به گزارش خبرنگار مهر، خالد خداویردی در نشست خبری در بجنورد افزود: در حال حاضر در سطح کشور 744 واحد اداری و فنی دامپزشکی با فعالیت شش هزار نفر نیروی انسانی، 132 واحد قرنطینه دام مرزی و بین استانی و 10 مرکز تشخیص بیماری های دامی وجود دارد.
وی اظهار داشت: بر اساس آخرین آمار در کشور حدود 85 میلیون راس دام سبک و سنگین و 225 هزار مرکز عرضه، تولید، توزیع و حمل و نقل فرآورده های خام دامی وجود دارد و ارزش ریالی سرمایه گذاری در بخش دام و طیور نیز 315 هزار میلیارد ریال برآورده شده است.
به گفته خداویردی حدود 31 درصد ارزش افزوده بخش کشاورزی و 4.5 درصد تولید ناخالص ملی مربوط به بخش دام و طیور در کشور است.
وی در ادامه اضافه کرد: با وجود واگذاری بسیاری از خدمات دامپزشکی به بخش خصوصی، در حال حاضر سازمان دامپزشکی کشور با کمبود نیروی انسانی به خصوص در بخش نظارتی روبرو است.
این مسئول با بیان اینکه اصل نظارت یک وظیفه حاکمیتی است و ما طبق مقررات حق نداریم که آن را به بخش خصوصی واگذار کنیم، تصریح کرد: در حال حاضر در بیش از 60 درصد کشتارگاه های صنعتی دام و طیور کشور وظیفه نظارت به بخش خصوصی واگذار شده و این مسئله محل اشکال است.
وی اظهار داشت: در طی سال های اخیر شش هزار و 500 واحد درمانگاه، بیمارستان، آزمایشگاه و کلینیک دامپزشکی به بخش خصوصی واگذار شده و 17 هزار نفر نیز در این بخش مشغول فعالیت هستند اما لازم است در این بخش ها نظارت توسط نیروهای حاکمیتی انجام شود.
خداویردی افزود: در حال حاضر جذب 550 نیرو در ادارات کل دامپزشکی 11 استان کشور در حال انجام است و برای سال جدید نیز مجوز جذب 420 نیرو از طریق وزارت جهاد کشاورزی به دامپزشکی اعطا شده اما با جذب این تعداد نیرو نیز مشکل کمبود نیروی انسانی در سازمان دامپزشکی کشور مرتفع نخواهد شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان دامپزشکی کشور در پایان عنوان کرد: بر اساس برآورد کارشناسی انجام شده، این سازمان در شرایط فعلی سه هزار نفر نیرو در بخش های اداری و فنی کمبود دارد.
لطفا زمان آزمون را اعلام کنین.