشتی واردات گوشت گرفته شده است ...

حکیم مهر: خبرگزاری تسنیم نوشت:

بر اساس اسنادی که به دست خبرگزاری تسنیم رسیده، طی یک سال اخیر تصمیمات سوال برانگیز جدیدی برای تسهیل در ضوابط بهداشتی واردات گوشت گرفته شده که ممکن است مخاطراتی برای سلامت مردم به همراه داشته باشد.

دولت طی یک سال اخیر واردات گوشت قرمز و ضوابط بهداشتی آن را به گونه ای تسهیل کرده که ممکن است خطراتی را به لحاظ سلامت و بهداشت برای مردم درپی داشته باشد. از جمله اینکه دستور لغو ارسال ناظران بهداشتی به کشورهای مبدأ واردات گوشت داده شده، مجوز واردات دام های با سن های بالاتر و ماده که معمولا در دنیا خریدار ندارد، داده شده و یا اینکه محموله های گوشت وارداتی که باکتری سالمونلا در حد نامتعارف و بالاتر از حد مجاز دارند، در گمرک ترخیص شده و به مصرف صنعتی می رسند که ممکن است در حد فاصل گمرک تا مرحله حرارت، خطرآفرین باشد.

این مستندات  نشان می دهد که تسهیل ضوابط بهداشتی واردات گوشت بنا به درخواست برخی کشورهای مبدأ واردات از جمله برزیل و همچنین به بهانه کاهش هزینه های واردکنندگان گوشت انجام شده و مساله تایید سلامت گوشت از مبدأ هم به واردکنندگان سپرده شده است.

این اقدامات تسهیل گرانه در امر واردات گوشت قرمز، نگرانی هایی را هم برای سازمان پدافند غیرعامل ایجاد کرده که منجر به نامه نگاری بین این سازمان و سازمان دامپزشکی کشور شده است.

نامه حجتی برای عدم ارسال دامپزشک ناظر به کشور های مبدأ واردات گوشت

بر اساس یکی از این اسناد، محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی در نامه ای به علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: «پیرو هماهنگی‌های به عمل آمده ترتیبی اتخاذ نمایید تا از اعزام دامپزشک ناظر مقیم جهت استقرار در کشتارگاه‌های کشورهای دارای پروتکل بهداشتی اجتناب و در سایر کشورهای فاقد پروتکل بهداشتی نسبت به اعزام ممیز ادواری و تایید کشتارگاه های مجاز اقدام نمایند. بدیهی است واردکنندگان موظف به رعایت ضوابط بهداشتی در کلیه مراحل خواهند بود.»

واگذاری مسئولیت تایید سلامت گوشت به واردکننده!

درپی نامه حجتی به رئیس سازمان دامپزشکی، «دکتر علیرضا رفیعی‌پور» رئیس سازمان دامپزشکی با ارسال نامه ای به بصیری مشاور وزیر و مدیر کل حوزه وزارتی جهاد کشاورزی با موضوع «پروتکل بهداشتی فی ما بین سازمان دامپزشکی کشور و مرجع ذیصلاح کشور برزیل» نوشت: "باستحضار می‌رساند که در راستای اجرای نامه شماره 020/22447 مورخ 97/11/15 مقام عالی وزارت اقدامات زیر توسط این سازمان صورت پذیرفته است:

1- واردات گوشت از مبادی کشورهای ترکیه، نیوزلند، استرالیا و کشورهای عضو اتحادیه اروپا بدون اعزام ناظر بهداشتی و صرفا بر اساس پروتکل‌های بهداشتی - قرنطینه‌ای صورت می‌پذیرد.

2- در رابطه با کشورهای پاکستان، افغانستان، مغولستان، قزاقستان، گرجستان و ارمنستان با توجه به ساختار نظارت‌های بهداشتی - قرنطیه‌ای حاکم بر این کشورها صرفا در صورت تقاضای واردکننده ناظر بهداشتی اعزام می‌گردد و در صورت قبول مسئولیت سلامت محصول وارداتی توسط واردکننده، ناظر بهداشتی اعزام نمی‌شود.

