
حکیم مهر: سازمان دامپزشکی کشور
حسب مأموریت تعریف شده، فقط ناظر بر کنترل و تایید بهداشت و سلامت محصولات
پروتئینی با منشاء خام دامی وارداتی است و تا امروز تمام گوشتهای وارداتی به کشور
دارای گواهی تأییدیه بهداشتی بوده اند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی
کشور، همکاران خدوم این سازمان با توجه به استمرار روند واردات گوشت قرمز جهت کمک
به تنظیم بازار، میکوشند تا فارغ از توجه به هرگونه حواشی و مباحث شایعهپراکنی
که فرصتطلبانه برای بهره برداری از موقعیت تقاضای مردم در بازار اهدافی غیراخلاقی
و منفعتجویانه را تعقیب میکنند، با حداکثر تمرکز و تعهد، سلامت گوشتهای وارداتی
را از لحاظ بهداشتی تحت کنترل شدید دارند.
بنا بر این گزارش، خوشبختانه حسب مسئولیتپذیری همکاران
سازمان دامپزشکی کشور تا امروز هیچ گونه مشکلی در زمینه عرضه «گوشت» سالم و
بهداشتی وارداتی رخ نداده است؛ چرا که تنها به هرگونه «گوشت قرمز» که آزمایشهای
لازم را طی کرده باشد، اجازه ورود داده میشود و همانطور که «دکتر سید محمد
آقامیری» معاون محترم وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور نیز در جلسات داخلی و علنی
به کرّات تاکید کرده است، «بهداشت و سلامت مردم، خط قرمز این سازمان است»، نظارت
بهداشتی بر محموله های پروتئینی با دقت و اقتدار انجام میگیرد.
این اطمینان را نیز به مردم عزیز میدهیم که گوشت گرم
وارداتی و گوشت منجمد با هدف تنظیم بازار از سلامت بالا برخوردار هستند و همکاران
ما به عنوان سربازان خدمتگزار عرصه سلامت، حافظ امنیت و ایمنی غذایی و بهداشت
جامعه هستند.
در تآیید سازمان دامپزشکی کشور تمام محموله های تولیدی درمبدآ تولید براساس پرتوکلهای بهداشتی منعقد شده ورعایت کلیه موارد ihr سازمان تولید ودراولین گمرک ورودی کلیه ازمایشات لازم انجام سپس اجازه ترخیص داده میشود وتمام محموله های وارداتی هیچگونه مشگل بهداشتی نداشته اینقدر مسآله رابزرگ نکنید ومسآله چربی وسنگینی دامها مربوط به مساِله فصل درایران وسایر کشورهای مجاور میباشد
|
سوال دارم اینکه اگر گوشتی آلوده، بیمار ،پرخون،تب دار باشد ، در قسمت استخوان گیری اصلاح شود ، چگونه در داخل کشور شما بزرگوار تشخیص میدهید؟
|
برادر در نظر داشته باش زمانی حد مجاز چربی ۷ درصد روی لاشه بود، ما ناظرین ب این هم سخت میگرفتیم میدانی چرا؟
|
............ این صحبتها پیش مردم و احیانا مسولانی که از همه جا بی خبر باشند شاید کاربرد داشته باشد. همگان آگاه و معترفند نبود نظارت دولتی دامپزشکان در مبدا، چه پیامدهای ناگواری بهمراه داشته و دارد
|
دوست عزیز هیچ آزمایشی بر روی گوشت ها در گمرک انجام نمیشه کارشناس شبکه فقط نگاه میکنه به ترموگراف حتی لفافه گوشت و باز نمیکنه برای روشنگری یک مورد از آزمایش های انجام شده را نام ببرید وقتی تریلی حامل گوشت میرسه به گمرک نمیدونی چه فشاری وارد میکنند جهت ترخیص بعلت عمر ماندگاری کم و ترساندن رئیس و کارشناس شبکه که اگه ترخیص نکنی زمان بگذره هزینه شو باید بدی هیچ کنترلی صورت نمیگیره صرفا اسناد و مدارک من تجریه بازرسی در روسیه برزیل و ارمنستان و کار در قرنطینه و بازدیدهای مکرر از گمرک مرزی را داشتم اینقدر کم بین نباشید ضصحبت از سلامت و جیب مردم است
|
شما بفرمائید گوشت تازه را مگر میتوان نگه داشت تا جواب آزمایش بیاد.اشکال بزرگ اینه که اولاً هیچ دستگاه دروغ سنجی وجود ندارد و.. یک سینه حرف موج می زند در دهان ما .........اینجور نیست که هر چه که انسان احساس میکند، این را گفته باشد یا بتواند بگوید. خیلی حرفهای زیادی هست.
