به گزارش دفتر نظارت بر بهداشت عمومي سازمان دامپزشكي كشور، رتبه بندی بهداشتی کشتارگاههای صنعتی طیور کشور در سه رتبه A+، A و B بر مبنای شاخص های بهداشتی پیش بینی شده در طرح ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ به عنوان یکی از محورهای مهم طرح مذکور در یک سال گذشته انجام گردیده است، اعلام شد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، به پیوست لیست به روز شده (تا اول مهر ماه 1399) مشخصات کشتارگاههای طیور دارای رتبه A و +A جهت اطلاع رسانی عمومی از طریق وبگاه سازمان دامپزشکی ایفاد می گردد.
برای مشاهده ليست رتبه بندي کشتارگاههای طیور استان هاي كشور دارای رتبه A و +Aکلیک نمایید.