کد خبر: ۷۷۰۴۸

حکیم مهر: نژاد سگ وایر فاکس تریر (Wire Fox Terrier) که یک زمانی مورد علاقه خانواده‌های سلطنتی و چهره‌های مشهور بود از سال ۱۹۴۷ تاکنون با کاهش محبوبیت ۹۴ درصدی روبرو شده است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از عرشه آنلاین، کاهش محبوبیت ۹۴ درصدی و خطر انقراض نژاد سگی که با «ماجراهای تَن‌تَن» معروف شد

نژاد سگ وایر فاکس تریر (Wire Fox Terrier) که یک زمانی مورد علاقه خانواده‌های سلطنتی و چهره‌های مشهور بود از سال ۱۹۴۷ تاکنون با کاهش محبوبیت ۹۴ درصدی روبرو شده است.

کاهش محبوبیت ۹۴ درصدی و خطر انقراض نژاد سگی که با «ماجراهای تَن‌تَن» معروف شد

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ نژاد سگ وایر فاکس تریر (Wire Fox Terrier) که یک زمانی مورد علاقه خانواده های سلطنتی و چهره های مشهور بود از سال ۱۹۴۷ تاکنون با کاهش محبوبیت ۹۴ درصدی روبرو شده است. این نژاد اولین بار در دهه ۱۹۲۰ به شهرت رسید. زمانی که به عنوان سگی به نام اسنوی یا برفی (Snowy) در ماجراهای تن تن که در ترجمه های مختلف با نام میلو (Milou) هم شناخته می شود، همراه شخصیت اصلی بود.

بیل لامبرت، سخنگوی باشگاه سگ های تربیت شده بریتانیا گفت: «فرهنگ عامه، چهره های مشهور و تاثیر رسانه های اجتماعی می تواند نقش بزرگی در روند مالکیت سگ ها و محبوبیت نژادها ایفا کند

در حالی که وایر فاکس تریر یک زمانی مورد علاقه خاندان سلطنتی بود و شخصیت سگ شناخته شده ماجرای تن تن در کمیک استریپ ها و تلویزیون به شمار می رفت، اما امروزه ممکن است مردم با آنها به اندازه گذشته آشنا نباشند، زیرا دیگر به ندرت در رسانه ها دیده می شوند

همچنین، تغییر سبک زندگی مردم نیز عامل تاثیر گذاری است، چراکه این نژاد نیاز به آرایش مداوم مو دارد که ممکن است برای همه مالکان مناسب نباشد.

وایر فاکس تریر یک زمانی جزء ضروریات شکار سنتی روباه در بریتانیا به شمار می رفت. وایر فاکس تریرها توسط شکارچیان در شکار روباه به کار گرفته می شدند تا زمانی که روباه وارد لانه خود می شد با پارس و غرش، محل دقیق روباه را برای شکارچی مشخص کنند.

این نژاد پس از به تصویر کشیده شدن به عنوان شخصیت اسنوی در کمیک های تن تن که اولین بار در سال ۱۹۲۹ منتشر شدند، شهرت گسترده ای پیدا کرد. جالب است بدانید در حالی که اسنوی سفید رنگ بود، این ویژگی برای این نژاد که معمولاً سفید و قهوه ای رنگ است، نامتعارف محسوب می شود.

چندین چهره مشهور اغلب در کنار وایر فاکس تریر خود دیده می شدند؛ از جمله آلبرت اینشتین، کلینت ایستوود و لوسیل بال که همگی از طرفداران این نژاد به شمار می رفتند. علاوه براین، این نژاد در دوران ادواردی عضو محبوب خاندان سلطنتی بریتانیا بود. گفته می شود که هم پادشاه ادوارد هفتم و هم ملکه ویکتوریا صاحب چنین سگی بوده اند.

محبوبیت این نژاد در سال ۱۹۴۷ به اوج خود رسیدند؛ زمانی که بیش از ۸۰۰۰ توله در بریتانیا به دنیا آمدند و این نژاد را به یکی از محبوب‌ترین‌ها تبدیل کرد. با این حال، از آن زمان، ارقام کاهش یافته اند. در سال ۲۰۲۲، ۳۵۹ توله وایر فاکس تریر در بریتانیا به دنیا آمدند، در حالی که این رقم در سال جاری ۲۱ درصد کاهش یافته و تنها ۲۸۱ توله ثبت شده اند.

از این نژاد به عنوان یکی از نژادهایی که از سندرم سگ کوچک (Small Dog Syndrome) رنج می برند، یاد می شود؛ شرایط رفتاری ای که طی آن سگ ممکن است بداخلاق، تندخو، پرسروصدا و حتی پرخاشگر شود.

علی رغم کاهش تعداد و محبوبیت، وایر فاکس تریر به طور مداوم یکی از موفق ترین نژادها در نمایشگاه سگ های تربیت شده کرافتس (Crufts) بوده است. این نژاد در سال‌های ۱۹۶۲، ۱۹۷۵ و ۱۹۷۸ برنده بهترین نمایش در این رویداد شده و ۱۲ بار دیگر نیز کاندیدای کسب این عنوان بوده است که آخرین آنها در نمایشگاه کرافتس ۲۰۲۳ بود.

متاسفانه به نظر می رسد این افتخارات تاثیری در افزایش مالکیت این نژاد خارج از نمایشگاه نداشته است.


نظر شما
ادامه