حکیم مهر: معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با تاکید بر ضرورت ورود شرکتهای دانشبنیان به حوزه تامین غذا گفت: هر پروژهای را که در حوزه امنیت دام باشد مورد حمایت قرار میدهیم.
به گزارش حکیم مهر به نقل از دانشجو، «دکتر سورنا ستاری» معاون علمی و فناوری رییس جمهوری که به استان گیلان سفر کرده است تا ضمن بازدید از شرکتهای دانشبنیان و خلاق، زمینه توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری این استان را فراهم کند، ضمن گشایش مرکز نوآوری دانشگاه گیلان در جریان فعالیت شرکتهای دانش بنیان و خلاق مستقر در آن مرکز قرار گرفت.
حمایت از پروژههای امنیت غذایی
معاون علمی و فناوری با تاکید بر ضرورت ورود شرکتهای دانشبنیان به حوزه تامین غذا گفت: هر پروژهای را که در حوزه امنیت دام باشد مورد حمایت قرار میدهیم.
وی با بیان اینکه از ایدههای نو در حوزه جایگزینهای غذای دام به طور کامل حمایت میکنیم، عنوان کرد: آماده انعقاد قرارداد و پشتیبانی هستیم. باید به این سمت حرکت کنیم که کارخانجات تولید غذای دام داشته باشیم. باید توجه به حوزه کشاورزی، امنیت غذا و تامین خوراک دام و طیور، با توجه به ظرفیتهای نهفته و فراوانی که کشورمان در این حوزهها داراست، در میان فعالان فناور، پژوهشگران و دانشگاهیان و مهمتر از همه سرمایه گذاران فرهنگسازی شود.
وی با بیان اینکه پروژههای یاد شده در قالب شرکتهای دانش بنیان و خلاق بخش خصوصی حمایت میشود، ادامه داد: معاونت علمی و فناوری در مسیر توسعه شرکتها گامهای جدی برداشته و تجاریسازی ایدههای نوآورانه و خلاق را در دستور کار قرار داده است.
استقرار ۲۰ هسته دانشبنیان و خلاق
مرکز نوآوری دانشگاه گیلان بعد از بازدید معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در سال ۱۳۹۹، با اعتبار ۴۰ میلیارد ریالی معاونت علمی و فناوری به مساحت ۱۹۰۰ متر مربع ایجاد شده است.
دانشگاهیان و فناورانی را که ایدههای نوآورانه و خلاق در حوزههای مختلف داشته باشند، در این مرکز جذب میشوند و زمینه برای سرمایه گذاری و تجاری سازی ایدههای شتابدهنده ورنا که در حوزه صنایع خلاق فعال است و ۳ تیم صنایع خلاق را در فرآیند شتابدهی قرار داده است. همچنین واحدهای تحقیق و توسعه فناورانه ۳ شرکت، در این مرکز نوآوری استقرار دارند.
هستههای دانشبنیان و خلاق استقرار یافته در این مرکز نوآوری و خلاق از خدمات شتابدهی، مشاوره، خدمات آزمایشگاهی و نمونه سازی، جذب سرمایه گذار و تجاری سازی بهره مند میشوند.
در مرکز نوآوری دانشگاه گیلان به طور کلی ظرفیت استقرار ۲۰ تیم فناور و خلاق وجود دارد و سعی براین بوده که فضای اختصاص یافته به این هسته ها، به صورت تجمعی و اشتراکی باشد تا ضمن تعامل با یکدیگر، از ظرفیت تیم سازی و کار اشتراکی بهره ببرند.
در این بازدید، ۱۵ فناوری در حوزه کشاورزی هوشمند و توسعه محصولات ارگانیک و تامین امنیت غذایی به معاون علمی و فناوری رییس جمهوری ارایه شد. همچنین تیمهای فعال در حوزه صنایع ایده هایشان را معرفی کردند. ستاری همچنین در جریان روند پیشرفت طرح اجرایی توسعه ناحیه نوآوری گیلان قرار گرفت.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری که صبح امروز به استان گیلان سفر کرده است، در ادامه این سفر از کارخانه نوآوری گیلان، فضای کار اشتراکی پارک علم و فناوری استان، خانه خلاق و نوآوری گیلان و مرکز نوآوری مکعب بازدید میکند.