|
وقتی پای سود در میان باشه و ناظری. نباشه شما گوشت با کیفیت نازل رو به جای گوشت گوساله درجه یک بسته بندی میکنید و هزار تقلب دیگه فکر کردی دل یه کشور دیگه برا ما میسوزه
|
........ .معلومه که هیچ اطلاعی نداری هیچ هیچ.حداقل کوتاه بیا نگو کلیه آزمایشات.ی آزمایش مهم و اصلی سالمونلا بیشتر از عمر ماندگاری گوشت گرم تازه هست
وقتی بازرس اعزام نشده تاییدیه بهداشتی را چه کسی صادر کرده؟ حتما فروشنده گفته ماست من ترش نیست
چه آزمایش هایی انجام میشه؟
وقتی ناظر بهداشتی در کشتارگاه کشور مبدا ندارید، بر چه اساسی به مردم اطمینان می دهید که سلامت گوشت های وارداتی مورد تایید است ؟
جدیدا سازمان دامپزشکی کشور مسئول اعلام کاهش نرخ گوشت هم هست / هفته های پیش قول کاهش قیمت رو داده بودند ولی افزایش چشمگیری داشت.
|
به نظر من ورود جهادی در امر قیمتها کاملا به جا بود و مطمئنا با جهاد دامپزشکی می توان جلوی قیمتها را گرفت
|
متاسفانه دمد شد با اضافه کردن اسم جهادی به هر کاری ارزش جهاد رو هم پایین اوردن
|
مدتهاست که دامپزشکی از مسیر اصلی وظایف و مسئولیتهای خودش خارج شده...این موضوع از تحلیل مجموعه نظرات براحتی قابل مشاهده هست.
|
وقتی یک دستگاه تخصصی بجای هزاران وظیفه ذاتی و قانونی خود که تامین بهداشت و سلامت دام و فراورده های دامی ازجمله گوشتهای وارداتی است ادای جهادی درآورده و دنبال قیمت گوش بیافتد که ذاتا وظیفه معاونت دام و پشتیبانی امور دام است همه معادلات بهم می ریزد و باعث فروپاشی یک سازمان تخصصی می گردد
مطابق قانون سازمان دامپزشکی کشور ؛ این سازمان متولی بهداشت دام کشور و فرآورده های خام دامی می باشد. مباحثی مثل تنظیم بازار؛ اظهار نظر در مورد قیمت گوشت و مرغ و....هیچگونه ارتباطی به وظایف؛ اهداف و ماموریتهای قانونی سازمان ندارد و فقط تبعات منفی برای سازمان خواهد داشت.
همه کارشناسان دامپزشک می گویند این روش کنترل در مقصد که فقط صرفا چند کشت توتال و سالمونلا انجام می شود صحیح نیست ، اما کارشناسان زراعت و آبیاری در جهاد می گویند روش بسیار خوبی است ، سازمان دامپزشکی نیز متاسفانه تمام علم و دانش خودش را گذاشته گوشه ای و بدلیل زیر دست بودن از راهکار کارشناسان باغ داری و زراعت استفاده می کند. کمی همکاران در سازمان به خود بیایند.
من نمیدانم چرا این اقایان مصر هستند که دامپزشک اعزامی جلوی تمام مشکلات پیش امده را درمبدآ تولید میتوانند اصلاح کنند باورکنید تمام این مشکلات درزمان حضور دامپزشک وجودداشت شما که بدون اموزش باچند ورقه اطلاعات عازم مبدآ تولید میشدید چطور میتوانستید قصاوت درست بکنید وبراساس قراداد درتولید نطارت داشتید چه انتظاری ازشما میتوان داشت وهمش میگویید لاشه چربی گیری نشده چربی هم استانداری دارد هنوز مفهوم کوالیتی را نمیدانی وفقط روی همین مسآله تکیه میکنید سازمان پرتوکل تفاهم نامه با کشورهای تولید کننده دارد ودراولین گمرک وررودی ازمایشات لازم انجام واجازه ترخیص داده میشود ونیازی به اعزام دامپزش نمیباشد اینقدر شایعه درست نکنید
|
کوچولو جان اینکه دامهای غیر روسی برای ایران به اسم روسی ارسال میشه خودش نشون میده چه خبره ، اینکه دامهای پاراگوئهای برای ایران به اسم برزیلی کشتار میشه جزو مواردی هست که ممکنه دهن شما رو ببنده ، راستی از اینکه ضخامت نایلون پوشش گوشت رو دوبرابر میکنی چقدرش به تو میرسه ، اون چربی های داخل قطعه ها رو کی دستور میده بگذارم تو قطعات منجمد راستی توتال کانت گوشتهای وارداتی چقدر ؟ یه لیستی از آزمایشاتی که انجام میدی منتشر کن ببینیم چه خبره بست شد یا بازم بگم
|
پسر شجاع
|
کاملاً موافقم، باید بجای یک نفر دامپزشک، تیم دامپزشکان مجرب اعزام شوند تا هر بخش از تولید از مزرعه تا بارگیری نظارت لازم و کافی بعمل آید
|
آقای دکتر کوالیتی ما معنی کوالیتی و سالم و بهداشتی را بطور مجزا میدانیم و می فهمیم ولی سالم و بهداشتی بودن محصول ابدا ربطی به عدم رعایت کمیت میزان چربی ندارد قطعا محصول ورودی بهداشتی است ولی کلاهی که داره سر مردم میره رو نمیتوان، پشت عنوان محصول کامل بهداشتی پنهان کرد از نظر عامه مردم بحث بی کیفیتی همانا بحث درصد چربی و نیز جنس کشتار میباشد.