3- در رابطه با کشور برزیل و پروتکل بهداشتی فی ما بین سازمان دامپزشکی کشور و مرجع ذیصلاح کشور برزیل پس از گذشت مدت زمان چند ماهه تهیه و پس از رایزنی‌های متعدد مراحل نهایی خود را پشت سر گذاشته است که بند شماره 2-6 پروتکل فوق‌الذکر اشاره به موضوع دستور مقام عالی وزارت دارد (به پیوست - صفحه - 5 آیتم اطلاعات بهداشتی - بند 2-6) در رابطه با کشور برزیل فرایند حاکم به شکلی خواهد بود که صرفا نیروی ناظر عالیه برای ممیزی کشتارگاه‌ها و فرآیند تولید ادواری اعزام و برای شرکت ها ناظر بهداشتی به صورت موردی اعزام نخواهد شد.

لذا خواهشمند است دستور فرمایید در خصوص تعیین زمان و مکان امضا پروتکل فوق‌الذکر دفتر سازمان‌های تخصصی و امور بین‌الملل تدابیر لازم را معمول و تا نهایی شدن پروتکل فی ما بین کما فی السابق با درخواست مصوبه اعزام کارشناسان این سازمان به کشور برزیل موافقت بفرمایید."

حذف برچسب دامپزشکی از روی گوشتهای وارداتی

در ادامه این نامه نگاری ها، «دکتر علی صفر ماکنعلی» معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی نیز با ارسال نامه ای به «مسعود محمدیان» مدیر کل دفتر قرنطینه و امنیت زیستی با موضوع «اصلاح فرآیند نظارت بهداشتی بر محموله‌های گوشت قرمز وارداتی» نوشت: «پیرو نامه شماره 020/22447 مورخ 1397/11/15 مقام عالی وزارت با توجه به لزوم تغییر در فرآیند تولید گوشت قرمز وارداتی موارد ذیل جهت استحضار و ابلاغ به کارشناسان به حضور ایفاد می‌گردد:

1- در کشورهای مانند استرالیا، نیوزیلند و کشورهای اروپایی که IHR و یا Veterinary Health Certificate پیشنهادی سازمان توسط مرجع ذیصلاح آنها تایید شده است جهت تولید محموله‌ها اجازه شروع کشتار با درخواست کتبی متقاضی در کشتارگاه مورد تایید دفتر قرنطینه و امنیت زیستی میسر خواهد بود.

2- اصلاح لیبل با حذف عبارت «تحت نظارت نمایندگان سازمان دامپزشکی کشور» و درج عبارت زیر بر روی لیبل:

«این کالا مطابق پروتکل/IHR  شماره .... تولید و بارگیری گردیده است و مسئولیت محموله با شرکت وارد کننده است.»

3- نام شرکت واردکننده کالا سرتاسر روی لاشه با مهر غلتکی به روش مقتضی ممهور گردد»»

وزارت خارجه ایران هم وارد ماجرا شد

در راستای تسهیل ضوابط بهداشتی واردات گوشت وزارت خارجه هم وارد ماجرا شد و «محمد کشاورزی زاده» دستیار وزیر و مدیرکل آمریکای وزارت امور خارجه ایران در نامه ای مشترک به «دکتر علیرضا رفیعی پور» رئیس سازمان دامپزشکی کشور و «فتحی» مدیر کل امور بین الملل وزارت جهاد کشاورزی با موضوع «اصلاح ضوابط بهداشتی ایران در مورد سن کشتار دام در برزیل»،  تصویر یادداشت سفارت برزیل در تهران به ضمیمه نامه رئیس انجمن صنفی صادرکنندگان گوشت این کشور در خصوص در خواست اصلاح ضوابط بهداشتی ایران در مورد سن کشتار دام صادراتی به ایران را ارسال و خواستار پیگیری مساله شد.

