کد خبر: ۷۸۹۱۷
تعداد نظرات: ۴ نظر

حکیم مهر: هزاران معترض روز یکشنبه در استانبول به نشانه اعتراض به پیشنهاد‌های دولت ترکیه برای معدوم کردن سگ‌های ولگرد تجمع کردند و شعار می‌دادند: «نه به کشتار»

به گزارش حکیم مهر به نقل از فرارو، معترضان با در دست داشتن عکس‌هایی از سگ‌های ولگرد با چشمان التماس آمیز روی تی‌شرت‌ها و پلاکارد‌های خود، در میدان ینی کاپی در بخش اروپایی شهر تجمع کردند.

دولت ترکیه لایحه‌ای را برای زنده‌گیری و عقیم‌سازی سگ‌های ولگرد قبل از معدوم کردن آن‌ها در صورتی که ظرف ۳۰ روز به سرپرستی گرفته نشوند، تدوین کرده است.

«سلی گیریتلی اوغلو» مهندس ۲۷ ساله و یکی از معترضان به خبرگزاری فرانسه می‌گوید: این یک قانون قتل است؛ حیوانات گناه دارند، نباید آن‌ها را این‌طور قتم عامل کرد. بعد از این هم حتما قرار است نوبت گربه‌ها شود.

حزب حاکم عدالت و توسعه (AKP) به رهبری رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه می‌گوید این اصلاحات برای کنترل تعداد سگ‌های ولگرد در کشور و جلوگیری از حمله آن‌ها به مردم ضروری است.

مقامات می‌گویند در ترکیه چهار میلیون سگ ولگرد وجود دارد. این کشور توسط سازمان جهانی بهداشت به عنوان کشوری با خطر بالا برای بیماری هاری طبقه بندی شده است. دولت می‌گوید سگ‌ها در پنج سال گذشته باعث ۳ هزار و ۵۴۴ حادثه رانندگی شده‌اند که منجر به کشته شدن ۵۵ نفر و مصدومیت بیش از ۵ هزار نفر شده است.

اردوغان هفته گذشته در این خصوص گفته بود: مشکل ما با سگ‌های ولگرد است چیزی که در هیچ کشور توسعه یافته‌ای دیده نمی‌شود.

«هایدر اوزکان» نایب رئیس فدراسیون حقوق حیوانات ترکیه، می‌گوید دولت باید به عقیم‌سازی موثر و ساخت پناهگاه‌های حیوانات توجه ویژه کند.

در ماه‌های اخیر موارد متعددی از حوادث و حملات سگ‌ها به افراد در ترکیه در شبکه‌های اجتماعی این کشور منتشر شده است و در حالی‌که گروهی از مردم این کشور از لزوم مقابله با افزایش روز افزون سگ‌های ولگرد ابراز نگرانی می‌کنند در مقابل بسیاری هم معتقدند که راه حل مقابله با این مسئله کشتن آن‌ها نیست.

 

 

انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۶
1
10
اگر راه حل کشتن (مرگ آرام یا اوتنازی) نیست پس چکار باید کرد؟
راهی جز اوتنازی نیست
امین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۶
2
10
بسیار لایحه ی مفیدی است. امیدوارم در ایران نیز چنین قانونی مصوب شود. قانون زنده گیری که الان در "دستورالعمل اجرايي مديريت كنترل جمعيت و ساماندهي سگ هاي بلاصاحب" که در ایران در حال اجرا است یکی از سه روش سرپرستی یا رهاسازی یا مرگ بدون زجر نوشته شده که بنظر باید فقط سرپرستی و مرگ بدون زجر باشد. رهاسازی اینگونه حیوانات پس از ایمن سازی و عقیم سازی اصلا معنی ندارد.
همکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۷
1
4
محل زندگی انسان باید سیف باشد و اوتنازی بهترین کار است ضمنا جرم انگاری غذادهی به حیوانات ولگرد
علی۱۱
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۹:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۴
0
1
یه مشت ...... خاستارحذف یک‌موجود هستن بعد از دموکراسی حرف میزنن
نظر شما
ادامه