حکیم مهر: تنبلترین پستاندار جهان به دلیل تغییرات آب و هوایی با خطر انقراض مواجه است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از برنا، تغییرات آب و هوایی تاثیر مضر بر متابولیسم و رفتار ارگانیسمها دارد. در حالی که برخی از حیوانات میتوانند تحت درجههای مختلف تغییرات دما زنده بمانند اما حیوان تنبل درختی که به تنبلترین حیوان جهان معروف است در چنین شرایطی در خطر انقراض قرار میگیرد.
محققان خاطرنشان کردند که تنبلها متابولیسم کندی دارند و توانایی محدودی برای تنظیم دمای بدن دارند. این چیزها ممکن است آنها را برای زنده ماندن در یک جهان گرم، به ویژه برای جمعیتهایی که در مناطق ارتفاع بالا زندگی میکنند، نامناسب کند.
طبق گزارش Peerj Publishing، تنبلها انرژی کمی در اختیار دارند و فرض میشود در بودجه انرژی محدود و دقیق وجود داشته باشند. در این حالت، حداقل هزینه انرژی به حداقل مصرف انرژی مرتبط است.
از آنجا که تنبلها توانایی محدودی برای پراکنده شدن دارند، این گزارش اشاره میکند که حتی تغییرات جزئی آب و هوایی میتواند اثرات متابولیکی قابل توجهی داشته باشد. این تغییرات در شرایط آب و هوایی حتی میتواند بقای جمعیت تنبل را تهدید کند.
این گزارش همچنین نشان میدهد که جنس تنبل ساکن در مناطق پایین برادیپوس میتواند در هنگام پاسخ به دمای بالا، افسردگی متابولیک موقت را به وجود آورد.
علاوه بر این، این مطالعه اشاره میکند که تنبلها در جنگلهای گرمسیری مرتفع و مرتفع زندگی میکنند. با این حال، پاسخ متابولیکی آنها به تغییرات دمای محیط هنوز ناشناخته است.
با تشدید تغییرات آب و هوایی، زیستگاه آنها میتواند کاهش یابد و منابع غذایی ممکن است کمیاب شوند و بقای طولانی مدت این موجودات منحصربهفرد را تهدید کنند.