حکیم مهر - در حالی که سازمان نظام دامپزشکی خبری درباره تصویب طرح تسری فوق العاده خاص پزشکی قانونی و انتقال خون به کارکنان سازمان دامپزشکی و سازمان زندانها منتشر نکرده بود، در روز تعطیل خبر مخالفت شورای نگهبان با این طرح را منتشر نمود!

عنوان این خبر از سوی سازمان نظام دامپزشکی به نحوی منتشر شده که حاکی از مخالفت شورای نگهبان با تسری فوق العاده خاص به کارکنان سازمان دامپزشکی است اما در نامه شورای نگهبان به رئیس مجلس شورای اسلامی تنها به بخشی از مصوبه این طرح که به سازمان زندانها مربوط است ایراد وارد شده است.

در طرح نمایندگان مجلس ردیف درآمدی ماده 14 قانون سازمان دامپزشکی کشور به عنوان منبع تأمین اعتبار مورد نیاز این طرح مصوب شده اما موضوع برای سازمان زندانها صرفاً به صرفه جویی و فروش املاک و اموال مازاد در سال جاری و در سال های آتی به پیش بینی در بودجه های سنواتی محول شده است.
شورای نگهبان هم با توجه به این مسئله تنها مصوبه مجلس درباره سازمان زندانها را مغایر اصل 75 قانون اساسی دانسته و این ایراد را در خصوص بخش دیگر این طرح (اختصاص اعتبار از محل ماده 14 قانون سازمان دامپزشکی) مطرح ننموده است.
این طرح برای تجدید نظر به مجلس شورای اسلامی بازگشت داده شده است.
متن ماده 14 قانون سازمان دامپزشکی بدین شرح است : سازمان مجاز است در مقابل انجام خدمات دامپزشکی وجوه متناسبی با خدمات انجام شده دریافت نماید. وجوه حاصل از این بابت در حساب مخصوصی که در خزانه افتتاح خواهد شد جمع آوری و صرف هزینههای مربوط به مبارزه با بیماریهای دامی خواهد شد.
تعیین خدمات و میزان وجوه طبق آیین نامه اجرایی این قانون خواهد بود.
خبر مرتبط :
با تشکر از دقت حکیم مهر در انتشار خبر صحیح کاش در نظام دامپزشکی هم افراد دقیقی مثل شما بودند تا فقط برای انتشار خبر نادرست اقدام ننمایند
حالا مشخص شد که چرا سازمان دامپزشکی با انتقال تصدی گری ها به بخش خصوصی مخالف است چون منبع در آمد برای افزایش حقوق نخواهد داشت این درست است که بخاطر سود شخصی از رشد و توسعه مملکت جلوگیری کنیم این سازمان وظیفه پیشگیری دارد و در پیشگیری خطر بسیار کمتر است تا درمان که توسط بخش خصوصی انجام می شود بعبارت دیگر دامپزشک کشتارگاه ، بسته بندی ، درمانگاه و آزمایشگاه در معرض خطر بیماری هاست با حقوق ماهی 600 هزار تومان نه کارکنان صدور پروانه و معاونت اداری مالی سازمان - بخش خصوصی
با سلام
من از آقاي عليزاده سپاسگذاري مي كنم كه اينقدر شفاف و واضح تصميم نهايي رو در ارتباط با دامپزشكان اعلام كردن وباعث شدن خيال اينهمه دامپزشك چشم انتظارونگران از فرداي زندگي رو راحت كردن.
با سلام
ای بابا همه خطرات رو بخش خصوصی به دوش میکشه پشت میز نشین ها میخوان چند برابر حقوق بگیرند
دوستان عزیز بخش خصوصی ! بخش دولتی و خصوصی هر دو در یک خط حرکت می کنند و هدف هر دو هم اعتلای دامپزشکی و حرفه شونه . امیدوارم روزی برسه که کسی واسه در آمد و نون کسی نظر نداشته باشه
خدا رو شکر این ماه دو میلیون دادن انشالله همیشه باشه
به ما هم دادن البته دو میلیون تونم نشد حدود یک میلیون و نه صد هشتاد هزار تومن دادن دستشون هم درد نکنه خدا کنه به همه استانها بدن
به ما هم دو میلیون دادن خدا رو شکر که این طرح تسری اجرا شد