کد خبر: ۱۱۵۶۲
حکیم مهر - رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی، گفت: در پی افزایش نظارت کنترلی بر نحوه عملکرد تولیدکنندگان، از این پس شناسه تولیدی محصول کنسانتره، درداخل بسته قرار داده خواهد شد تا امکان هرگونه سوء استفاده از میان برداشته شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، مسعود محمدیان در نشست با اعضای هیئت مدیره اتحادیه دامداران استان باهدف بررسی مسائل و مشکلات این بخش تولیدی، گفت: با توجه به اهداف طرح تحول اقتصادی، اصلاح و روان‌سازی ساختار خدمات‌رسانی به تولیدکنندگان، همکاری درفراهم ‌سازی بستر مناسب برای استفاده بهتر از امکانات موجود، توسعه زمینه صادرات وبهبود وضعیت بازار، تقویت تشکلها وافزایش همکاری مسئولان در صنعت دام وفرآورده‌های دامی و لبنی، می تواند ضمن زمینه‌سازی مطلوب درعبور از تحریمهای اقتصادی، در کنار حصول دسترسی به امنیت غذایی، راه را برای ورود به بازارهای منطقه‌ای و جهانی با صدور محصولات این بخش فراهم کند و توان اقتصادی تولیدکنندگان را ارتقا و بهبود بخشد.

وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین نیاز دامداری‌ها، نحوه و چگونگی تأمین خوراک دامهاست، افزود: چون خوراک دام یک ماده حیاتی است که باید به‏ صورت دائمی در اختیار دامها قرار گیرد و تأمین نهاده‌های دامی به عنوان یک اصل مهم اهمیت زیادی در تغذیه آنها دارد؛ استفاده ازضایعات کشاورزی، اقتصادی‌ترین روش تولید پروتئین در خوراک دام و طیور وآبزیان بوده که مورد استفاده قرار می‌گیرد.

محمدیان با بیان اینکه، نکته بسیار مهم درساخت کنسانتره، نظارت و تنظیم فرمول آن است، اضافه کرد: در بیشتر موارد، دامداران به علت نداشتن آگاهی درست از تغذیه دام، مشخصات هریک ازمواد مصرفی واثر مواد برروی یک دیگر، نسبت‌های مربوطه را مراعات نکرده و درنتیجه ضمن تحمل هزینه زیاد سود خوبی نیز از تلاش خود به دست نمی‌آورند.

وی گفت: بر اساس هماهنگی‌های انجام یافته با مسوولین ذی ربط در امر تأمین نهاده‌های بخش کشاورزی، مازاد سبوس سهمیه استان، با نظارت معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان، بین تمامی بهره‌برداران بخش دامی در سراسر استان قابل توزیع خواهد بود.

وی اضافه کرد: با توجه به اعمال رتبه‌بندی برای کارخانجات تولید خوراک دام استان توسط اداره کل دامپزشکی، اولویت تولید خوراک دام یارانه‌ای در آذربایجان شرقی با مراکزی خواهد بود که در این رتبه‌بندی، حائز شرایط الف و ب بوده‌اند و امید می‌رود با توسعه تعامل با تشکل‌های بخش کشاورزی، ارتقا کمی و کیفی محصولات تولیدی در تمامی زیر بخشها، به فرهنگی پایدار مبدل شود.

 

نظر شما
ادامه