حکیم مهر - مخترع جوان کرمانشاهی تیم ایران در مسابقات جهانی اختراعات کویت با زینت بخشی لوگوی خلیج فارس در آرم، بروشور و پوستر اختراع خود، گردن آویز طلا را با نقره عوض کرد.
کامیار فرامرزی، دانشجوی رشته صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با اختراع دستگاه پاستوریزاتور شیر با شیوه جدید که به گفته وی می تواند تحولی در صنعت شیر ایجاد کند در این مسابقات شرکت کرده بود.
وی که پیش از این با شرکت در نمایشگاههای اختراعات در ژنو سوییس، ITEX مالزی، IENA آلمان و ... موفق به کسب نشان شده بود درباره نشان نقره ای که در نمایشگاه کویت دریافت کرده است، گفت: پس از بررسی اختراعات و با تایید هیات داوران، مدال طلای این دوره جهت اختراع من مسجل شد اما درست چند ساعت پیش از اهدای جوایز به من اطلاع دادند به دلیل استفاده از آرم ، پوستر و بروشور خلیج فارس در طرح، علاوه بر این که از جایزه نقدی محروم شدم، مدال طلای من با نقره عوض شد؛اما نه تنها ناراحت نیستم، بلکه افتخار می کنم که آرم و لوگوی خلیج همیشه فارس را زینت بخش اختراع کردم.
فرامرزی معتقد است اگر حمایت مادی و معنوی مسوولان از وی صورت گیرد، طرح ها و اختراعات آتی وی نیز می تواند موجبات افتخار کشور در عرصه های جهانی را فراهم کند.
خبر مرتبط :
به نظر بنده استفاده از عنوان خلیج همیشه فارس که هر ایرانی غیوری بدان افتخار میکند در پوستر اختراع شیوه نوین پاستوریزاسیون حرکت درستی نیست.
در حقیقت همایش های علمی و پژوهشی مکان مناسبی برای این گونه ابراز عقاید نیست.
آن هم در پوستری که به پاستوریزاسیون می پردازد که اصولا ربطی با خلیج همیشه فارس نمی یابد.
گمان میکنم درخشش پرچم سه رنگ ایران مزین به نام خداوند و کسب این افتخار خود نشان از ابهت پارسی زبانان دارد.
این گونه موارد باید از مسیر حقیقی آن که همانا وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران است پیگیری شود. سخنگوی وزارت خارجه بارها جواب سخنان نامربوط را داده اند.