کد خبر: ۱۳۱۸۸
حکیم مهر - به‌زودی فرآورده‌های خمیری شیلاتی در حد انبوه تولید و به بازار عرضه می‌شود.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایانا، مدیرکل دفتر توسعه بازار شیلات با اعلام این مطلب گفت: فرآورده‌های خمیری آبزیان در گذشته به‌صورت محدود تولید می‌شد، اما واحد خاصی در اصفهان شروع به کار کرده که قابلیت تولید انبوه را دارد.

دکتر عیسی گلشاهی افزود: این واحد علاوه بر تهیه خمیر ماهی که قابلیت ارسال به سایر واحدها را دارد، می‌تواند فرآورده‌هایی چون برگر و ناگت ماهی را تولید کند.

وی خاطرنشان کرد: با رویکرد جدید واحدهای فرآوری‌کننده، قابلیت تولید مواد اولیه را دارند.

مدیرکل دفتر توسعه بازار شیلات ادامه داد: اوایل تابستان امسال فرآورده‌های جدید این کارخانه وارد بازار می‌شود.

گلشاهی تصریح کرد: در حال حاضر از آبزیان 35 نوع محصول فرآوری‌شده تولید می‌شود.

وی برگر، ناگت، فینگر و کوفته ماهی را از فرآورده‌هایی برشمرد که بازار خاص خود و مشتریان خوبی دارد.

گلشاهی یادآور شد: در صورتی که محصولات فرآوری‌شده شیلاتی در بازار و مغازه‌ها مشتری نداشته باشد و تاریخ انقضاء آنها نیز فرا برسد، توزیع‌کنندگان موظف هستند که آنها را جمع‌آوری و برای تبدیل شدن به خوراک دام آماده‌سازی کنند.

وی در پایان تأکید کرد: استفاده از آبزیان برای حفظ سلامتی جامعه بسیار تأکید شده است که در این راستا مصرف آبزیان فرآوری‌شده طی سال‌های اخیر بازار خوبی داشته است، بنابراین گسترش آن می‌تواند میزان سرانه مصرف آبزیان را افزایش دهد.

 

نظر شما
ادامه