به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان،"غفورعبدالهی" در نشست با اعضای هیئت مدیره اتحادیه دامداران استان با هدف بررسی مسائل و مشکلات این بخش تولیدی، گفت: کنترل و نظارت مستمر کارشناسان بخش دولتی از انبارها، نظارت برچگونگی نحوه تولید همراه با نمونهبرداری از تولیدات کارخانه درکنار بررسی پاسخ آزمایشگاهی نمونهها، مهر تأیید بر سلامت تولید کنسانتره است.
وی با تأکید بر این مطلب که تمامی کارخانجات تولید کنسانتره دامی در استان، الزام دارند ضمن رعایت اصول استاندارد تولید محصول، شناسه تولیدی را درداخل بسته تولیدی قرارداده و سپس آن را بستهبندی کرده و به بازار مصرف روانه سازند، افزود: این امر موجب میشود علاوه برحصول اطمینان دامداران از محصول تولیدی درکارخانجات، جلو سوء استفادههای احتمالی سودجویان نیز گرفته خواهد شد.
عبدالهی با اشاره به این موضوع که در تعیین جیره غذایی دامها، مقدار بعضی از مواد افزودنی کنسانتره مانند مواد معدنی از یک درصد تجاوز نمیکند، گفت: مخلوط کردن یکنواخت آن فقط بوسیله ی دستگاههای مجهز ممکن است، در کارگاههایی که تجهیزات کافی ندارند، این یکنواختی صورت نگرفته و در بیشتر موارد میتواند موجبات مسمویت دامها را نیز فراهم سازد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان با بیان اینکه در واحدهای دامداری و کارگاههای کوچک به دلیل کمبود وقت و مواد اصلی، ساخت کنسانتره بدون توجه به کسری بعضی از مواد به عدم رعایت فرمول جیره منتهی میشود، افزود: در نهایت این موضوع باعث کمتر شدن تولید، آسیب دیدن دام و خسارت دیدن دامداران میشود.