معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان دامپزشکی گفت: سازمان دامپزشکی کشور با ایجاد شبکه گسترده ای در حدود 700 واحد اداری و فنی، ایجاد مراکز مرجع تشخیص بیماری های دامی و 132 قرنطینه بین استانی و مرزی توانسته در حوزه مقابله با بیماری های واگیردار و بیماری های مشترک انسان و دام نقش مهمی ایفا کند .
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، «دکتر خالد خداویردی» معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان دامپزشکی در نشست مطبوعاتی در حاشیه همایش ملی مدیران و کارشناسان پدافند زیستی کشور گفت: هدف پدافند غیرعامل در سازمان دامپزشکی تامین امنیت غذایی و ارتقای بهداشت دامی از طریق کاهش خسارات و افزایش پیشگیری از بحران ها است .
وی افزود: این سازمان با ایجاد شبکه گسترده ای در حدود 700 واحد اداری و فنی، ایجاد مراکز مرجع تشخیص بیماری های دامی و 132 قرنطینه بین استانی و مرزی توانسته در حوزه مقابله با بیماری های واگیردار و بیماری های مشترک انسان و دام نقش مهمی ایفا کند .
دکتر خالد خداوردی با تاکید بر این که تهدیدات زیستی در حوزه دامی می تواند خسارات زیادی بوجود آورد، تصریح کرد: در حوزه دام 181 عامل بیماری زا داریم که 80 درصد آن دارای منشا دامی هستند که دشمن می تواند از آن استفاده کند .
وی با اشاره به ماموریت های مربوط به رصد و پایش سازمان دامپزشکی، گفت: سال 93 بیماری لمپی اسکین از مناطق مرزی وارد کشور شد که با واکنش سریع این سازمان و واکسینه کردن سه میلیون و 20 هزار راس دام ظرف کمتر از دو هفته این بیماری مهار شد .