
«فود پرس» نوشت:
«دکتر محمد کاظم کوهی» رییس بخش سم شناسی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران در واکنش به انتشار فیلمی از فردی که خود را فوق دکترای سم شناسی معرفی می کند و در صدا و سیما در خصوص وجود آفلاتوکسین در شیر و لبنیات سخن می گوید، نوشت:
«اخیرا فیلمی از فردی که فوق دکترای سم شناسی معرفی می شود و بهادر حاج محمدی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد می نامد منتشر شده است که به شدت باعث نگرانی مردم و تشویش اذهان عمومی گردیده است. بدسلیقگی این فرد که خود را استاد دانشگاه می نامد در این شرایط روانی جامعه نشانگر نوعی از شارلاتانیزم علمی است که متاسفانه مدتی است باب شده است.
لازم است به استحضار برسانم که کیفیت کلیه محصولات دامی از جمله شیر به صورت مرتب توسط سازمان دامپزشکی کشور و وزارت بهداشت تحت کنترل و پایش بوده و به هیچ وجه این مطالبی را که ایشان گفته است نمی تواند واقعیت داشته باشد البته ما کاستی هایی داریم اما در حدی که ایشان این حجم از نگرانی را ایجاد کرده است نیست.
مطلب دوم اینکه ایشان فوق تخصص سم شناسی معرفی می گردند که با مراجعه به رزومه ایشان می بینید که دکترای دامپزشکی از دانشگاه ارومیه وبنا بر ادعای خودشان پی اچ دی بهداشت مواد غذایی هستند و به هیچ وجه تخصص و تجربه ای در زمینه سم شناسی ندارند و حق اظهار نظر در این حیطه علمی حداقل به عنوان یک استاد دانشگاه ندارند.
لطفا وجدان کاری داشته باشیم ما دامپزشکان بر اساس وجدان کاریمان نمی توانیم حقایق را کتمان کنیم
باسلام
حالا یه.نفرهم اومد حرف درستی زد شد شارلاتان!!!!.مگه تلویزیون دکان سبزی فروشیه که یکی بیاد بقول شما خودرا دارای phdواستاد یزد می نامد. باشه حتماهست والکی کسی را نمیارند ...................... بجای توهین به شخصی بایدبررسی علمی دقیق صورت گیردتاحقیقت ماجراروشن شودواگرشیرالودس مصرف نشودسلامتی ملت مهمترازسود شیرفروشاست.جریان ذرتهای الوده فراموش نشده اولش میگفتند آلوده نیستندولی بودند ............!!!!
آقای دکتر تا حالا خودت یک نمونه شیر در روزهای تابستان از مراکز جمع آوری شیر کا اکثرشون مسئول فنی بهاشتی ندارند گرفتی و آزمایش کردی؟واقعا حود شما در بحثهای نظارتی سازمان دامپزشکی بودی آیا اینو می دونی که مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاها و قسمتهای دیگر نظارتی مستقیما از کار فرما پول می گیرند و اکثر شبکه های دامپزشکی کشور رشوه بگیر همین کارفرماها هستند.واقعا به این گونه موارد آگاهی دارید
اظهاراتی کاملا" بی ادبانه و بدور از شخصیت اجتماعی و علمی. شما که عضویت هیئت علمی دانشگاه تهران رو یدک میکشید بر اساس کدام بررسی این چنین با اطمینان میتازید؟! خود شما تاکنون مطالعه معتبر و در سطح گسترده در این رابطه انجام داده اید و به نتایج روشنی رسیده اید که این طور پرخاشگرانه و بدور از ادب صحبت میکنید؟! اگر انجام داده بودید بجای توهین بی دنده و ترمز به نتایج آن استناد میکردید! ..............................
پس چرا معاون کل وزارت بهداشت این قضیه رو تایید کرده؟ اون هم صلاحیت علمی نداره؟ البته معاون کل وزارت بهداشت از مردم خواسته که نگران نباشند چون این سم در حال کاهشه (که تابلوئه دروغ می گه)
فقط جمله آخر خخخخخخخخخخخخ
بر فرض اگر اظهارات آقای دکتر حاجی محمدی، غیرمستند هم باشد، آقای دکتر محمدکاظم کوهی عزیز، سخنان شما و اتهام «شارلاتانیزم» به آقای دکتر حاجی محمدی، دور از ادب و توهین آمیز و فاقد اخلاق علمی -اسلامی است. ................!!!
مدرک ایشان اگر پی اچ دی بهداشت مواد غذایی هم نباشه ، دامپزشک که هست ، پس اطلاعات کافی علمی دارند.
ما دامپزشکان میدان را طوری ایجاد کردیم که به راحتی رشته شغلمان و اساتید ما را زیر سوال می برند وای بر ما دامپزشکان
چرا تهمت میزنید؟ کجا گفتند فوق دکترا هستند؟
جای تاسف است چنین برخوردی ........................ اصلا قصد دفاع از آقای دکتر حاجی محمدی را ندارم زیرا در جامعه ای که استاد سم شناسی دانشکده ای استراتژیک بجای اعلام نتایج مرتب نظارت علمی در حیطه تخصص خود ....................... هم آهنگ با سایر مسئولان دولتی که نتایج کارهای شان را از پخش و جمع آوری داروهای سرطانزا و آلوده تا شیرخشک کودکان بیگناه کشور و شیوع حیرت انگیز ایدز در روستا های ایران و فراموش کردن اعلام نتایج بررسی های چگونگی آلودگی درصد زیادی از مردم یک روستا و افزایش آلودگی دام ها و پیرو آن مردم کشور به بروسلوز و تب مالت و سل گاوی و اپیدمی تب برفکی و آنفولانزا ی پرندگان و ......شاهدیم در یک جبهه قرار گرفته و به کوبیدن همکار جوانی که بهر طریق اینک بعنوان متخصص عضو هیئت علمی هم شان ایشان است به زشت ترین شکل اقدام کرده اند.خوب لطف کنید شما آماری رسمی از نتایج آزمایشات خود در این زمینه رسما اعلام نموده و عوارض قانونی اعلام خود را نیز بپذیرید تا خیال مردم در چنین شرایطی راحت شود.
با سلام و احترام
ادب هم خوب چیزیه
با تشکر از جناب آقای دکتر کوهی عزیز