|
پسر شجاع اون بازرسی که مد نظر تو هست دیگه کاربرد نداره الان بازرسی افتاده دست مردم ، بلانسبت مردم فهمیده ایران اون چیزی که شما مردم رو تصور میکنی در مورد خودت صادقه و آنقدر آشی که پختید شور شده که صدای مجلس هم در اومده دیگه بسه هرچی بالا کشیدی برو ینگه دنیا زندگیت رو بکن ما رو با فیلترشکنمون تنها بذار از عهده خودمون برمیاییم
|
بعضی ها عجیب در برابر فهمیدن مقاومت میکنند و خود را به خواب زده اند جماعت خواب زده روزگار ما در این ایام نمای کامل مدیریت چنین افرادی است
|
پروتکل صحیح می باشد.ضمناً تا به الان یک مورد هم نداشتیم که بتوان گوشت تازه را در گمرک ورودی نگه داریم تانمونه گرفته - آزمایش .کل زمان نگهداری یا بعبارتی عمر ماندگاری گوشت تازه سه روزهست در هیچ یک از مبادی ورودی امکان نگهداری گوشت تازه وجود ندارد
|
بله به یاری خدا و علیرغم تمام دست و پا زدنهای سودجویان و واهمه آنها از حضور دامپزشکان به ویژه ناظران دولتی، قطعا می توانند جلوی بسیاری از مشکلات بهداشتی فعلی گوشتهای وارداتی و البته مشکلات کیفیت محصولات وارداتی و همینطور بسیاری سوء استفاده های شرکت های صادر کننده و وارد کننده گوشت را بگیرند.
تا میتوانید از تتمه ی اعتبارمان خرج زیاده خواه ها و سایر ارگان های کم توان و غیر تخصصی بفرمایید ببینیم تا کجا پیش می روید.فقط بیاد داشته باشیم این اعتبار براحتی و یک روزه بدست نیامده و بایست به آیندگان جواب پس بدهید
: صحبت های نماینده مجلس در گفتوگو با رئیس سازمان دامپزشکی کیفیت گوشت وارداتی را نامناسب اعلام کردم که وی نیز این موضوع را تایید کرد و نظارت مناسبی بر روی این موضوع صورت نگرفته است.
میشه روابط عمومی سازمان بفرمایند که روی گوشتهای گرم وارداتی کدام ازمایشات انجام می شود؟؟؟،،
|
لطفاً بجای روابط عمومی بگویید مشاور معاون وزیر!!!
اگر این کار (توزیع گوشت بدون نظارت بهداشتی و بدون انجام آزمایشات میکروبی) توسط ریاست سابق سازمان انجام شده بود الان حسابش با کرام الکاتبین بود
سازمان دامپزشکی جهت روشنگری آزمایش ها و نظارت هایی را که انجام میشود را رسانه ای کند در گمرک ورودی جز کنترل اسناد هیچ اتفاق دیگری نمی افتد و با فشار شدید بر روی رئیس شبکه گوشت ها ترخیص میشود عمر ماندگاری کوتاه و تحدید کارشناس و رئیس با شکایت و گرفتن ضرر و زیان و عدم پاسخگویی سازمان در موارد غیر بهداشتی باعث میشود نظارت حداقلی انجام شود در مبدا هم که روس ها هیچ پایبندی به پرتکل ها و قرارداد ندارند و میشهای چند شکم زائیده و مسن را به خورد مردم بدبخت میدهند خواهش میکنم با تدبیر و بصیرت و کارشناسی تصمیم بگیرید و جان و مال مردم را بازیچه افراد سود جو نکنید
هر کس یکروز در شرکت تولید گوشت مبدا کار کرده باشه قطعا میدونه بدون حضور دامپزشک ناظر ایرانی در تک تک مراحل و بطور پیوسته ، امکان انواع تقلبات و کم فروشی ها با وجود تمام مهرها و گواهی های تایید ، وجود دارد...
