مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی با اشاره به وجود وضعیت بد خشکسالی و مستعد شدن استان برای انواع بیماری های مشترک بین انسان و دام تاکنون حتی یک مورد گزارش انتقال یا ورود بیماری واگیردار خطرناک به خراسان جنوبی گزارش نشده است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، «دکتر علیرضا رفیعی پور» مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی در این رابطه افزود: گاهی اقدامات پیشگیرانه این قدر مغفول می ماند که دل آدم از بیانش می سوزد، این که چه قدر تلاش شده است تا میلیاردها تومان سرمایه در کشور بماند، اینکه چه اقداماتی در این استان با توجه به شرایط فیزیکی و جغرافیایی و مرز انجام شده است تا خراسان جنوبی به عنوان یکی از بهترین استان ها در اقدامات دامپزشکی معرفی شود، هیچ کدام از این عنوان ها کم نیست.
دکتر رفیعی پور گفت: دامپزشکی با تمام توان خود اقدامات پیشگیرانه و واکسیناسیون دام ها را در این استان دنبال کرده است، با شرایطی که حتی ممکن بود حق مأموریت پرسنل پرداخت نشود.
ارائه 400 نوع خدمت توسط سازمان دامپزشکی کشور
وی تعهد و وجدان کاری را مهمترین خصیصه پرسنل دامپزشکی عنوان کرد و ادامه داد: سازمان دامپزشکی کشور با تمام کمبودها باید 400 نوع خدمت را ارائه کند.
وی اذعان داشت: هر سال بیش از 2 میلیارد تومان اعتبار استانی و 6 میلیارد تومان اعتبار ملی به این حوزه اختصاص می یابد اما میزان آنچه برای اقدامات پیشگیرانه در این استان با توجه به شرایط ویژه آن به دستمان می رسد کافی نیست.
وی اعلام کرد: اگر میزان اعتبار به همین نحو باشد در صورت تهدید زیستی شرایط کار در این استان بسیار دشوار خواهد بود به همین دلیل تمامی مسئولان استان در اختصاص اعتبار بیشتر به دامپزشکی باید همکاری کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: مشکل اینجاست همیشه اعتبارها به استان هایی می رود که یک اپیدمی در آن رخ می دهد، در حالی که استان هایی مانند خراسان جنوبی که تاکنون در این بحران جهانی رو سفید از کار در آمده است آن چنان که باید و شاید اعتبارات به حق خود را در این حوزه دریافت نکرده است که این موضوع همت بالای نمایندگان مجلس و مسئولان استانی را می طلبد.