سفارت برزیل در تهران: گاوهای ما جنون گاوی ندارد، گاوهای پیر ما را بخرید

در بخشی از یادداشت سفارت برزیل در تهران که خواستار اصلاح ضوابط بهداشتی ایران در خرید گوشت قرمز این کشور شده بود، آمده است: اداره بهداشت دام وزارت کشاورزی، دامپروری و تامین مواد غذایی برزیل (DSA/SDA/MAPA)، تاکید می‌نماید براساس فصل 9 و 11 مقررات بهداشتی حیوانات خاکزی سازمان بهداشت جهانی دام (OIE)، واردات گوشت گوساله تازه بی‌استخوان (به استثنای گوشت جدا شده به روش مکانیکی)، با توجه به اینکه یک کالای امن محسوب می گردد، نمی‌بایست توسط مقامات بهداشت کشور مقصد براساس طبقه‌بندی کشور صادر کننده از نظر بیماری جنون گاوی محدود گردد.

اضافه می‌نماید، مطابق با بخش پنجم مقررات بهداشتی حیوانات خاکزی (اقدامات تجاری، روش‌های واردات و صادرات و گواهی دامپزشکی)، تجارت فرآورده‌هایی با منشاء دامی که عاری از بیماری‌های خاص می‌باشند، نباید مستلزم انجام اقدامات کاهش سطح ریسک مربوط به بیماری ذکر شده بدون در نظر گرفتن شرایط بهداشت کشور مبدا کالا باشد، لذا، وجود محدودیت سنی برای گاو توسط سازمان بهداشت جهانی دام توصیه نمی‌گردد.

این نمایندگی همچنین در خصوص بیماری جنون گاوی و نیز اداره بهداشت دام وزارت کشاورزی، دامپروری و تامین مواد غذایی برزیل (DSA/SDA/MAPA) اعلام می‌دارد:

1- برزیل توسط سازمان بهداشت جهانی دام (OIE)، در حد عاری از بیماری جنون گاوی شناخته شده است که به آن ریسک قابل اغماض اطلاق می‌شود.

2- بیماری جنون گاوی در برزیل از بیماری‌های  اخطار کردنی محسوب می‌شود و این کشور طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی دام، دارای سیستم نظارتی اپیدمیولوژیک می‌باشد، که تشخیص زود هنگام بیماری‌های دام‌های مشکوک را میسر می‌سازد.

3- طبق قوانین برزیل متصدی کشتارگاه‌ها و واحدهای تولید فرآورده‌های گوشتی برزیلی موظف به از بین بردن بافت‌هایی که قابلیت انتقال بیماری جنون گاوی را دارند (مغز، مغز استخوان، چشم‌ها، لوزه‌ها و دیستال ایلئوم (درازروده) به منظور جلوگیری از آلودگی مقاطع گوشت تازه توسط این بافت‌ها می‌باشند.

4- این عملیات توسط کارشناس کنترل کیفیت کارخانه‌ها که قادر به اتخاذ اقدامات صلاحی و پیشگیرانه در صورت تایید هرگونه انحراف می‌باشند، به صورت روزانه کنترل و ثبت می‌شود، علاوه برآن، اجرای این عملیات توسط اداره بازرسی دامپزشکی، از طریق نظارت در محل و ارزیابی سوابق، تایید می‌گردد.

5- از سال 1990 میلادی وزارت کشاورزی، دامپروری و تامین مواد غذایی برزیل نسبت به جلوگیری از بیماری جنون گاوی و اقدامات نظارتی که به طور مداوم براساس اطلاعات علمی و توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی دام به روز رسانی می‌شوند، اقدام نموده است. این اقدامات، برای سال‌های متمادی جهت جلوگیری از بازریافت و افزایش عوامل ایجاد کننده کافی می‌باشد.

لذا با توجه به موارد مذکور، دولت برزیل درخواست اصلاح ضوابط بهداشتی ایران در خصوص حداکثر سن کشتار گاو را می‌نماید تا در نیتجه آن امکان صادرات گاوهای بزرگتر از سی‌ماه به ایران وجود داشته باشد."

