حکیم مهر - مدیر کل سابق دامپزشکی سیستان و بلوچستان، گفت: با در نظر گرفتن اهمیت سلامت و بهداشت جامعه، این اداره کل در سال های اخیر بیشترین زمان خود را در زمینه نظارت بر واردات و کشتار دام صرف کرد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، دکتر ˈغلامرضا سرگزیˈ 21 فروردین ماه، در مراسم تودیع خود با حضور جمعی از مسوولان سیستان و بلوچستان، افزود: توجه ویژه و نظارت مستمر دامپزشکی استان باعث شد طی چند سال اخیر بیماریهای دام تحت کنترل باشد.
وی اظهار داشت: هم اینک دو هزار و 546 واحد تولید و عرضه فرآورده های خام دامی و 35 مرکز بسته بندی گوشت در سیستان و بلوچستان فعال است.
وی بیان داشت: 9 کشتارگاه با ظرفیت 880 راس گاو و گوساله و 5300 راس گوسفند و بز و چهار کشتارگاه طیور با ظرفیت 6500 قطعه مرغ در روز در سیستان و بلوچستان فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه واردات دام زنده از دو هزار و 945 راس در سال 84 به 87 هزار و 658 راس در سال گذشته رسید، گفت: طی این مدت در مجموع افزون بر یک میلون راس دام زنده از مرزهای جنوب شرق کشور وارد سیستان و بلوچستان شد.
مدیر کل سابق دامپزشکی سیستان و بلوچستان با اشاره به دست آوردهای این اداره طی 10 سال مدیریتش، گفت: رشد نیروی انسانی تحصیل کرده، راه اندازی و احداث 7 ساختمان اداری، واگذاری خدمات قابل ارائه به دفاتر پیشخوان دولت، نوسازی و تجهیز آزمایشگاه زاهدان و دو شهرستان استان از جمله این فعالیت ها است.
سرگزی، افزود: اعتبارات جاری دامپزشکی سیستان و بلوچستان نیز طی 10 سال گذشته افزون بر 5 برابر و اعتبارات عمرانی نزدیک به چهار برابر شده است.
وی خاطرنشان کرد: عده ای دامپزشکی را مخالف و مانع ورود دام می دانند در حالی که آنچه برای ما اهمیت دارد موضوع مهم سلامت جامعه است.
او تصریح کرد: با وجود واردات بالای دام به سیستان و بلوچستان اپیدمی بیماری نداشتیم همچنین سال گذشته موارد معدودی تب برفکی جدید شناساسی شد که از شیوع آن جلوگیری کردیم.
در این مراسم دکتر ˈمهدی حسینیˈ به عنوان سرپرست اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان معرفی شد و آغاز به کار کرد.
http://www.hakimemehr.ir/news/show_detail.asp?id=12357