کد خبر: ۷۳۲۳۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

حکیم مهر: راز گرانی گوشت با درنظر گرفتن شاخص تولید و کشتار قابل پیش‌بینی بود.

به گزارش حکیم مهر به نقل از همشهری، در ماه‌های گذشته سیاست حمایت از تولید گوشت مرغ با افزایش عرضه نهاده‌ها و خوراک مرغداری‌ها باعث شد تا قیمت در برخی هفته‌ها نزولی شود، اما در مقابل این دامداری‌ها بودند که شاهد رشد هزینه تولید و البته کاهش تولید بودند؛ به‌گونه‌ای که سرانه مصرف گوشت قرمز را در مرحله بحرانی قرار داده و حتی میانگین قیمت گوشت قرمز در داخل از قیمت جهانی آن فاصله محسوس گرفته است.

درحالی‌که نگاه سیاستگذار و تنظیم‌گر بازار گوشت به کشتارگاه‌ها دوخته شده، اما اگر این نگاه به دامداری‌ها و وضع تولید متمرکز شده بود، معمای گرانی گوشت قرمز قابل پیش‌بینی بود.

مرکز آمار پیش از این فاش کرده بود که تعداد گاو و گوساله پروار شده در دامداری‌ها، در پاییز امسال نسبت به‌مدت مشابه سال قبل، 22 درصد افت کرده و از سوی دیگر تعداد گوسفند و بره پرواری در دامداری‌ها از 5.7 میلیون رأس در تابستان امسال به 4.2 میلیون رأس در پاییز امسال کاهش یافته است.

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
United States of America
|
۰۹:۲۳ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۲
0
6
تو واحدهای دامی روستایی به غیر از کاهش محسوس جمعیت دام سبک وسنگین که یک مشکل اساسی و جدی هستش مشکل دیگری که خیلی خیلی اساسی و گریبان گیر جامعه میشه اونم اینه که تو روستاها اصلا مردمی نموندن که بخوان گاو و گوسفند پرورش بدن اکثر روستاها خالی از سکنه شدن و اگر هم کسی تو روستا مونده اونا هم پیر و سالخورده شدن که نیازمند مراقبت هستن و نمیتوانند تولید کننده باشن.
نظر شما
ادامه