رئیس کلانتری 111 هفت چنار از دستگیری پدر و پسری خبر داد که در مغازه های قصابی و ساندویچ فروشی گوشت و مواد غذایی فاسد به مشتریان خود می فروختند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از پلیس، «سرهنگ هادی زمانیان» در توضیح این خبر، بیان داشت: ظهر روز گذشته تعدادی از شهروندان به کلانتری 111 هفت چنار مراجعه و از نگهداری و توزیع گوشت های فاسد توسط قصابی محله شان اعلام شکایت کردند.
این مقام انتظامی با اشاره به حساسیت موضوع و اینکه توزیع مواد غذایی فاسد سلامت شهروندان را به مخاطره می اندازد، افزود: بلافاصله تیمی از ماموران کلانتری به نشانی اعلامی اعزام و به بررسی موضوع پرداختند.
وی تصریح کرد: با حضور ماموران در محل به دست آمد که مالک قصابی از یخچال هایی برای نگهداری گوشت ها استفاده می کند که دمای مناسبی برای نگهداری آنها نبوده و موجب شده که گوشت های داخل یخچال ها فاسد بشود.
این مقام انتظامی با اشاره به هماهنگی های قضائی، تصریح کرد: در گام بعدی از تحقیقات پلیسی، مشخص شد که مالک قصابی در زیر زمین محل سکونتش، طیور زنده نگه می دارد و با ذبح غیر بهداشتی و نگهداری آنها در زیر زمین، گوشت های غیر بهداشتی را به اهالی محل توزیع می کند.
کلانتر محله هفت چنار در ادامه تصریح کرد: علاوه بر گوشت های فاسد، در زیر زمین محل سکونتش مقداری ضایعات گوسفندی و لوازم تهیه غذای فست فودی وجود داشت که نشانگر این بود متهم این ضایعات را برای تهیه مواد غذایی فست فودی مصرف می کند.
زمانیان عنوان کرد: در گام بعدی تحقیقات پلیسی مشخص شد که پسر این خانواده دارای مغازه ساندویچی است و با همکاری پدرش مواد غذایی فست فودی مانند همبرگر و ... از ضایعات گوسفندی تهیه می کند.
رئیس کلانتری هفت چنار با اشاره به حضور نماینده دامپزشکی استان تهران در محل و کشف 400 کیلو گوشت فاسد و ضایعات گوسفندی، افزود: این پدر و پسر در همان بازجویی اولیه به جرایم ارتکابی اعتراف و در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.