حکیم مهر - معاون بهداشت، آموزش و توسعه سازمان نظام دامپزشکی گفت: از سال آینده، تعرفه های دامپزشکی پیش از شروع سال اعلام می شود.
دکتر امیر عباس جعفری، معاون بهداشت، آموزش و توسعه سازمان نظام دامپزشکی در پاسخ به اعتراض برخی دامپزشکان که در استخدام دستگاه های دولتی بوده و حقوق 400 هزار تومانی دریافت می کنند، اظهار داشت: حداقل پایه حقوق در سال جاری، 385 هزار تومان تعریف شده است.
وی افزود: هیچ یک از کارکنان دستگاه های دولتی حقوق 400 هزار تومانی دریافت نمی کنند اما ممکن است برخی دامپزشکان که به عنوان مسئول فنی با دستگاه های مختلف همکاری می کنند، حقوق پایه کمی دریافت کنند.
جعفری در پاسخ به عدم تناسب بین ویزیت حیوانات خانگی و دام های اهلی، گفت: ویزیت دام های کوچک توافقی بوده و هیچ تعرفه ای تا کنون از سوی سازمان نظام دامپزشکی برای این بخش اعلام نشده است.
وی ادامه داد: فعلا هم دامپزشکی هیچ ابلاغی در این زمینه نداشته است، بنابراین طبیعی است که ارقام متفاوتی دریافت شود.
معاون بهداشت، آموزش و توسعه سازمان نظام دامپزشکی افزود: آنچه مهم است این است که در بحث کلان قضیه خدمات تعرفه دامپزشکی بخش غیر دولتی در حوزه تولید دام و فرآورده های دامی، درمانگاه ها، آزمایشگاه ها و غیره کانالیزه شده و بر اساس مصوبات و راهکارهای قانونی از طریق مجاری خاص تعیین می شود.
وی بیان داشت: خوشبختانه برای اولین بار تعرفه خدمات دامپزشکی بخش غیر دولتی بر اساس تبصره یک ماده دو قانون افزایش بهره وری، توسط نظام دامپزشکی ابلاغ شده است.
جعفری اضافه کرد: آخرین بار این تعرفه ها در سال 86 ابلاغ شده بود، اما ابلاغ اخیر نیز نتوانست نظر همکاران بخش خصوصی را تامین کند.
وی درباره دلیل نارضایتی دامپزشکان از تعرفه های ابلاغی اخیر، اظهار داشت: از تعرفه قبلی حدود پنج سال گذشته بود و تعرفه های جدید متناسب با نرخ تورم نبود.
معاون بهداشت، آموزش و توسعه سازمان نظام دامپزشکی اظهار امیدواری کرد: از سال آینده ساختار اعلام تعرفه ها نظام مندتر شود.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا تعیین تکلیف رییس سازمان نظام دامپزشکی بر تاخیرهای ایجاد شده در زمینه ابلاغ تعرفه ها تاثیرگذار بوده یا خیر، گفت: بر اساس قانون رییس قبلی این سازمان می تواند همچون گذشته به فعالیت خود ادامه دهد.
جعفری تاکید کرد: به هیچ وجه تعیین تکلیف رییس سازمان نظام دامپزشکی بر عملکرد این مجموعه تاثیرگذار نبوده است.
این اظهار نظر در حالی صورت گرفته که علاوه بر تنگنای مالی این سازمان، هم اینک سازمان نظام دامپزشکی فاقد معاون برنامه ریزی و پشتیبانی و مدیر روابط عمومی و امور بین الملل است و دکتر جعفری سرپرستی معاونت برنامه ریزی را به عهده دارد. همچنین به تازگی دکتر اقتصاد مدیرعامل شرکت نظام سبز سلامت هم محل کار خود را ترک کرده است. از سویی کمیتههای تخصصی سازمان نظام دامپزشکی با رکود مواجه است و نسبت به گذشته جلسات این کمیتهها با کندی برگزار میشود. استانداردسازی مشاغل دامپزشکی که در دوره قبلی شروع شده بود به سرانجام مشخصی نرسیده و برخی از طرحها نظیر امداد دامپزشکی هم که از سوی سازمان نظام دامپزشکی پیگیری میشد بر زمین مانده است.
از بهمن 1389 تاکنون به رغم انحلال شورای مرکزی دوره سوم بعنوان رکن اول سازمان نظام دامپزشکی، رئیس آن دوره در دوره چهارم نیز بدون صدور حکم جدید سازمان نظام دامپزشکی را اداره میکند. این در حالی است که در این دوره شورای مرکزی (دوره چهارم) هم دچار دودستگی شده و جلسات منظمی برابر وظیفه قانونی ندارد!
متن خبر 4 خط بود اما تفسیر خبر 8 خط!
این یعنی چه؟
شماتت نکن!