به گزارش حکیم مهر به نقل از ایانا، مدیر مجتمع لاین بابلکنار با اعلام این مطلب گفت: از سال 1371 اولین مرغ لاین در بابلکنار تولید شد.
دکتر محمدحسین انصاریفرد افزود: لاین تنها مرحلهای است که میتوان جانداری شبیه خودش را بهوجود آورد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر یکهزار و 135 هکتار در بابلکنار منطقه سوادکوه پرورش مرغ لاین را انجام میدهد.
انصاریفرد ادامه داد: انجام فعالیتهای اصلاحی از دیگر برنامههای این مرکز است که در این راستا صفات خوب مرغها را تقویت کرده و برای استفاده در صنعت آمادهسازی میکند.
وی تصریح کرد: صفت پرگوشتی یا افزایش ضریب تبدیل و همچنین مقاومسازی مرغها در مقابل مخاطرات و بیماریهای خاص برخی از فعالیتهایی است که انجام میشود.
15 درصد بازار جهانی از آن ایران میشود
مدیر مجتمع لاین بابلکنار فعالیت این مجتمع را سفارشی برشمرد و یادآور شد: تولید تخممرغهای اجداد و یا جوجه یکروزه از اقداماتی است که بر اساس سفارش بخش صنعت تهیه و آمادهسازی میشود.
انصاریفرد تأکید کرد: این مجتمع با وجود آنکه در ایران منحصر به فرد است، اما دارای رقبای خارجی بوده که لازم است با اقداماتی از آنها پیشی بگیریم.
وی اظهار داشت: در حال حاضر سه درصد بازار در دست این مجتمع است که پیشبینی میشود امسال بتوانیم 15 درصد بازارهای جهانی را از آن خود کنیم.
انصاریفرد همچنین گفت: ایران ششمین کشور تولیدکننده مرغ دنیا است که دارای تولید بیش از دو میلیون تن بوده و سه میلیون شغل را ایجاد کرده است.
وی در ادامه افزود: در سالهای اخیر میزان تولید بهگونهای بوده که امکان صادرات مرغ و تخممرغ وجود داشته است و پر کردن ظرفیتهای خالی میتواند میزان تولید را بیش از این افزایش دهد.
مدیر مجتمع لاین بابلکنار خاطرنشان کرد: مکانیزه کردن مرغداریها، نوسازی و بهسازی مزارع تولید و سایر اقداماتی که در راستای افزایش عملکرد انجام شده است، باعث شده که وضعیت تولید کشور مناسب شود.
انصاریفرد ادامه داد: در روزهای اخیر حدود 20 هزار تن گوشت مرغ توسط این مجتمع صادر شد که امید میرود با افزایش ظرفیت، این مقدار نیز افزایش پیدا کند.
وی در پایان تصریح کرد: با نوسانات نرخ ارز پیشبینی میشود که تأمین 100 درصدی نیازهای داخل در زمینه جوجه یکروزه و مرغ اجداد و مادر از طریق این مجتمع تأمین شود و نیازی به واردات نداشته باشیم.