یک تولیدکننده مواد اولیه سوسیس و کالباس با بیان اینکه از زمان بالا رفتن شدید قیمت گوشت و مرغ میزان مصرف آنها حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است، گفت: مردم سوسیس و کالباس ارزان را جایگزین گوشت و مرغ کردهاند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از نود اقتصادی، «سیامک شادافزا» افزود: سالهای سال کالباس و سوسیس در زنجیره غذایی ایرانیها به عنوان وعدهای تفننی مطرح بود، یعنی اینکه خانواده در اصطلاح عامیانه هر وقت هوس میکردند یک یا دو کیلو از این فرآوردهها خریداری و مصرف میکردند، ولی از زمان بالا رفتن شدید قیمت گوشت و مرغ میزان مصرف آنها حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.
وی بیان کرد: جالب اینجاست سوسیس و کالباسی که به فروش میرود، اغلب این طور نیست که با کیفیت بالا و مثلاً کیلویی ۹۰ تا ۱۰۰ هزار تومان قیمت داشته باشد، بلکه مردم به طرف فرآوردههای ارزانی رفتهاند که اغلب کیلویی کمتر از ۳۰- ۳۵ هزار تومان قیمت دارند و این به خودی خود نشانگر وضعیت نابسامان اقتصادی مردم در خرید مایحتاج روزانه خود است .