حکیم مهر: جلسه مشترک اداره کل دامپزشکی و شورای نظام دامپزشکی استان کردستان با شاغلین بخش خصوصی شهرستانهای سنندج، دهگلان و کامیاران در روز چهارشنبه هفتم آذرماه ۱۴۰۳ در سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان کردستان برگزار گردید.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، در این جلسه شاغلین غیر دولتی دامپزشکی در بخشهای مختلف به ویژه داروخانه، درمانگاه و مسئولین فنی به بیان نقطه نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود پرداختند؛ وجود کمبودهای دارویی، مشکلات موجود در نظام قیمت گذاری داروهای دامی، کمبود امکانات رفاهی، عدم اعطای تسهیلات، موضوعات مربوط به تمدید پروانههای بخش خصوصی و اختلال سامانههای مورد استفاده از مهمترین موضوعات مطروحه در جلسه بود.
مدیر کل دامپزشکی کردستان در این جلسه ضمن اشاره به مسئولیتهای قانونی سازمان دامپزشکی کشور و سازمان نظام دامپزشکی، پایبندی به مقررات قانونی، رعایت محدودههای جغرافیایی و پرهیز از رقابتهای ناسالم، از عوامل مؤثر در ارتقاء سطح فعالیت بخش خصوصی دامپزشکی برشمرد.
وی حمایت از مسئولین فنی در موضوعات عقد قرارداد، دریافت حقوق و اجرای نظارتهای بهداشتی را از برنامههای مهم و اساسی اداره کل دامپزشکی استان عنوان نمود.
رئیس نظام دامپزشکی استان هم با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزههای رفاهی، آموزشی، امتیازبندی، رتبهبندی و سایر مسائل مرتبط، نظارت بر عقد قراردادهای منعقده بین مسئولین فنی و کارفرمایان را از اقدامات شاخص نظام دامپزشکی استان در سال گذشته عنوان کرد.
خاطرنشان میسازد که در استان کردستان ۲۸۱ فارغ التحصیل مقاطع مختلف دامپزشکی در ۱۸۸ مرکز بخش خصوصی مشغول فعالیت بوده و همچنین ۱۴۲ نفر نیز تحت عنوان مسئول فنی و کادر بهداشتی در سطح استان نظارت بهداشتی در مراکز تحت مسئولیت را بر عهده دارند.
تردیدی نیست که باید از همکاران بخش خصوصی به ویژه مسئولین فنی حمایت بشه و ساز و کار اصولی پرداخت حقوق براشون تعریف بشه. اما سوال اینجاست که اداره کل دامپزشکی کردستان به پشتوانه کدام قانون می تونه در امر پرداخت حقوق مسئولین فنی مداخله کنه؟
امیدوارم نظام دامپزشکی که متولی نظام بخشی و حمایت از بخش خصوصیست در این خصوص تدبیر شایسته ای بیاندیشد. سالهاست نظام تاسیس شده اما هنوز در این فقره راهی نگشوده و مسئولین فنی واحدها واقعا حامی و پشتوانه ای ندارن.