واکنش سریع سازمان دامپزشکی به نامه برزیل

جالب است که بلافاصله در همان روزی که یادداشت سفارت برزیل به سازمان دامپزشکی ایران ارسال می شود، ماکنعلی معاون سازمان دامپزشکی با ارسال نامه ای به  «دکتر بهمن عابدی کیاسری» مدیر کل  دفتر سازمان‌های تخصصی، روابط عمومی و امور بین‌الملل این سازمان با موضوع «اصلاح IHR واردات گوشت منجمد گوساله بدون استخوان از برزیل»  اعلام کرد: "با توجه به بررسی‌های عملی به عمل آمده توسط دفاتر تخصصی سازمان دامپزشکی کشور (موضوع جلسه کارشناسی مورخ 97/6/12، موضوع نامه شماره 97/40/17894 مورخ 97/3/16 در خصوص اصلاح IHR واردات گوشت منجمد بدون استخوان گوساله از مبدا کشور برزیل که به پیوست می‌باشد) موارد مرتبط با سن و جنس دام کشتاری و زمان بارگیری محموله‌های گوشت گوساله منجمد بدون استخوان به شرح زیر اصلاح می‌گردد، مقتضی است اصلاحات مورد نظر به مرجع ذیصلاح کشور برزیل نزد سازمان جهانی بهداشت دام و سایر مراجع ذیصلاح در کشور برزیل منعکس شود.

1- سن دام‌های کشتاری بر اساس فرمول دندانی، حداکثر 6 دندان تعیین و در این سن هر دو جنس نر و ماده مورد قبول برای کشتار می‌باشد.

2- حداکثر زمان بارگیری محموله‌های گوشت تولیدی از زمان تولید از 60 روز به 90 روز افزایش می‌یابد.

مجوز مصرف گوشت مسموم به سالمونلا

یکی از شاخص های ارزیابی خطر گوشت قرمز باکتری سالمونلا است. «سالمونلا» نوعی باکتری است که می‌تواند در روده حیوان و انسان زندگی و رشد کرده و زمینه مسمویت غذایی را به وجود می‌آورد. غذاهای خام با منشا حیوانی، گوشت، مرغ، شیر و لبنیات، تخم‌مرغ و غذاهای دریایی می‌توانند آلوده به باکتری سالمونلا باشند. این باکتری فقط در حرارت بالا از بین می رود.

بر اساس ضوابط بهداشتی، محموله های گوشت قرمز وارداتی که دارای حد غیرمجاز باکتری سالمونلا تشخیص داده شوند، معدوم نشده و از گمرک ترخیص می شوند تا به مصارف صنعتی و تولید فرآورده های گوشتی مثل کالباس برسد. این در حالی است که ممکن است، بیماری این گوشت ها قبل از این که به مرحله حرارت دهی برسد، در مراحل انتقال و تبدیل منتقل شود.

درپی اقدامات دولت در یک سال گذشته برای تسهیل ضوابط بهداشتی واردات گوشت قرمز، «غلامرضا جلالی» رئیس سازمان پدافند غیر عامل هم با ارسال نامه ای به سازمان دامپزشکی کشور درباره واردات به این شکل ابزار نگرانی کرده بود.

تصویر نامه هایی که در این گزارش به آنها اشاره شده است نزد خبرگزاری تسنیم محفوظ است و در صورت لزوم در اختیار دستگاه های ذی ربط قرار می گیرد.

 

