حکیم مهر - استاد بازنشسته دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران در واکنش به اظهارات یکی از اعضای هیأت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: من مخالف دانشگاه آزاد اسلامی نیستم، اما شکستهشدن استانداردهای آموزش را هم شایسته نمیدانم.
به گزارش حکیم مهر به نقل از مرکز مجازی ترویج دامپزشکی (مِتُد)، «دکتر محمد علی راد» در پاسخ به این نکته که اساتیدی هم در دانشگاه آزاد اسلامی هستند که توفیقات خوبی کسب کردهاند، افزود: بدون شک این اساتید اگر در شرایط استاندارد کار میکردند، توفیقات بیشتری کسب مینمودند.
وی با بیان اینکه تأسیس یک دانشکده دامپزشکی حداقل به 40 نفر استادیار متخصص نیاز دارد، گفت: ما در سالهای 60 تا 68 طوری برنامهریزی کرده بودیم که حداکثر 10 دانشکده دامپزشکی در کشور و سالانه 250 دانشآموخته داشته باشیم و در طول برنامههای توسعه پنجساله اول تا پنجم یعنی از سال 63 تا 94، در نهایت با 5هزار دامپزشک نیاز کشور را برآورده سازیم.
دکتر راد با انتقاد از گسترش بیرویه پذیرش دانشجو در رشته دامپزشکی هم گفت: حالا با این همه دانشکده دامپزشکی در کشور و برای آینده باید چه کنیم؟ آیا خوب است دامپزشک بعد از 18 سال درسخواندن مثلاً لبوفروشی کند؟
این استاد نمونه دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران با مقایسه وضعیت پذیرش دانشجو در رشته پزشکی و دامپزشکی گفت: تاکنون فکر کردهاید چرا وزارت بهداشت در مقابل پذیرش دانشجوی تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی مقاومت کرده است؟
دکتر راد با تأکید بر آنکه مخالف دانشگاه آزاد اسلامی نیست اما باید به نسبت استاد به دانشجو و تجهیزات و امکانات توجه کرد، افزود: استاندارد آموزشی نباید شکسته شود، مثلاً دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات پس از 35 سال در برخی زمینهها در حال نزدیک شدن به استانداردهای آموزش است.
گفتنی است یکی از اعضای هیأت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی خواستار تصحیح دید منفی و مغضوبانه به دانشگاه آزاد شده و گفته بود: من به عنوان کسی که نیمی از عمر خود را در دانشگاه آزاد اسلامی سپری کردهام، شاهد بالندگی بسیاری از اساتید این دانشگاه در رشته دامپزشکی بودهام و ظاهراً تنها گناه امثال خود را دانشآموختگی از دانشگاه آزاد اسلامی میدانم.