پروتکل و تفاهم نامه و گواهی مبدا چیزی جز کپی پیست نیست!
کسانی که سال 98 نظارت در مبدا را حذف کردند الان پاسخگو هستند ؟!
امکان انجام آزمایش بر روی گوشت تازه که عمر ماندگاری اون از زمان خروج از کشتارگاه تا رسیدن به دست مصرف کننده 72 ساعت هست ونصف اون هم توراه بوده تا به ایران برسه وجود ندارد و هرکس که بگوید ............ گفته. مدتهاست که دامپزشکی از مسیر اصلی وظایف و مسئولیتهای خودش خارج شده...این موضوع از تحلیل مجموعه نظرات براحتی قابل مشاهده هست.
......... آیا خودتان از این گوشت های وارداتی میخورید .............
|
خودشان اصلاً نیازی به خرید گوشت ندارند که بخواهند از این گوشت های ناسالم استفاده نمایند
اولا هیچ دامپزشکی اعزام نمیشه فقط روحانی اعزام میشه برای واردات گوشت دوما اگر تحت نظارت سازمان تولید و وارد میشه پس چرا روی لیبل گوشتها نوشته شده وارد کننده مسئول سلامت گوشت وارداتی است پس وارد کننده خودش ناظ هم هست؟!
وارد کننده با گرفتن مجوز از سازمان دامپزشکی وتآیید ان از دامپزشکی کشور تولید کننده مبنی بررعایت کلیه موارد ihr اقدام به تولید ودربدو ورود به گمرک کلیه ازمایشات لازم انجام ودرصورت تایید مجوز ترخیص صادر میکند پس نقش سازمان دامپزشکی بسیار منطقی اصولی وقابل تقدیر میباشد وتاکنون هیچ محموله عیر بهداشتی که متضمن سلامت مصرف کننده میباشد وارد کشور نشده ونیازی به اعزام وبالا بردن قیمت تمام شده نمیباشد
بنظر من لطفا نظارت بهداشتی رو بگذارید بر عهده خود کشور صادر کننده و پروتکل بهداشتی باشه و خود همون کشور صادر کننده بر بهداشت و کیفیت گوشت صادراتی اش نظارت داشته باشه یهتره. اینطوری قیمت گوشت وارداتی هم خیلی به صرفه تر میشه چون پول اضافه ای بابت اعزام دامپزشکان و نظارت بهداشتی اونها هزینه نمیشه و شرکت وارد کننده هم از مزاحمت دامپزشکان و اختلالشون در روند تامین گوشت مورد نیاز جامعه و تنظیم قیمت گوشت در بازار راحت میشه. در واقع دامپزشکان دولتی ما هم کارهای بهداشتی و تخصصی بسیار مهمتری از جمله شمردن مرغ و نظارت بر تنظیم بازار تامین مرغ توسط مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاهها و جمع آوری و تحلیل و ارائه انواع آمار مرغ زنده و گوشت استحصالی به کارشناسان محترم جهاد کشاورزی دارند که اینطوری وقتشون رو بهتر می توانند برای انجام این کارها صرف کنند.
|
هرچند نکات ارزشمندی نوشته شده اما چرا با گوشه و کنایه ؟
جناب دکتر اسدی عزیز:
شما واقعآ در گوشت های وارداتی لاشه تب دارد دیدی یا رفتی ph را اندازه گیری کردی یا قرائت فرمودید که ارز را سازمان دامپزشکی اختصاص میده همین مسائل اولیه را مطرح میکنی که ر اشکال در اعزام شما پیش می اید وچرا اگر گوشتها مشگل داشت نرفتی جلوی توزیع ان را بگیری یا نمونه ای به ارگانهای ذیربط بفرستی تحقیق کنید بدون دلیل ومنطق انتقاد کنید
با سلام من گوشت تنظیم بازار خریدم به اسم گوسفندی از فروشگاه کوروش یک بوی عجیب میده و بعد از دوبار جوشیدن در آب و آبش رو خالی کردم هنوز کمی بو میده و کلی پوست چلق دار ولی دنده نداره مواقع پخت سفید میشه نمیدونم گوشت شتر مرغ یا حیوان دیگری مثل سگ باشه خدا میدونه کارگرم حقوق دو روز کارم را دادم خریدم شرمنده زن و بچم شدم فقط اینو میدونم گوشت گوسفند نیست چون یک عمر گوشت گوسفند خوردیم مثل این ندیدم ترو خدا از اینا وارد نکنید
پس اینکه سازمان دامپزشکی نظارت داره بنظرم درست نیست و الکی ما همکاراک دامپزشکی رو خراب نکنید.