انتشار یافته: ۵۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
3
15
لازم به توضیح است .................. به دلیل عدم اجرای همین دستور از سمت خود عزل گردید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
ایشون بخاطر ................ برکنار شد
ناشناس
| Canada |
۰۰:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
انشاالله ایت الله رییسی ورود پیدا میکنند و مدیرانی که جان مردم برایشان اهمیتی ندارد را دستگیر و به سزای عمل مجرمانه میرسانند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
ایشان شجاعانه در جهت امنیت و سلامت غذای مردم در برابر صاحبان زر و زور ایستادند ولی در نهایت ........... با فشار از پایین و دستور از بالا ایشان را عزل کردند. ولی باز بعلت توانایی هایش از وجود ایشان سازمان را بهره مند ساختند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
3
10
این که چرا سازمان دامپزشکی خیلی راحت پذیرفت جای سوال ندارد؟؟؟
............... چرا کار غیر تخصصی را پذیرفتید؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
............. بدلیل مقاومت در برابر این دستور توسط ............ از سمت خود عزل گردید و موجبات خوشحالی مافیای گوشت را فراهم کرد حکبم جان لطفا برای اینکه حقی از ........... ضایع نشود نقطه چین نزار جای اسم این بنده خدا چون ایشان قربانی شد تا دستور وزیر اجرا بشه و ناظر اعزام نشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
اگر قبول نمیکردن میز از دست میرفت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
ایشون خودش همه این دستورالعمل ها یکسال پیش اجرا کرد برکناری ایشون ریشه در ............. داشت
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۲۲:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
ایشون ................................
کارشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
4
15
باسلام ... واقعا متاسفم برای سازمانی دامپزشکی کشور ..................... کلا وجه حاکمیتی این سازمان را زیر سوال برده است ..تصمیمات منطبق با تصمیمات دیکته شده از سوی ......... واردات گوشت جهاد که برای تسهیل در ضوابط بهداشتی واردات گوشت گرفته شده که مطمنن مخاطرات جدی در آینده نچندان دور برای سلامت مردم به همراه خواهد داشته ..حذف ناظرین دامپزشکی دولتی حاکمیتی در کشتارگاههای کشور مبدا تصمیم خطرناکی بود که توسط دامپزشکی گرفته شده که اگر اصلاح نگردد تبعات زیادی گریبان گیر ............ خواهد شد ..
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
3
13
این اعمال .............. در حافظه ی دامپزشکی ثبت خواهد شد و بسان قراداد ترکمنچای خواهد بود چرا که از نیت شوم و پلید وارد کنندگان بی خبرند
محمد
|
United States of America
|
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
4
15
وقتی سلامت مردم و امنیت غذایی زیر نظر وزارتی باشد که درک درستی از مفهوم دامپزشکی و بهداشت ندارد خب معلومه که درک صحیحی از اهمیت کار ناظران بهداشتی هم نیست . این یعنی دامپزشکی بایدبره در وزارت بهداشت
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۷:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
4
14
این تصمیمات کلا برای آسایش وارد کنندگان بود هم راحتر هرجه بخواهند وارد کنند هم گوشت های آلوده وارد شده را مصرف کنند تا خدانکرده سرمایه هایشان از بین نرود ولی در این میان برای مردم چه اتفاقی می افتد اصلا مهم نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
5
10
متاسفانه نظارت بهداشتی که در طول سی سال گذشته برای گوشتهای وارداتی در حال انجام بود را ازبین بردند وبه نوعی سلامت مردم را به مخاطره می اندازند این یکی دگر از موارد تضعیف جایگاه نظارتی بهداشتی دامپزشکی هست که بازیچه یک سری افراد قرار گرفته است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
نظارت های امدادی باید حذف میشد
نظارت های حرفه ای باید جایگزین می شد
ناشناس
| Netherlands (Kingdom of the) |
۱۰:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
نظارت امدادی
اصطلاحات جدید!
ناظری که به کشور مبداء اعزام می شد قطعا حرفه ای است و سابقه نظارت بهداشتی داشته و دوره دیده است
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۲۲:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
