کد خبر: ۶۱۷۵۹
تعداد نظرات: ۴ نظر
 
 

دبیر انجمن علمی طب سنتی ایران گفت: پای مرغ یکی از مغذی‌ترین و پرخاصیت‌ترین مواد غذایی است که اکثر افراد از خواص درمانی آن غافل هستند .

به گزارش حکیم مهر به نقل از صدا و سیما، «دکتر ناصر رضایی‌پور» در خصوص خواص پای مرغ در طب ایرانی اظهار کرد: پای مرغ از خواص درمانی بسیار زیادی برخوردار است که معمولا اکثر افراد از آن بی خبر هستند و تمایلی برای مصرف این ماده غذایی ندارند .

او بیان کرد: پای مرغ در کشور ما چندان مورد استفاده نیست درحالی که استان اردبیل، یکی از مهمترین صادرکننده‌های پنجه مرغ به کشور‌های آسیای جنوب شرقی محسوب می‌شود، اما اکثر مردم از خواص دارویی و درمانی این ماده غذایی اطلاعی ندارند.

رضایی پور گفت: طبق نتایج پژوهش‌های انجام‌شده این ماده غذایی حاوی برخی پروتئین ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی موردنیاز بدن، ازجمله ویتامین  A و ویتامین  D ، فسفر، کلسیم، منیزیم و اسید‌های چرب است.

او افزود: مصرف این ماده غذایی برای کسانی که از نرمی غضروف رنج می‌برند بسیار مناسب خواهد بود، زیرا سولفات کندرویتین موجود در پای مرغ یک غضروف ساز طبیعی است که می‌توان از آن در کنار دیگر دارو‌ها استفاده کرد.

این متخصص طب سنتی و ایرانی گفت: از دیدگاه طب ایرانی، پنجه مرغ زودهضم است و فضولات کمی از آن تولید می شود، به همین دلایل، سوپ جو و پای مرغ، غذای مناسبی برای دوره نقاهت و همچنین مبتلایان به تب و سرفه‌های گرم و زخم‌های گوارشی است همچنین عصاره پنجه مرغ به ترمیم زودتر شکستگی استخوان‌ها کمک می‌کند، البته باید توجه داشت که پنجه مرغ، تنها می‌تواند بخش کوچکی از کلسیم، آهن مورد نیاز بدن را تأمین کند.

او بیان کرد: از جمله دیگر خواص غذایی این خوراکی می‌توان به پیشگیری از پوکی استخوان، پیشگیری و درمان راشیتیسم یا نرمی‌استخوان، کمک به درمان استئوآرتریت، پیشگیری و درمان سائیدگی و صدای مفاصل، پیشگیری و درمان دیسک کمر و بهبود علایم آن، کمک به ترمیم شکستگی استخوانها، بهبود وضعیت غضروف تخریب شده به علت داشتن میزان زیادی مواد غضروف ساز، بهبود رشد کودکان، کمک به درمان نکروز سر استخوان ران کودکان، درمان سرماخوردگی و رفع ضعف شدید، کمک به رفع خشکی، حفظ سلامتی و جوانی پوست و ناخن‌ها اشاره کرد.

رضای پور در نهایت افزود: تا به امروز عوارضی از مصرف این ماده غذایی شناخته نشده است، اما باید توجه داشت که در مصرف پای مرغ باید حداعتدال رعایت شود. هرچند کلسترول و ترکیبات چربی آن زیاد نیست و کودکان درحال رشد و افرادی که از سلامت جسمانی کاملی برخوردارند، می‌توانند پنجه مرغ را مصرف کنند، اما بهتر است بیماران قلبی- عروقی که کلسترول خونشان بالا است، احتیاط بیشتری در مصرف این ماده غدایی داشته باشند.

 

انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
:)
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
0
1
............. مملکتی که مردمش از سر فقر باید پای مرغ بخورن،خودتون و گول نزنین.....اننتشارم ندادی ندادی
پاسخ ها
گوریل انگوری
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
مهمون باشید، اتفاقا منبع فوق‌العاده مناسبی برای تغذیه است
منکر قیمت بالای مواد پروتئینی نیستم ولی پای مرغ مثل ته دیگ میمونه
ناشناس
|
United States of America
|
۲۲:۵۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
0
0
اگه تو اینترنت هم سرچ کنی پای مرغ ارزش غذایی چندانی نداره اما تو کشورهای فقیر به دلیل عدم توانایی در دریافت مواد غذایی ارزشمند مصرف پای مرغ زیاده.
دامپزشک
|
Romania
|
۰۸:۳۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۰
0
0
برای کاهش مصرف دارو و هزینه های پیراپزشکی که ارز زیادی از کشور خارج می کنه بهترین راه تبلیغ طب سنتی بود اقای نمکی هم به عنوان اولین وزیر بهداشتی که پزشک بالینی نیست و داروساز هست مجوز مطب و ویزیت به حکمای طب سنتی داد چون پول سنگینی پشت تولید علف و فروشش به قیمت های گزاف به مردم هست
جز چینی های اشغال خور دیگه کجای دنیا پای مرغ مصرف میشه؟طب ایرانی روی چه حسابی و با کدام تحقیقی فهمیده پای مرغ خیلی خواص داره؟
تحقیقات جدید نشان داده حتی مکمل های گلوگوزامین و کندروتین سولفات هم تاثیر معنی داری ندارن بعد طب سنتی میگه خیلی خوبه
یه بار میگین طب اسلامی یه بار میگین طب ایرانی یه بار میگین طب سنتی
جان مردم شده بازیچه دست شماها
نظر شما
ادامه