کد خبر: ۲۳۶۸۴
تعداد نظرات: ۲ نظر

«خبرگزاری موج» نوشت:

با اینکه هم‌اکنون تعداد بسیاری از استان‌های کشور با انباشتگی دام همراه است، اما گویا سازمان دامپزشکی با وضع قوانین دست و پا گیر موانع متعددی را برای تجار ایجاد کرده است.

رییس کمیته صادرکنندگان دام خوزستان با اشاره به اینکه حدود 75 تا 80 درصد صادرات دام از استان خوزستان انجام می‌شود، گفت: متاسفانه به نظر می‌رسد که مسئولان سازمان دامپزشکی، درک درستی از صادرات ندارند و هر از چندگاهی با قوانین بی اساس، کار را برای تجار سخت‌تر می‌کنند.

«منصور پوریان» افزود: از اول سال جاری، تعداد روزهای قرنطینه از 14 روز به 21 روز افزایش یافت. این در حالی است که هر روز قرنطینه، هزینه‌های سنگینی برای تاجر دارد.

پوریان ادامه داد: از اینها گذشته دامپزشکی معتقد است بعد از اتمام قرنطینه، تجار تنها 2 ماه برای ارسال دام‌ها فرصت دارند و بعد از این مدت، مجوز باطل شده و باید پروسه قرنطینه از ابتدا شروع شود.

به گفته رییس کمیته صادرکنندگان دام خوزستان، این قوانین کار را برای صادرکنندگان سخت کرده و هزینه‌های هنگفتی را برای آنها به ارمغان آورده است. گویا مسئولان این سازمان اطلاع ندارند تا وقتی که دام از محوطه قرنطینه خارج نشده، دیگر هیچ مشکلی به وجود نخواهد آمد.

این تاجر در پایان گفت: بسیاری از صادرکنندگان، به خاطر چنین سخت‌گیری‌های بی‌اساسی، از تجارت فاصله گرفته‌اند. این در حالی است که صادرات دام، شرایط و ضوابط خاص خود را داشته و باید آن را با بازار هدف، تنظیم کرد. به عبارتی نمی‌توان با تعیین وقت دو ماهه برای این موضوع، دست و پای تجار را بست، زیرا ممکن است در آن زمان، فرصت مطلوب برای صادرات ایجاد نشود.

 

 

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
-
|
۰۵:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۹
0
0
آقایان صادر کننده قصد دارند بدون رعایت قوانین سود کلان به جیب بزنند عدم رعایت قوانین دامپزشکی فقط سبب می شود در آینده نزدیک به طور کلی در اینده ای نزدیک کلاً جلوی صادرات دام گرفته شود
ناشناس
|
-
|
۲۳:۳۸ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۹
0
0
قرنطینه به نظر من باید در کشور مقصد باشد
نظر شما
ادامه