نظارت که نبود امداد بود برای نورچشمی ها از اینکه عده ای درامد ۲۰۰ میلیونی از دست داده اند باید ناراحت باشند
ناشناس
|
United States of America
|
۱۹:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
3
8
وقتی ..... وزارتخانه ایها شرکت واردات گوشت دارند چه انتظاری میشه داشت همه قوانین را طوری می چینند که کسی نفهمد چه خبره اونجا و چکار می کنند
پاسخ ها
ناشناس
| France |
۲۳:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
احسنت
آرمان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
11
6
پشت نظرات دولت حتماء یک منطقی وجود داره و زود نباید قضاوت کرد. احتمالا دیدن یک ناظر یا روحانی ........... با کلی هزینه الکی رفته بالای سر کار و نتیجه ای نداشته و تعدیلش کردن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
5
5
ضمن تشکر از حکیم بابت تنویر افکار عمومی،یکی از علت های انتصابات و مهره چینی ................ به همین خاطر صورت گرفت که این نقشه شوم اجرا شود البته این سناریو چند وجهی بود و با کمک کسانی که میتوانستند از این قضیه سود ببرند نیز انجام شد نهایتا برای مردمی که در سر سفره گوشتی نمی بینند صحبت از گوشت با کیفیت، سخن گزافی است چرا که اولویت اول مردم گوشت نیست ولی بهر حال و قطعا ،در این اثنا مردم متضرر واقعی هستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
4
9
یک گزارش تهیه کنید از شرکتهای چند ملیتی که در برزیل فعال هستند ببنید مقصد گوشتهای برزیلی که دارای کیفیت نمی باشند به این کشورها سرازیر میگردد چراکه توان مالی کمتری دارند و البته که ما هم به دست خودمون و ودر نبود ناظران بهداشتی به این جرگه پیوستیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
9
5
تصمیم به روز رسانی نظارت سازمان و حذف نظارت امدادی کار درستی بود ...........................
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
2
4
متاسفانه كو گوش شنوا....
...............
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
2
9
دوستان سلام مطمئن باشید .............. به زودی ساختمان سازمان دامپزشکی رو میفروشن و سازمان منحل شده و تبدیل به یک اداره کل در مجموعه وزارت خانه جهاد میشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
2
5
باید مطابق پروتکل کشورهایی پیشرفته اقدام کرد
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۹:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
3
16
از این به بعد هر چی دام پیر، مریض و حذفی که در کشورهای صادر کننده مشتری ندارند، با عشق تقدیم ما خواهد شد!!!
مثل اتفاقی که الان در بحث نهاده های دامی با آن مواجه هستیم!
یک زمانی بهترین بار کشتارگاه برای ایران بارگیری می شد و ...
این داستان ادامه دارد...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
1
6
این موضوع بسیار مهمی است که حکیم مهر به ان پرداخته است
موفق باشید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
1
11
دامهای انگلی بیمارو لاغر وپیر بالای هشت دندان که سیف برزیل فقط اصلاحش میکنه اگر بکنه و با قیمت بسیار پایین خریداری میشه از این به بعد میاد سر سفره مردم .جالب اینکه مرکز حلال زیر بار نرفت اما سازمان دامپزشکی قبول کرد که نظارت بهداشتی از لیبل برداشته بشه .وارد کننده چه تضمین فنی برای سلامت داره؟اگر گوشتها الوده باشن بعد ۳ماه از برزیل مرجوع میشه؟یا شرکت زیر بار میره معدوم بشه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
0
3
مدیرکل اسبق خودش همه این دستورالعمل ها راامضا و اجرا کرد ولی ..................
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
1
2
با سلام
در خصوص جدول که در رابطه با واردات گوشت تازه می باشد و بر اساس محصوص نهایی تصمیم گیری نمی شود به قواعد حاکم کشورهای اروپایی COMMISSION REGULATION (EC) No 2073/2005 of 15 November 2005 on microbiological criteria for foodstuffs
توجه کنید صرفا به ماده "6" آن توجه کنید تا متوجه بشوید مدیر معزول به کاهدان زده است
Article 6 Labelling requirements
1. When the requirements for Salmonella in minced meat, meat preparations and meat products intended to be eaten cooked of all species set down in Annex I are fulfilled, the batches of those products placed on the market must be clearly labelled by the manufacturer in order to inform the consumer of the need for thorough cooking prior to consumption.

