مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ۶۰ درصد کشتار دام در استان به صورت غیرمجاز است، گفت: ساماندهی کشتارگاه های غیرمجاز و جلوگیری از فعالیت های غیرقانونی آنها همکاری جدی تمام دستگاه های ذیربط را می طلبد .
به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «دکتر عبدالله بهمنش» مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۴۰۰ پرونده در چند سال گذشته در زمینه کشتار دام غیرمجاز از سوی این اداره کل تشکیل و به مراجع قضایی معرفی شدند .
او بیان کرد: طبق ماده ۶۸۸ قانون مجازات کیفری تعزیرات حکومتی کشتار دام و طیور خارج از محیط کشتارگاهای مجاز و مورد تایید، جرم محسوب شده و منع قانونی دارد .
بهمنش تصریح کرد: مساله جلوگیری از کشتار دام غیر مجاز با توجه به آلودگی های محیطی و وجود بیماری های مشترک انسان و دام باید از اهمیت و اولویت خاصی برای همه دستگاه ها و مسئولان استان کهگیلویه و بویراحمد باشد .
او ابراز کرد: بدون تایید دامپزشکی مصرف دام های آلوده و ناسالم موجب بروز بیماری های مختلفی در مصرف کننده می شود .
بهمنش یکی از وظایف مهم دامپزشکی را نظارت بهداشتی بر کشتارگاه های اعلام کرد و گفت: ساماندهی کشتارگاه های این استان از سال ۹۳ تاکنون مورد توجه این اداره کل بوده است .
او افزود: هم اکنون هفت کشتارگاه دام در این استان وجود دارد که پنج باب از آنها زیر نظر شهرداری ها اداره می شوند .
بهمنش تصریح کرد: کشتارگاه دام یاسوج یکی از مجهزترین کشتارگاه های کشور است .
او با بیان اینکه ساماندهی کشتارگاه دام گچساران یکی از دغدغه ای دامپزشکی استان بوده گفت: هم اکنون کشتارگاه دام گچساران دارای نواقصی در زمینه سردخانه خط کشتار گوساله است .
کهگیلویه و بویراحمد دارای هفت کشتارگاه دام در شهرهای یاسوج، سی سخت، دوگنبدان، باشت، دهدشت، لیکک و لنده است .
کشتارگاه یاسوج صنعتی، دوگنبدان و دهدشت نیمه صنعتی و سی سخت، باشت، لیکک و لنده نیز سنتی است .
از مجموع هفت کشتارگاه کهگیلویه و بویراحمد ۲ مورد شامل یاسوج و لیکک از سوی بخش خصوصی اداره می شوند و مابقی نیز دولتی و زیرنظر شهرداری هاست .