گوشت تازه در کجای ایران و دنیا منتظر نتیجه سالمونلا می مانند و تصمیم می گیرند
ناشناس
|
France
|
۲۳:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
2
6
حتی بروید ببینید در قرارداد با شرکت خارجی قیمت که نوشته می شود با قیمت که به ایران اعلام می شود کلی تفاوت دارد. و در تن ارقام عجیبی سود می شود .با آن شرکتها با این شرایط قرارداد می بندند. ببینید ان شرکتها روی مردم ایران چه فکر می کنند . کلاه سر مردم کشور خود گذاشتن!!!!!! خب مشخصه نخواهند کسی برود که بفهمد چه می کنند!!!
کار مند دامپزشکی
|
France
|
۰۰:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
2
4
خیانت دست اندرکاران ................. به جهت تامین منافع یک عده خاص، امری کاملا مشهود است و بهداشت عموم اهمیت ندارد.
دامپزشک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
1
7
روزی که سازمان دامپزشکی در زیر مجموعه جهاد واقع شد روز مرگ دامپزشکی بود
کامیاب قیصربیگی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
2
10
سلام.روزی را پیش بینی می کنم که خیلی ها را هم دستگیر می کنند ،همان های که برای جامعه دامپزشکی گردن کلفتی می کردند و دیکتاتوری راه انداخته بودند،همان کسانی که شب و روز در وصف وزیر شعر می سرودند ،بایستی به سزای اعمال غیر علمی خود برسند.
مافیای قدرتمند واردات گوشت زیر ذربین نهاد های امنیتی در حال تلفات می باشد ،ولی شاه کلید ماجرا هنوز گیر نیفتاده،امیدواریم همچون خاوری فرار نکند .
خوشحالم که مفسدان در حال فرار و دنبال سوراخ موش می گردند برای قایم شدن،
روزی دست های پلید این مافیا قطع خواهد گردید و آن روز زیاد دور نیست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
8
7
دکان پر در امدیه برای دامپزسکان بخش دولتی
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands (Kingdom of the) |
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
انشاالله در روز قیامت پاسخگو باشی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۸
احسنت واقعا این ناظران دامپزشک بود یا نبودشان انجا فرقی نداره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
4
2
ضمن تشكر از حكيم مهر و رسالتي كه از حكيم مهر سراغ دارم خواهشمندم به عنوان يك شهروند نه به عنوان دامپزشك از حق مردم دفاع كنيد ................... اقدامي بسيار خطرناك براي انسان و دام مملكت دارن انجام ميدهند كه شايد براي ريشه كني يك بيماري يك قرن هزينه و وقت نياز باشه لطفا پيگيري بفرماييد كليه دامپزشكان طوماري امضا كنند كه اين نظر انفرادي و جناحي است ممنونم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
4
7
زنده باد برادر سپاهی ، سردار جلالی و پیگیری هایشان.
امیدوارم سربازان گمنام سپاه ، یک سر هم به قرنطینه های مرزی ............. بزنند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۸
کسانی که منفی دادند ، نگران موضوعات قرنطینه هستند؟
هر کی هندونه میخوره ، باید پای لرزش هم بنشیند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
3
6
به امید اینکه هر چه سریعتر سازمان پدافند غیر عامل ، موضوعات حساس را به مراجع ذیربط ارجاع دهد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
1
6
سلام و عرض ادب
بنده خودم يك وارد كننده هستم و كما كان ميدانم در كشور هاى توليد كننده چه مشكلاتى جود دارد لذا با حذف ناظر بهداشتى شديدأ مخالف هستم هرچند با اين اقدام از هزينه ها كاسته ميشود اما در عوض مسئوليت سنگينى به دوش شركت وارد كننده ميگذارند كه قطعا نميتواند به نحو احسن انجام دهد لذا تقاضا مندم جهت تسهيل در اعزام نماينده سازمان اقدام شود و نه حذف ان كه قطعا عواقب بدى به همراه خواهد داشت.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
1
9
لطفا مدارک را به دست آیت الله رئیسی برسانید تا خائنین به نظام سلامت مردم گوشمالی شوند. و ............... نتوانند برای تسهیل واردات گوشت برای شرکت‌های خود مردم را قربانی کنند.
ناشناس
|
United States of America
|
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
1
7
يكي از مهمترين دلايلي كه دامپزشكان ايراني از نظارت بهداشتي روي محصولات خام دامي مخصوصا در كشوري مثل برزيل حذف شدن رسوائي كشتار دامهاي غير برزيلي در كشتارگاههاي برزيل براي ايران بود اكنون دامهاي كشورهاي فاقد سيستم دامپزشكي آمريكاي جنوبي براي ايران ارسال خواهد شد تنها راه آگاه كردن مردم از مخاطرات بهداشتي و نخريدن آن است

صد البته به پروتكل نويسان خائن به كشور ايران بايد دستمريزاد گفت همانها كه در مراسم روز دامپزشكي در رديف اول جلوس نمودند
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
0
4
الان به دلیل عدم صرف اقتصادی واردات نداریم
ولی به محض اینکه واردات شروع شود منتظر محموله های وازد باشید، محموله هاییکه هیچ جا مشتری ندارد،ولی ما خریداریم!
مثل اتفاقی که در نهاده های دامی استراتژیک اتفاق می افتد!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
1
2
این نامه را وزیر جهادکشاورزی ننوشته است . این نامه را به امضای وزیر رسانده اند. و هیچ فردی از واردکنندگان یا حتی معاونان وزیر نمی توانستند این کار را بکنند چرا که امنیت غذایی موضوع بسیار مهمی است که براحتی وزیر امضای دستور تعطیلی نظارت بهداشتی را نمی داد. چطوری توانسته اند این کار را بکنند ؟ فردی ذیصلاح ،آشنا و اختیارمند به ضوابط بهداشتی همراه و طرفدار و استارتر این کار بوده است. که صد البته برنامه ریزی های درآمد زا از قبل تعطیلی نظارت بهداشتی هم در کوتاه مدت و هم در درازمدت دارد. بی گمان موضوع گوشت و واکسن و چرایی تعطیلی یا تضعیف تولید داخلی و رونق واردات آنها یکی از اولویت های بررسی نهاد های نظارتی و امنیتی می باشد و روشنگری برای مردم هم خواهد داشت.
میم سین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
1
2
...هنوز از باتلاق ذرت های آلوده وارداتی خارج نشدیم که...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۸
0
2
متاسفانه همه اینها بخاطر ضعف سازمان دامپزشکی است از جمله بسیاری از بخشنامه ها و دستورالعمل های نظارتی جدید سازمان که با هدف های خاص صورت گرفته ، مثلا در رابطه با پرونده گوشت های آلوده در یکی از استانهای کشور که شش نفر از مدیران استان دخیل بودند سازمان بخش نامه های جدید مربوط به سالمونلا و ... را اعلام کرد که اگرچه به درد متخلفین پرونده مذکور خورد ولی در آینده بمانند همین واردات گوشت مشکلات و معضلات بسیاری برای سلامت مردم ایجاد خواهد کرد که زمانی متاسفانه خودش را نشان خواهد داد که دیگر از هیچکس کاری برنخواهد آمد.
*دامپزشک*
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۸
0
6
امیدوارم پیگیری بشه و مشخص بشه که مدیران ارشد سازمان و وزارتخانه که شرکت وارداتی دارند چگونه سلامت را زیر سوال بردند و واقعا خنده داره که مسئولیت سلامت به عهده واردکننده باشه خوب بره رو دادید دست گرگ!!! واقعا دست مریزاد و امیدوارم سلامت گوشت وارداتی به این شکل به جد توسط ارگان های نظارتی و پدافند غیر عامل بصورت دقیق رصد بشه تا یه عده مدیر سود جو و غیر کارشناس به سزای عملشون برسن. و از این به بعد منتظر گوشت های درجه چهارم و پنجم باید باشیم مثل تمام کالاهای درجه پنجمی که تجار گرانقدر از چین وارد میکنند گوشت هم همچین سرنوشتی پیدا خواهد کرد. ای بسوزد پدر اون میز و صندلی که باعث این جنایت میشه. وقتی سازمان نظارتی دامپزشکی زیر نظر همچین وزارتخانه در پیتی باشه همین میشه که شده.
پاسخ ها
محسن
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۸
فقط ورود ایت الله رئیسی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۲
0
0
کسی اختلاف قیمت گاو شش دندان و چهار دندان و همچنین اختلاف قیمت گاو ماده و نر و گاو پیر و جوان را میداند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۳
0
0
واقعاً سلامت مردم اینقدر بی اهمیته که اتفاقی نمی افته؟ ...............
نظر شما
ادامه